• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Ban na serveru k CT + nesmyslné kicky ze serveru..
1. JailBreak - 30kg cementu na ksichte - Gasaty (JailBreak #1)
2. MAS BAN K CT NA 48 HODIN
O unban muzes pozadat na strance http://www.gamesites.cz/unban
=============================================================
Trest od admina: 30kg cementu na ksichte
Byl udelen hraci: Gasaty
S hernim ID: STEAM_0:0:441540833
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
S duvodem: Zakaz k CT [Multi Freekill]
Delka banu: 48 hodin
3. Tak já nevím co se mu stalo v hlavičce, ale asi to tam má pomatené. Nejdřív mě kickoval za slovíčka "chas kar" což je jiný jazyk než CZ/SK/English/Němčina za to mi dal kick což nechápu, pak se ho ptám v - /posta proč si mě kickl a ignoruje se vyjádřit což by správně admin neměl dělat. Dále nechápu za co jsem dostal ban k CT za MFK, nikdy v životě jsem nedal MFK teda takhle nevím o tom, že by jsem ho dál (chci vidět důkaz od ADMINA CO MI DAL TENTO BAN K CT!). Dále mě kickuje za tohle - Gasaty : simone můžu někomu jinemu je tu vedle mě jeden lověk co je trochu narušený
Gasaty : tak už nic
Gasaty : xd
Sqeuk N-word dropped
(VIP) 30kg cementu na ksichte : ukludni sa
Requesting tempdecal.wad from server
Sqeuk N-word connected
Sqeuk N-word is joining the Terrorist force
Ghost killed self with env_laser
30kg cementu na ksichte killed self with env_laser
Gasaty : ?
dasdasd killed self with env_laser
Gasaty : nejmenoval jsem nikoho
Kicked by Console
Kicked
prosím vyjádření (na celou konverzaci) proč tohle dělá a chci vidět pořádně demo, kde jsem dal MFK.
4. Ne nejsem VIP Hráč
2. MAS BAN K CT NA 48 HODIN
O unban muzes pozadat na strance http://www.gamesites.cz/unban
=============================================================
Trest od admina: 30kg cementu na ksichte
Byl udelen hraci: Gasaty
S hernim ID: STEAM_0:0:441540833
Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
S duvodem: Zakaz k CT [Multi Freekill]
Delka banu: 48 hodin
3. Tak já nevím co se mu stalo v hlavičce, ale asi to tam má pomatené. Nejdřív mě kickoval za slovíčka "chas kar" což je jiný jazyk než CZ/SK/English/Němčina za to mi dal kick což nechápu, pak se ho ptám v - /posta proč si mě kickl a ignoruje se vyjádřit což by správně admin neměl dělat. Dále nechápu za co jsem dostal ban k CT za MFK, nikdy v životě jsem nedal MFK teda takhle nevím o tom, že by jsem ho dál (chci vidět důkaz od ADMINA CO MI DAL TENTO BAN K CT!). Dále mě kickuje za tohle - Gasaty : simone můžu někomu jinemu je tu vedle mě jeden lověk co je trochu narušený
Gasaty : tak už nic
Gasaty : xd
Sqeuk N-word dropped
(VIP) 30kg cementu na ksichte : ukludni sa
Requesting tempdecal.wad from server
Sqeuk N-word connected
Sqeuk N-word is joining the Terrorist force
Ghost killed self with env_laser
30kg cementu na ksichte killed self with env_laser
Gasaty : ?
dasdasd killed self with env_laser
Gasaty : nejmenoval jsem nikoho
Kicked by Console
Kicked
prosím vyjádření (na celou konverzaci) proč tohle dělá a chci vidět pořádně demo, kde jsem dal MFK.
4. Ne nejsem VIP Hráč
-
LMAOGasaty - Amatér
[Vyr.]Ban na serveru k CT + nesmyslné kicky ze serveru..
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ban neprávem na serveru k CT + nesmyslné kicky ze server
K banu:
Demo cas 15:55. Banoval som ta za to, ze si sa snazil nachytat veznov a nejak osi to sam nezvladol. zacal si hrat simona, lenze si sa do toho zamotal a dal FKs. Nepoznas pravidla, nie si schpny hrat u CT. Ako som ta na vec upozornil, tak si povedal okej, nasledne si dal dalsi FK a druhy admin sa ta spytal zaco si ho zabil. Od hanby si sa asi odpojil. Tak som ti dal ban.
chas kar:
2020-06-07 01:08:34 tulokar. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_arctic
2020-06-07 01:08:33 dža andre mindž. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_arctic
2020-06-07 01:09:44 ježiš tulokar je simon. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_arctic
Ano, za taketo vyrazy som ta upozornoval a kickoval. Nepride mi normalne aby si sa na serveri takto vyjadroval.
Narusenec:
Gasaty : simone můžu někomu jinemu je tu vedle mě jeden lověk co je trochu narušený
Dostal si kick.
Demo cas 15:55. Banoval som ta za to, ze si sa snazil nachytat veznov a nejak osi to sam nezvladol. zacal si hrat simona, lenze si sa do toho zamotal a dal FKs. Nepoznas pravidla, nie si schpny hrat u CT. Ako som ta na vec upozornil, tak si povedal okej, nasledne si dal dalsi FK a druhy admin sa ta spytal zaco si ho zabil. Od hanby si sa asi odpojil. Tak som ti dal ban.
chas kar:
2020-06-07 01:08:34 tulokar. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_arctic
2020-06-07 01:08:33 dža andre mindž. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_arctic
2020-06-07 01:09:44 ježiš tulokar je simon. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_arctic
Ano, za taketo vyrazy som ta upozornoval a kickoval. Nepride mi normalne aby si sa na serveri takto vyjadroval.
Narusenec:
Gasaty : simone můžu někomu jinemu je tu vedle mě jeden lověk co je trochu narušený
Dostal si kick.
https://youtu.be/BUkl4Z0CHpQ?list=RDs2uqA8KxOuk&t=65
-
Seso - CS 1.6 Admin
Re: Ban neprávem na serveru k CT + nesmyslné kicky ze server
což by správně admin neměl dělat
Mýliš sa.
Admin na serveri nie je povinný hráčom vysvetľovať svoje postupy.
Ďalej. To, že sa budeš na serveri vulgárne vyjadrovať v inom jazyku, ešte neznamená, že za to nebudeš trestaný. Nauč sa správať a skús ovládať emócie a neplytvať slovami na zbytočné vulgarizmy a urážky iných hráčov, či Adminov.
Čo sa týka BANu k CT, tak ti boli na správne zmenené reason aj dĺžka BANu. Na deme je vidieť, ako si dal hneď niekoľko FK-ov a tiež ako nezvládaš Hru na Simona. Killy si ale nedal s úmyslom vyzabíjať väzňov. Skrátka len nie si schopný byť u CT. Zatiaľ. Možno sa to časom zmení, ktovie. Do tej doby choď k CT a rob tam veci len vtedy, ak si si nimi na 100% istý. V opačnom prípade je veľmi pravdepodobné, že vďaka svojej neznalosti získaš ďalšie BANy.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1