• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] TTT / Tera
Název tématu [Server / Nick admina]:TTT / Tera
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/TERABOY2000/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
02:53- Jenda řekne sprosté slovo Hovne a dostane slap? Od kdy se slapuje za nadávky???
04:48- Matys sprosté slovo, Tera bez reakce.
08:10- Annie řekla, že chce vylískat tak ji jen tak vylíská? A tohle není zneužívání?
09:25- Další nadávka Tera zase ignoruje.
11:04- Další nadávka, Tera nic (Chápu slabá nadávka, ale upozornění mělo přilítnout už při předchozí)
14:43- Další slap za to, že řekl že mu ho za dvě kila vykouří?
15:05- Další nadávky, Tera ignor.
15:30- Další nadávky a zase slap?
16:34- Borik „pěkné nadávky“ a Tera ho pak ještě pozdraví?
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/683072511
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/TERABOY2000/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
02:53- Jenda řekne sprosté slovo Hovne a dostane slap? Od kdy se slapuje za nadávky???
04:48- Matys sprosté slovo, Tera bez reakce.
08:10- Annie řekla, že chce vylískat tak ji jen tak vylíská? A tohle není zneužívání?
09:25- Další nadávka Tera zase ignoruje.
11:04- Další nadávka, Tera nic (Chápu slabá nadávka, ale upozornění mělo přilítnout už při předchozí)
14:43- Další slap za to, že řekl že mu ho za dvě kila vykouří?
15:05- Další nadávky, Tera ignor.
15:30- Další nadávky a zase slap?
16:34- Borik „pěkné nadávky“ a Tera ho pak ještě pozdraví?
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://leteckaposta.cz/683072511
S láskou Kazzin Senpai ©
-
kazzinsenpai - Amatér
[Vyriešené] TTT / Tera
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT / Tera
Ahoj,
Předem upozornuji, že nadávky řeším úplně jinak jako ostatní admini, někdo napíše do chatu Nenadávej, a někdo zase vylíská, takže v tom nevidím problém. ( Dělám to už 4 dny, a nikdo s tím zatím neměl problém.
Musíš pochopit, že jsem člověk co neslyší úplně každou nadávku, protože mám víc věcí za potřebu než jen řešit nadávky ( třeba mi někdo napíše že dostal random nebo ho hráč baití).
Dá se to říct i slušněji.
Řekla hovno vole, a myslím že se to dá říct slušněji.
Hráč Alfa Traitor mi tam řiká že jsem gay, a jestli s ním nedám anál, takže nevidím problém.
Mluvilo tam více hráčů najednou, takže jsem neslyšel kdo to řekl.
K ostatním časům nic nenapíšu, protože je nemožné na serveru slyšet každou nadávku co někdo řekne.
Předem upozornuji, že nadávky řeším úplně jinak jako ostatní admini, někdo napíše do chatu Nenadávej, a někdo zase vylíská, takže v tom nevidím problém. ( Dělám to už 4 dny, a nikdo s tím zatím neměl problém.
Musíš pochopit, že jsem člověk co neslyší úplně každou nadávku, protože mám víc věcí za potřebu než jen řešit nadávky ( třeba mi někdo napíše že dostal random nebo ho hráč baití).
kazzinsenpai píše:02:53- Jenda řekne sprosté slovo Hovne a dostane slap?
Dá se to říct i slušněji.
kazzinsenpai píše:08:10- Annie řekla, že chce vylískat tak ji jen tak vylíská? A tohle není zneužívání?
Řekla hovno vole, a myslím že se to dá říct slušněji.
kazzinsenpai píše:14:43- Další slap za to, že řekl že mu ho za dvě kila vykouří?
Hráč Alfa Traitor mi tam řiká že jsem gay, a jestli s ním nedám anál, takže nevidím problém.
kazzinsenpai píše:16:34- Borik „pěkné nadávky“ a Tera ho pak ještě pozdraví?
Mluvilo tam více hráčů najednou, takže jsem neslyšel kdo to řekl.
K ostatním časům nic nenapíšu, protože je nemožné na serveru slyšet každou nadávku co někdo řekne.
https://imgur.com/a/MvmIZtP
-
NotTera - Zkušený
Re: TTT / Tera
Nechápem kde admin zobral že slap je forma upozornenia za nadávky, pôsobí to veľmi neprofesionálne, bude mu dohovorené.
Kokosákovi mal dať minimálne kick. Každopádne nechápem to vyčasovanie jedného slova ako "prdele" alebo "hovno" je to server nie kláštorná škola. Ďalšia vec admin nie je robot, občas sa stane že niečo prepočuješ, pre kvalitu mikrofónu, streľbu atď. na TTT je zrovna ten voice channel dosť vyťažený. Alebo klasicky 3 hovoria cez seba a 4. povie nadávku a nevieš od koho to išlo ako je to vidieť napr. pri tom Borikovi.
Vyriešené.
Kokosákovi mal dať minimálne kick. Každopádne nechápem to vyčasovanie jedného slova ako "prdele" alebo "hovno" je to server nie kláštorná škola. Ďalšia vec admin nie je robot, občas sa stane že niečo prepočuješ, pre kvalitu mikrofónu, streľbu atď. na TTT je zrovna ten voice channel dosť vyťažený. Alebo klasicky 3 hovoria cez seba a 4. povie nadávku a nevieš od koho to išlo ako je to vidieť napr. pri tom Borikovi.
Vyriešené.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1