• Stránka 1 z 1
[V] TTT | Pew-Pew Lovely Boy! | donfantastickypato
=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Pew-Pew Lovely Boy!
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 2
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: donfantastickypato
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:3284722
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
neviem čo sa stalo xd mal som 1000 karmu 0/3 upozornení a podozrenie že hráč Pew je zradca tak som ho zabil a padlo mi csko.
nesom vip hráč
[=] Dostal jsi trest od admina: Pew-Pew Lovely Boy!
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Trouble in Town 2
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Kazenie hry]
[=] Zabanovany nickname: donfantastickypato
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:0:3284722
[=] Zabanovana IP:
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
neviem čo sa stalo xd mal som 1000 karmu 0/3 upozornení a podozrenie že hráč Pew je zradca tak som ho zabil a padlo mi csko.
nesom vip hráč

raz jeden múdry človek povedal: ľudia sú pičusi
-
TESLAJEPAN - Drbna
[V] TTT | Pew-Pew Lovely Boy! | donfantastickypato
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT | Pew-Pew Lovely Boy! | donfantastickypato
Nebudem sa vyjadrovať, kde nemám.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
tu neide o dĺžku banu ale o to že to nebolo isto kazenie hry ak áno chcel by som vidieť od admina dôkaz

-
TESLAJEPAN - Drbna
Ahoj. Poznám ťa ako hráča, ktorý už bol neraz banovaný za kazenie hry a dokonca si odo mňa pár banov už dostal. Ukážem ti tvoje postihy priamo odo mňa:
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=4459
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2870
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2782
Ako môžeš vidieť, každý jeden ban je za kazenie hry v tomto prípade si si vedomý ako hráč, ktorý pravidelne hráva tento mód, že tu existujú určité pravidlá, ktoré ovládaš, ale aj podľa všetkého veľmi rád porušuješ. Situáciu som sledoval už dlhšiu dobu, nakoľko veľmi rád hituješ hráčov bezdôvodne a dokonca zabíjaš hráčov na začiatku kola bez žiadneho dôvodu. Situácia, pre ktorú som ťa zabanoval je jednoduchá; na začiatku kola si ma jednoznačne bez nejakého dôvodu zabil. Myslel si si, že som AFK, ale nebol som. Nie je to prvýkrát čo tieto praktiky vyvádzaš na hráčoch, ale že maš odvahu to robiť aj na človeku ako ja, ktorý má oko dravca na hráčov, ktorí porušujú pravidlá je naozaj len provokácia a výsmech z tvojej strany.
http://leteckaposta.cz/259291114 čas 28:49
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=4459
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2870
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=2782
Ako môžeš vidieť, každý jeden ban je za kazenie hry v tomto prípade si si vedomý ako hráč, ktorý pravidelne hráva tento mód, že tu existujú určité pravidlá, ktoré ovládaš, ale aj podľa všetkého veľmi rád porušuješ. Situáciu som sledoval už dlhšiu dobu, nakoľko veľmi rád hituješ hráčov bezdôvodne a dokonca zabíjaš hráčov na začiatku kola bez žiadneho dôvodu. Situácia, pre ktorú som ťa zabanoval je jednoduchá; na začiatku kola si ma jednoznačne bez nejakého dôvodu zabil. Myslel si si, že som AFK, ale nebol som. Nie je to prvýkrát čo tieto praktiky vyvádzaš na hráčoch, ale že maš odvahu to robiť aj na človeku ako ja, ktorý má oko dravca na hráčov, ktorí porušujú pravidlá je naozaj len provokácia a výsmech z tvojej strany.
http://leteckaposta.cz/259291114 čas 28:49
https://www.youtube.com/watch?v=3NPxqXMZq7o
En smuk prøve af fuldkommenhed <3
-
DonMilanez - Pokročilý
Nebudem sa vyjadrovať tam, kam nemám.
Nech ta sila sprevádza.
SamoSK

SamoSK

-
KSomaS - Drbna
Prvý ban tuto spomenutý je ten na ktorí je podaný UB tie 2 pod tým sú tie za ktoré si má kickol a nevysvetlil mi dôvod kicku tak som to poriešil po svojom keďže ako admin sa nevieš vyjadrovať ale ty potrebuješ od hráčov vedieť dôvod každého killu hitu a prečo človek beží a newalkuje.
Tento mód hrám od kedy je na GS pravidla ovládam a po tých rokoch čo hrám aj viem ako sa ľudia správajú kedy sú nevinný a kedy zradcovia podľa štýlu hry to je proste vidno. Čo sa týka AFK hracou ak mám karmu 1000 tak proste si jedného zabijem z dôvodu toho že často je hráč zradca a kolo trvá do konca uplynutia času. Mna by zaujimalo prečo keď na servery som mal 1000 karmu a ani jedno upozornenie za zlý kill som dostal ban za kazenie lebo som zabil teba ? Ty si čo boh ? Že ak tebe dá hráč random raz tak má hneď ban a ak hráč admin neni aj keď na servery prítomný je tak ten hráč má proste smolu a admin mu povie že v tomto prípade ak ste obaja nevinný tak ho potrestá karma ? Hráš sa na inteligenta ale si hlupák ovládaš viac cudzích jazykov ale nevieš skladať vety po slovenský, trepal si sa k adminom a banujes keď nemáš a keď máš tak nebanuješ. Príklad: raz bol na servery hráč menom Pipik ktorí mal scripty ty si o nich vedel a nechal si ho hrať ďalej len si mu povedal že o tom vieš a že sa mu už chystá ban nedal si mu ani kick slay ani nejaké upozornenie nech to nerobí.
DonMilanez píše: ale že maš odvahu to robiť aj na človeku ako ja
To neni odvaha. Nemám ani štipku rešpektu k tebe mám ťa v bloku na steame lebo to čo si predviedol je neskutočne.

-
TESLAJEPAN - Drbna
Treba si naštudovať pre tvoju vlastnú múdrosť a vedomosť, že ako sa vyhľadávajú správy odoslané v hre od daného hráča. Kedže tvrdíš, že to hrávaš tak veľmi dlho, tak je pre mňa na zamyslenie, že ako si nedokážeš dohľadať pravdu sám. Ja som krytý týmto výrokom, pretože ak si dôkladne pozrieš Hlstats, tak prídeš na to, že dôvod kicku ti bol viacnásobne v čete vysvetlený vo všetkých prípadoch. Ja naozaj nemôžem zodpovedať za tvoju inkompetenciu čítať s porozumením a nezodpovedám za tvoje schopnosti v oblasti technológii, danej hre a jej možnostiam. Ako môžu čitatelia vidieť, tak uvádzaš niečo o mojej gramatike a slovoslede, ale napriek tomu píšeš v nominatíve množného čísla ypsilon. Nie som Boh, ale obaja dobre vieme, že ma úmyselne zabíjaš s cieľom mi kaziť hru, čo ti bolo dokázané a vyňaté z tvojho rozprávkového banlistu v minulých prípadoch. Len si spomeň na to, že ako si ma viackrát úmyselne zabil aj v prítomnosti HLSA Dandeenky a ďalšieho administrátora s čistým cieľom sa pomstiť a pokažiť mi celú hru. Dovoľ mi vyvrátiť tvoje mytológie, legendy a úvahy, ktoré sa ti miešajú v hlave a sú jednoznačne proti zdravému rozumu a realite. Myslíš si, že administrátor ťa bude dookola upozorňovať na tú istú jednu vec a dokonca máš tu drzosť vôbec uvažovať o tom, že administrátor ťa musí každý jeden deň a každú jednu mapu upozorňovať. Veľmi sa mýliš a ak si myslíš, že administŕatori ťa budú upozorňovať od rana do večera za pravidlá, ktoré tak dobre ovládaš ako píšeš, tak na to zabudni. My nie sme nejakí papagáji, aby sme ťa dookola upozorňovali za rovnaké porušovanie pravidiel. Upozornený si bol niekoľkokrát. Obdržal si niekoľko banov, kickov, slayov a upozornení, ktoré som vždy písal všetkým hráčom pomocou príkazu amx_say. Odporúčam ti do budúcna čakať na vyjadrenie hlavného server administrátora, ktorý posúdi situáciu a vyjadrí sa s konečným verdiktom. Nemá zmysel tu používať hocijaké invektívy a snažiť sa ma nejakým spôsobom ponížiť. To sa ti nepodarí a ani tomu hráčovi vyššie, ktorý vylial svoj intelekt a ukázal nám, že jeho slovník je len na úrovni low-class. Zamysli sa nad sebou a nad vlastným pôsobením na serveri a začni rešpektovať pravidlá, ktoré tu platia nepretržite. Nie si žiadna výnimka a ani nebudeš, pretože sa všetci týmito pravidlami riadime a ja taktiež nemám výnimku ako administrátor. Ak sa nedokážeš riadiť pravidlami a rešpektovať princípy hry, tak budeš patrične postihnutý za svoje protipravidlové konanie. Nezabúdaj, že niektorí hráči tu už dostali bany na mesiace a niektorí maju dokonca permanentný ban na čet a preto pevne verím, že sa k ním pridať nechceš a začneš sa správať tak, ako ti to prikazujú všeobecne platné pravidlá pre servery a pravidlá daného modu. Prajem ti pekný deň a pevne dúfam, že si tieto slova zoberieš konečne k srdcu a začneš sa správať ako dospelý človek.
https://www.youtube.com/watch?v=3NPxqXMZq7o
-
DonMilanez - Pokročilý
DonMilanez píše:Ja som krytý týmto výrokom, pretože ak si dôkladne pozrieš Hlstats, tak prídeš na to, že dôvod kicku ti bol viacnásobne v čete vysvetlený vo všetkých prípadoch.
Tak sa odkry a pošli ich. Ak by bolo hltv na servery tak už v tedy podám na teba sťažnosť že ma kickuješ bezdôvodu. Prišiel som v tedy aj na forum do chatu a až tam si napísal nejaké bludy pri tom to nebola pravda lebo vraj som v jednom prípade púšťal hudby či čo a pri tom som to nebol ja.
DonMilanez píše: Ako môžu čitatelia vidieť, tak uvádzaš niečo o mojej gramatike a slovoslede, ale napriek tomu píšeš v nominatíve množného čísla ypsilon.
Ja sa nikde nechválim že ovládam 5 cudzích jazykov a mám problém v Slovenčine napísať vetu aby dávala zmysel.
DonMilanez píše: bolo dokázané a vyňaté z tvojho rozprávkového banlistu v minulých prípadoch
Obdržal som celkovo na ttt 6 banov. Od teba osobne spomenuté vyšie 3 z ktorých sú len 2 maximalne právom. To boli tie za ktore som ta zabíjal za tie kicky ktoré si neodvôvodnil. 1 z toho je aj ten ban kde bola prítomna Dandeenka lenže mne je jedno kto je na servery ty si mi pokazil hru že si ma kickol len tak. Tento posledný ban od teba s týmto absolutne nesúhlasím. Potom jeden od ďalšieho super admina Nahkriin ktorí nemal dôkazy a bol som odbanovaný (takže ban neprávom) a 2 bany na 10 minut na chat

DonMilanez píše: Obdržal si niekoľko banov, kickov, slayov a upozornení
Obdržal som celkovo 4 bany (viď písane vyššie) kick tak maximálne od teba ktorí stále neviem dôvod na slaye si napamätám maximalne na tie za ktore som bol následne zabanovaný od teba ( tie 2 bany skôr) a upozornení od teba isto nie

DonMilanez píše: Nemá zmysel tu používať hocijaké invektívy a snažiť sa ma nejakým spôsobom ponížiť.
Ty si si tu vylial <3 a snažíš sa opäť robiť zo seba aký si všemohúci.
DonMilanez píše: Nezabúdaj, že niektorí hráči tu už dostali bany na mesiace a niektorí maju dokonca permanentný ban na čet
Ja si myslím žek tým hráčom mám ešte dosť ďaleko

Prajem ti pekný deň a pevne dúfam, že skončíš s tým práškom čo si dávaš do nosa každý deň.

-
TESLAJEPAN - Drbna
Bla bla bla... Lock
HLSA si to neskôr odomkne a napíše verdikt. Ak sa ešte budete chcieť vyjadriť alebo dodať nejaké dôkazy ku všetkému, čo tu píšete, tak rovno HLSA do PM
HLSA si to neskôr odomkne a napíše verdikt. Ak sa ešte budete chcieť vyjadriť alebo dodať nejaké dôkazy ku všetkému, čo tu píšete, tak rovno HLSA do PM

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
eXtr3mer píše:HLSA si to neskôr odomkne a napíše verdikt. Ak sa ešte budete chcieť vyjadriť alebo dodať nejaké dôkazy ku všetkému, čo tu píšete, tak rovno HLSA do PM
Vzhledem k tomu, že jsem stále bez internetu a operátor se mnou spíš nespolupracuje se nemůžu podívat na demo, ale věřím, že to není problém, jelikož se vaše verze neodlišují. Ban za jeden jediný kill na začátku kola (kor pokud má hráč 1000 karmy, takže zřejmě hraje celou mapu čestně) určitě nebyl na místě. S adminem to proberu, ale chtěla bych apelovat na obě strany. Oba disponujete rozumem a věřím, že kdybyste si spolu vyříkali co máte na srdci, mohli byste spolu na serveru v klidu vycházet. I kdyby to mělo znamenat že se budete ignorovat.
Ani s jedním z vás nebyl nikdy problém, pokud si dobře pamatuji. Takže nemá smysl to více řešit. Ban už vypršel, takže unban je zbytečný, admin se jen určitě omluví za přehnaný ban.
Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1