• Stránka 1 z 1
[V] jb1/ asi nosvetr
Popis situace:
*DEAD* mam kramy : katijka posli pripravek abych mel tak pekné elo jako ty
Kicked by Console
Kicked
Akože katijka tam urážá ostatných chová sa jak píča(což je) a admini ji neresi nic ja ji pak napíšu toto a insta kick bez upozorneni. Hele kamosko (nosvetr) ked sa ti libi tak si s ni zajdi ven pozvi ji na rande ale nemusis kvuli ni zneuzivat prava a hrat sa na neco co nejsi
.
btw její chat kde provokuje:
2020-06-18 21:04:42 lebo zas plakat budeš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-06-18 21:12:16 decko
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-06-18 21:13:01 Zbytočne ufnukane 13 rone kido
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-06-18 21:17:39 mam kramy vobec ta nepoznam ale usudzujem že podla tvojho pisma maš kramy
. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
kick zjevne nedostala ako ja
))) 
btw nenapsal jsem na ni zadnou nadavku takže dale nevidim proc prisel kick
ale hej je pekne ze ona si tam moze urazat ostatnych robit zo seba kralovnu a nevim co este a adminovi je to jedno.
*DEAD* mam kramy : katijka posli pripravek abych mel tak pekné elo jako ty
Kicked by Console
Kicked
Akože katijka tam urážá ostatných chová sa jak píča(což je) a admini ji neresi nic ja ji pak napíšu toto a insta kick bez upozorneni. Hele kamosko (nosvetr) ked sa ti libi tak si s ni zajdi ven pozvi ji na rande ale nemusis kvuli ni zneuzivat prava a hrat sa na neco co nejsi
btw její chat kde provokuje:
2020-06-18 21:04:42 lebo zas plakat budeš. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jail_rats
2020-06-18 21:12:16 decko
2020-06-18 21:13:01 Zbytočne ufnukane 13 rone kido
2020-06-18 21:17:39 mam kramy vobec ta nepoznam ale usudzujem že podla tvojho pisma maš kramy
kick zjevne nedostala ako ja
btw nenapsal jsem na ni zadnou nadavku takže dale nevidim proc prisel kick
ale hej je pekne ze ona si tam moze urazat ostatnych robit zo seba kralovnu a nevim co este a adminovi je to jedno.
-

eX3mPlary - Drbna

[V] jb1/ asi nosvetr
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 
-

Rumcajz - Patriot

Re: jb1/ asi nosvetr
tenhle opičák vyjebaný precious je čurák, ale má pravdu
- zvejkar
- Kolemjdoucí

Ahoj,
Upozorňoval jsem ať je klid, bylo vás tam hned několik a proto jsem to psal na sklo každý jste provokovali a naváželi jste se do hráčky, takže se nediv že tam bude zpětná vazba! Ona se uklidnila ale ty jsi očividně chtěl provokovat dále takže standart postup upozornění kick. Nic víc ti k tomu neřeknu pokud chcete provokovat provokujte se jinde a ne na serveru já a ani ostatní hráči nejsou zvědavý na vaše blbé kecy a připomínky ! Navíc podle tvého popsaní příspěvku věřím že tohle bylo na serveru napsaný přímo na mou osobu takže buď rád že jsi nedostal ban 2020-06-18 21:31:00 eliska povez svojmu teplemu kamosovi svetrovi.
Z pozdravem teplý svetr
Upozorňoval jsem ať je klid, bylo vás tam hned několik a proto jsem to psal na sklo každý jste provokovali a naváželi jste se do hráčky, takže se nediv že tam bude zpětná vazba! Ona se uklidnila ale ty jsi očividně chtěl provokovat dále takže standart postup upozornění kick. Nic víc ti k tomu neřeknu pokud chcete provokovat provokujte se jinde a ne na serveru já a ani ostatní hráči nejsou zvědavý na vaše blbé kecy a připomínky ! Navíc podle tvého popsaní příspěvku věřím že tohle bylo na serveru napsaný přímo na mou osobu takže buď rád že jsi nedostal ban 2020-06-18 21:31:00 eliska povez svojmu teplemu kamosovi svetrovi.
Z pozdravem teplý svetr
Kdo si hraje nezlobí
NoSwear
-

NooSwear - CS 1.6 Admin

V prvom rade sa správaj slušne ty, potom poukazuj na správanie iných.
Na základe dodaných dôkazov môžeme usúdiť, že postup admina bol správny.
Vyriešené.
Na základe dodaných dôkazov môžeme usúdiť, že postup admina bol správny.
Vyriešené.
-

Habs - Spamer

zvejkar píše:tenhle opičák vyjebaný precious je čurák, ale má pravdu
Dík. :3
Jinak svetříku nechàpu tě. Na jsem do hráčky za dobu co jsi byl ty na serveru ani jednou nerypnul až potom co si sa připojil na server tak jsem na ni napsal toto protože je to namyšlená krava. To že jsi dal upozornění na sklo to je sice pekne ale to bylo směřované předpokládám na ty 13yo chlapce co si tam pomerovali pindiky. A btw ty urážky co tam byly napsany tak nebyly směřované jenom na ni. A co kecas že se uklidnila ty svetre!!!!!! Takovou hovadinu sis z kama vycucal.
-

eX3mPlary - Drbna

• Stránka 1 z 1