• Stránka 1 z 1
Radimeon/ Aim + Public
Steam ID : STEAM_1:1:553668191
Banlist : https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... mid&Submit
Byl jsem zabanován za wallhack na těchto serverech, jeden hráč který mě pořád sledoval říkal že mám wh a že mě spectí a že dostanu ban. Já žádný wallhack neměl, pouze jsem preaimoval na stěnách podle zvuků. U mého banu není přiloženo ani žádné kompetentní demo, které by mě usvědčilo. Opravdu jsem nehackoval, mám nový account protože jsem před nedávnem dostal na mainu ban za hvh které se stalo tak půl roku zpět. Chtěl jsem si potrénovat aim a dostanu ban bez důkazu, za preaim. Prosím o unban.
Byl jsem zabanován za wallhack na těchto serverech, jeden hráč který mě pořád sledoval říkal že mám wh a že mě spectí a že dostanu ban. Já žádný wallhack neměl, pouze jsem preaimoval na stěnách podle zvuků. U mého banu není přiloženo ani žádné kompetentní demo, které by mě usvědčilo. Opravdu jsem nehackoval, mám nový account protože jsem před nedávnem dostal na mainu ban za hvh které se stalo tak půl roku zpět. Chtěl jsem si potrénovat aim a dostanu ban bez důkazu, za preaim. Prosím o unban.
- Radimeon
- Kolemjdoucí
Radimeon/ Aim + Public
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Radimeon/ Aim + Public
Radimeon píše:Steam ID : STEAM_1:1:553668191
Ahoj, nemám se sem vyjadřovat ale...
Ban si dostal na základě tohoto nahlášení do PP. Zde máš demo na kterým jsi cheatoval. Být tebou tak bych nečekal že ti dají unban (budeš si ho muset koupit).

-
Trejtr - CS:GO Admin
Ahoj. Vyjadrím sa sem keďže sa to týka mňa. Spectatoval som ťa asi 2 mapy a bolo nadmieru vidné že si používal wallhack... preaimoval si si, niekedy tam bol aj ten prefire, vyhováral si sa na to že si počul scope, kroky atď. Ja keď som si spätne púšťal demo nebolo nič počuť. Demo som si púšťal niekoľko krát ja a taktiež Fany. Ja som usúdil že máš wallhack, a pravdepodobdne aj Fany keď ti dal ban za wh.
edit: Ako ti poslal Trejtr odkaz na moje nahlásenie tak si môžeš stiahnúť demo a pozrieť si ho spätne. Vyčasoval som najviac divné momenty
edit: Ako ti poslal Trejtr odkaz na moje nahlásenie tak si môžeš stiahnúť demo a pozrieť si ho spätne. Vyčasoval som najviac divné momenty
天使がsaid "Hi"
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
結果 悪魔 said "Bye"
正気じゃ無理 So high
吐いちゃうくらいの Price
答えのないTest
騙されても Yes
ずっと感情の奴隷
無価値な愛ね
-
BillGatesUsa - Zkušený
Ahoj Billy, takže bych poprosil, ačkoliv je mi to nemilé, aby sis při demu zapnul zvuky do sluchátek. A dal si je bez hudby na maximum. Protože takhle já na aim serveru hraju, když se chystám na kompety nebo jenom tak cvičím. Ve většině tvých vyčasovaných momentů opravdu šel slyšet scope či kroky, či hráč shoulderpeaknul bednu. Na téhle mapě, guter, jelikož je dost malá, jdou kroky slyšet. Velmi nerad bych kvůli tomu, že dostanu ban za sound, zakládal nový účet a musel proti pravidlám obcházet ban, jelikož na vašich serverech se trénuje nejlépe. Proč mám nový account jsem vysvětloval již minule. Ještě jednou žádám o přezkoumání dema, popřípadě přezkoumání někým jiným za splněných podmínek plných zvuků a soustředění. S pozdravem, Radimeon.
- Radimeon
- Kolemjdoucí
PS: pokud by se ani tak neprokázalo že necheatuju, rád pošlu přesně podle tvého dema konkrétní číslo ticku, kdy šel zvuk slyšet.
- Radimeon
- Kolemjdoucí
Demo je v CHH sekcií tak zatiaľ ti dám unban lebo neviem ako dlho to bude trvať, pokial CHH uznajú že si cheatoval tak sa ti ban nahodí späť

-
boldy - Pokročilý
Děkuju. Rád bych ještě věděl co je CHH. Opravdu by mě mrzelo, kdybych dostal ban za to, že spectující prostě neslyšel no. S pozdravem, Radimeon.
- Radimeon
- Kolemjdoucí
Radimeon píše:Rád bych ještě věděl co je CHH.
CHH = CheatHunter. Skupina adminů, která má za úkol podrobný rozbor dema cheaterů.
Radimeon píše:Ve většině tvých vyčasovaných momentů opravdu šel slyšet scope či kroky, či hráč shoulderpeaknul bednu.
Líbí se mi užití kolokace "ve většině". Ano, většinou je pozice odhalena zvuky, ale jsou tam i momenty, kdy ne. Na těchto momentech jsem založil tvůj ban za wallhack, o kterém rozhodne až někdo z CHH.
Pokud uznají demo za nedostatečné, přijmi moji omluvu a užívej dále na serveru.
Vyčkejte na verdikt od CHH, už sem nepiště. Nemusíme to tu zbytečně spamovat.

-
callmefany - Drbna
• Stránka 1 z 1