• Stránka 1 z 1
[Z]ManysekLP | Žádost o akademika | 1. pokus
Nick ve hře: ManysekLP
Odkaz na steam profil: Zde
Věk: 14 let
Steam ID: STEAM_0:1:160823664, podle HLStats
Odkaz na váš HLstats: Zde
Proč chci akademika: Ještě nemám 16 let a chtěl bych se v budoucnosti stát adminem jailbreaku.
Něco o mně: Jmenuji se Daniel a chodím do školy v Ostravě. Zabývám se IT technikou a programováním. Již umím jazyky JavaScript, lua, skript a HTML (nepočítá se jako programovací jazyk, ale je hezké ho zmínit
). Adminování jsem se naučil na vlastní pěst u mého kamaráda na serveru. Mám také vzkušenosti z 1.6 kde jste si sourcemod mohli stáhnout a zkoušet sami.
Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na 1.6 jsem měl nějaké tresty, ale ty mi již nejdou dohledat, jelikož jsem měl nejspíše jinou přezdívkou
Odkaz na steam profil: Zde
Věk: 14 let
Steam ID: STEAM_0:1:160823664, podle HLStats
Odkaz na váš HLstats: Zde
Proč chci akademika: Ještě nemám 16 let a chtěl bych se v budoucnosti stát adminem jailbreaku.
Něco o mně: Jmenuji se Daniel a chodím do školy v Ostravě. Zabývám se IT technikou a programováním. Již umím jazyky JavaScript, lua, skript a HTML (nepočítá se jako programovací jazyk, ale je hezké ho zmínit

Moje prohřešky na GS nebo jinde: Na 1.6 jsem měl nějaké tresty, ale ty mi již nejdou dohledat, jelikož jsem měl nejspíše jinou přezdívkou
No brain, just pain.Akademik | 24.2. 2021 - 12.6.2021 15:14 ("Co říkáš na to že bych ti přidal 6 bodů?")
-
technyk - CS:GO Developer
[Z]ManysekLP | Žádost o akademika | 1. pokus
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ManysekLP | Žádost o akademika | 1. pokus
Ahoj,
nesplňuješ podmienky.
Splň podmienky, obmedz spamovanie mikrofónu, nenadávaj, nahlas ešte nejakých hráčov do PP, keď toto splníš môžeš si požiadať znova.
Zamietnuté.
nesplňuješ podmienky.
Splň podmienky, obmedz spamovanie mikrofónu, nenadávaj, nahlas ešte nejakých hráčov do PP, keď toto splníš môžeš si požiadať znova.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
• Stránka 1 z 1