Porušuje nekdo pravidla na Aim serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Problém s hráčem Panda+ ostatní | GS- Public

Příspěvekod LiLQueen » 17 čer 2020, 11:33

Dobrý den,
Chtěl bych podat stížnost ohledně toho, co jde na demu slyšet. Mě to příjde vůči mě nevhodné a urážlivé, na vašem serveru si zahraju rád. Jak public tak Dust2only. Ale jelikož jsem co jsem dle mého steamu, hráči jsou neustálý problém... ale stím člověk hold nic neudělá, bohužel ale tento týpek "Panda" který má dokonce mute ban v samostatné hře CSGO ( když se připojím automaticky mi ho hra mutuje ) je dle mě problém sám o sobě, jak jde vidět na demu se nechová zrovna nejlépe, dosti mě to uráží, že na serveru se nachází takovýto lidi co nemaj pochopení a musejí mít neustálé kecy k tomuto, kdo, co a jak se cítí, či dokonce je. Na demu jde vidět jen zlomek toho co se na serveru vždy děje když se tam já připojím. Doslovně tu mám tohoto hráče + ve voice chatu jde vidět i vícero lidí co se zapojuje... Vůči mě je to dosti hnusné... Chápu že někdo to nemusí to co jsem (url mého profilu je níže uvedeno) ale když už se to dle mě někomu nelíbí nebo nemá k tomu cit apod. tak ať si svoje "hnusné kecy" nechá pro sebe či někam jinam do soukromý (ts/disc.) Děkuji předem za nějaké ty ohlasy, stížnost bych nepodával kdyby to nebylo nějak přes hranu ale opravdu musím říct že celé mapy furt do mě ryjí tímto způsobem a není mi to příjemné... tudíž se popřípadně omlouvám, že musíte řešit takovéto lidi či stížnosti....

přiložené demo: https://streamable.com/8kk7xp

URL hráče: https://steamcommunity.com/profiles/76561199044158961/
SID: STEAM_0:1:541946616
Nick Hráče: Panda twitch.tv/jkbtwcsgo

Můj url na steam: https://steamcommunity.com/id/mr-hanz-2019/

Děkuji ještě jednou předem,
Lil Queen.
LiLQueen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] Problém s hráčem Panda+ ostatní | GS- Public

od Rumcajz » 17 čer 2020, 11:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Problém s hráčem Panda+ ostatní | GS- Public

Příspěvekod callmefany » 17 čer 2020, 12:45 VIP

Řešit takové lidi a stížnosti je naše práce, tím se vůbec netrap.

Takové chování nebude určitě tolerováno, hráče jsem zabanoval, pár dní tě nebude otravovat. Pokud bude ve svém chování pokračovat i nadále, tresty se budou zvyšovat.

Přidej si mě na steamu a neboj se napsat kdykoliv, když si tě bude někdo dobírat. Buď tam někoho pošlu, nebo sám přijdu a situaci vyřeším.

Na GS jsou si všichni rovni, omlouvám se, čím si musíš na serverech procházet.

e.Fany: Koukal jsem na celé demo a chtěl bych tě o něco poprosit. Vím, že jsi se jen bránil před ostatními, ale bránit se nadávkami vyvolá ještě větší nenávist. Příště si hráče mutni a zavolej admina, určitě se nesnižuj na stejnou úroveň.
Obrázek
callmefany
Drbna
Drbna

Re: [V] Problém s hráčem Panda+ ostatní | GS- Public

Příspěvekod LiLQueen » 17 čer 2020, 13:25

Rozumím, děkuji, žádost odeslaná
Lil Queen.
LiLQueen
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Aim Servery