Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]Žádosť o admina na JB

Příspěvekod chcesfacku » 24 čer 2020, 18:07

Názov: Jailbreak

Nick v hre: Chcesfacku

Nick v fóre: chcesfacku

Profil na fóre: ucp.php

Vek: 16

Steam ID: STEAM_0:1:516563520

HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=10468

Niake bany alebo prehrešky: No na začiatku keď som to začal hrať som mal 2 bany za FK alebo 3 už na 100% neviem.. od vtedy som už ban nemal pokial viem. Ale už som sa poučil a pravidlá už ovládam. :D

Niečo o sebe: No mam 16 rokov a bývam v malej dedinke pre Martine. Chodím na strednú školu lesnícku, vo voľnom čase hrávam futbal a jazdím motokros. a keď nehrám futbal a ani nejazdím na motorke tak si zahrám JB. A takto to mám každý deň. Mám 2 bratov jeden ma 19 a druhý 17. Starám sa aj o 2 kozy a 2 ovce na takej malej chate. 8-) :D

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Hrávam to už niaky ten piatok a preto by som chcel to posunúť na vyšší level. Ale aj chcel by som pomáhať hráčom keď nebudú dačo vedieť alebo keď budú dačo potrebovať. Ale jeden z dôvodov je aj to že veľmi veľakrát keď hrám na jb serveroch tak sú tam cheatery alebo hráči ktorý úmyselne kazia hru ostatným. 8-) :D

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím jej kladné vybavenie :D

Doplnenie: Toto je už moja 3 žiadosť. Predtým som si napísal a napísali mi že mám odohrať aktivitu a že o mesiac si môžem znova požiadať a ja som nevydržal a požiadal som si niak o 7 dní skôr tak som musel počkať ďalší mesiac ale už som to niak vydržal. 8-) :D
chcesfacku
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamietnuté]Žádosť o admina na JB

od Rumcajz » 24 čer 2020, 18:07

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádosť o admina na JB

Příspěvekod Knedlajs » 24 čer 2020, 19:05 VIP

Píšeš polopravdu. Nemal si len dohrať aktivitu. Mal si aj prestať urážať ľudí a spamovať. To si akosi ale zabudol do toho doplnenia napísať. A znova si dodal zlé HLSTATS.

Pouvažuj nad svojím správaním a skús zvážiť aj to členstvo v našej CS 1.6 Akadémii. Verím, že by ti to pomohlo.

Zamietnuté.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: Žádosť o admina na JB

Příspěvekod chcesfacku » 24 čer 2020, 20:26

Knedlajs píše:Píšeš polopravdu. Nemal si len dohrať aktivitu. Mal si aj prestať urážať ľudí a spamovať. To si akosi ale zabudol do toho doplnenia napísať. A znova si dodal zlé HLSTATS.

Pouvažuj nad svojím správaním a skús zvážiť aj to členstvo v našej CS 1.6 Akadémii. Verím, že by ti to pomohlo.

Zamietnuté.

Ako to že som dodal zlé HLSTATS však som šiel na svoj účet HLSTATS a skopíroval som link tak ako to zle dodávam ?? :o :o :D
chcesfacku
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Zamietnuté]Žádosť o admina na JB

Příspěvekod Knedlajs » 24 čer 2020, 20:51 VIP

No, je rozdiel, či dodáš HLSTATS z Capture the Flag alebo z JB. Oba módy majú vlastné HLSTATS, ktoré sa líšia. To znamená, že veci, ktoré do chatu napíšeš na JB sa napríklad v CTF HLSTATS neukážu. A ty si dodal HLSTATS z CTF, takžeee....

Inak, páči sa mi, ako si zo všetkého toho, čo som napísal, vybral ten najmenej podstatný detail. :lol:
Skús sa zamerať na tie ostatné veci. A až potom si znovu žiadaj. Pokojne tomu venuj niekoľko mesiacov.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů