Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V] ben / cheaty

Příspěvekod PoDrouch » 12 čer 2020, 21:27

Váš nick ve hře: Podrouch
Váš pohled na situaci: Dostal jsem ban za cheating, když jsem se zeptal za jakej cheating bylo mi posláno video kde s NioNem hledáme bugy na nové duel aréně. S NioNem jsme bug testovali tak přes hodinu a dokonce i když se to NioNovi po dlouhé době povedlo psal několikrát Rakonnovi ať jde tp a chtěl mu bug ukázat, pak mám i dojem že psal 1x ať jde tp i ben. Bug spočívá v tom že letíte před portem do duel areny elytrou k zemi, je to vzácné a random.. Nevíme přesně jak to funguje, 1 se to povede třeba 2x za sebou a 1 musíte mít tak 25 pokusů a pak... Takže si myslím že ban za cheating je zde opravdu neoprávněný..
PoDrouch
Pokročilý
Pokročilý

[V] ben / cheaty

od Rumcajz » 12 čer 2020, 21:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ben / cheaty

Příspěvekod Delawares » 12 čer 2020, 21:32

Jn, v aréně to pak vypada, kdyz se ten bug povede, jako fly, nebo spis boost jump, ale urcite to cheat neni. Ban rozhodne nemístný a neoprávněný.
Delawares
Amatér
Amatér

Příspěvekod benvoluto001 » 12 čer 2020, 22:32

Čau Podrouchu, zda se jedná o bug musí prokázat někdo jiný, než já. To, že jste to nahlašovali já nevím. Viděl jsem, co jsem viděl.
Nione, nevidím žádné pochybení z mé strany.

Zde je důkaz, který je potřeba pro vyřešení tohohle problému.
https://youtu.be/zd64EwaGxZY

Pokud se jedná o bug, tak se ti samozřejmě omlouvám, ale musíš uznat sám, že aniž bych věděl o bugu, tak to prostě vypadá jako flyhack, či jatpack, nebo tak něco.
benvoluto001
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Delawares » 13 čer 2020, 05:11

No, to můžete rovnou dat podrouchovi unban, tohle cheat neni. Je to bug. Klidne to s podrouchem ukážeme, jestli se to povede, je to velice vzácné a nevíme ještě, jak presne přenést pohyb elytry do duel arény. No nic nemění to, ze je to proste bug a žádnej hack.
Delawares
Amatér
Amatér

Příspěvekod Delawares » 13 čer 2020, 05:16

Jeste je nutno podotknout, ze ten bug, kdyz se povede, tak sami sebe vidíte bugleho v zemi, jako kdyz letíte elytrou a mezernikem vás to proste boostuje do takove výšky. No ostatní vás vidi jako kdyby jste normalne behali a meli jump boost, presne jak je vidět na videu. A jestli nevěříte, tak mi dejte ban taky za cheaty, protoze jsem to provozoval taky xD
Delawares
Amatér
Amatér

Příspěvekod DogeTennant » 13 čer 2020, 22:15 VIP

Důvod banu změněn a délka zkrácena.

Admin nepochybil, v situaci ve které se ocitl, jednal správně.

Vyřešeno.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Zpět na Unban Žádost