• Stránka 1 z 1
[V] lucifer/unban
můžu nějak zablokovat admina? doge a proc jsi mi ho prodlouzil? kvuli forku wtf?
- luciferjenej
- Zkušený
[V] lucifer/unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: lucifer/unban
Nemůžeš.
A protože se neumíš chovat jak na serveru tak na forum a začíná být stále více očividné že se nikdy nepoučíš a proto musí být tvrdší tresty, možná si pak uvědomíš že bys svoje vystupování na serveru měl změnit.
Také zároveň jestli si myslíš že můžeš provokovat, urážet a nadávat adminům na fórum bez následků tak se pleteš, takže ano máš to i za to
A protože se neumíš chovat jak na serveru tak na forum a začíná být stále více očividné že se nikdy nepoučíš a proto musí být tvrdší tresty, možná si pak uvědomíš že bys svoje vystupování na serveru měl změnit.
Také zároveň jestli si myslíš že můžeš provokovat, urážet a nadávat adminům na fórum bez následků tak se pleteš, takže ano máš to i za to

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
jop já nemuzu a oni me vyhrozovat a nadavat mi do kida muzou? sam khertys rikal ze admin je jako hrac
trochu nespravedlive
nemyslis????????

nemyslis????????
- luciferjenej
- Zkušený
ben rikal ze jsem ki pote mi dal kick a punko me znici prý bazy a nemuzu zabijet lidi na pvp serveru
- luciferjenej
- Zkušený
Nedal ti kick za "kid", PuNko ti situaci vysvětlil a celá ta situace s PvP ti byla vysvětlena PuNkem taky, takže není co řešit. Mimochodem je to Survival server, ne PvP server, pvpčko je jenom sekundární prvek.

-
myslím že je pravidlo 5 min zabíjení ne?
- luciferjenej
- Zkušený
Samozřejmě, ale jak už ti bylo vysvětleno, když k někomu přijdeš a odpálíš ho krystalem když je v resce, tak nezáleží jak dlouho tam jsi, s tebou je to jak mluvit do zdi, řeknu ti to teda jednoduše.. Ban ti zůstává.

-
ezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz jsem nejjj
- luciferjenej
- Zkušený
• Stránka 1 z 1