• Stránka 1 z 1
[V] Žádost o unban ve hře CSGO
Dobrý den ve hře CSGO na serveru Gamesites.cz ^1v1 Arena #2 | !knife !ws !gloves mi byl udělen ban dnes 14.6.2020 ve 23:04 důvod obcházení banu vůbec nevím co to má znamenat v roce 2019 jsem hrál na tomto serveru uplně v pohodě ale pak mě ta hra začala bavit a rozhodl jsem se že se taky pobavim na tomto serveru ale byl mi udělen ban za obcházení banu ale prostě tomu nerozumím takže poprosil bych o unban děkuji.
Steam URL: https://steamcommunity.com/id/shimirxd/
Steam ID: STEAM_1:1:96497528
Ještě píšu kdy a v kolik mi byl udělen ban: Dnes 14.6.2020 ve 23:04
Steam URL: https://steamcommunity.com/id/shimirxd/
Steam ID: STEAM_1:1:96497528
Ještě píšu kdy a v kolik mi byl udělen ban: Dnes 14.6.2020 ve 23:04
-
Volk - Kolemjdoucí
[V] Žádost o unban ve hře CSGO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o unban ve hře CSGO
Ahoj,
pravdepodobne sa stala chyba. Máš preto unban.
Môžeš ísť hrať, ospravedlňujeme sa Ti za problém.
Vyriešené.
pravdepodobne sa stala chyba. Máš preto unban.
Môžeš ísť hrať, ospravedlňujeme sa Ti za problém.
Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1