• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádosť o admina na JB
Názov: Jailbreak
Nick v hre: Chcesfacku
Nick v fóre: chcesfacku
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:1:516563520
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=10468
Niake bany alebo prehrešky: No na začiatku keď som to začal hrať som mal 2 bany za FK alebo 3 už na 100% neviem.. od vtedy som už ban nemal pokial viem. Ale už som sa poučil a pravidlá už ovládam.
Niečo o sebe: No mam 16 rokov a bývam v malej dedinke pre Martine. Chodím na strednú školu lesnícku, vo voľnom čase hrávam futbal a jazdím motokros. a keď nehrám futbal a ani nejazdím na motorke tak si zahrám JB. A takto to mám každý deň. Mám 2 bratov jeden ma 19 a druhý 17. Starám sa aj o 2 kozy a 2 ovce na takej malej chate.
Prečo by som chcel na GS adminovať?: Hrávam to už niaky ten piatok a preto by som chcel to posunúť na vyšší level. Ale aj chcel by som pomáhať hráčom keď nebudú dačo vedieť alebo keď budú dačo potrebovať. Ale jeden z dôvodov je aj to že veľmi veľakrát keď hrám na jb serveroch tak sú tam cheatery alebo hráči ktorý úmyselne kazia hru ostatným.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím jej kladné vybavenie
Doplnenie: Toto je už moja 3 žiadosť. Predtým som si napísal a napísali mi že mám odohrať aktivitu a že o mesiac si môžem znova požiadať a ja som nevydržal a požiadal som si niak o 7 dní skôr tak som musel počkať ďalší mesiac ale už som to niak vydržal.

Nick v hre: Chcesfacku
Nick v fóre: chcesfacku
Profil na fóre: ucp.php
Vek: 16
Steam ID: STEAM_0:1:516563520
HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1674/h ... ayer=10468
Niake bany alebo prehrešky: No na začiatku keď som to začal hrať som mal 2 bany za FK alebo 3 už na 100% neviem.. od vtedy som už ban nemal pokial viem. Ale už som sa poučil a pravidlá už ovládam.

Niečo o sebe: No mam 16 rokov a bývam v malej dedinke pre Martine. Chodím na strednú školu lesnícku, vo voľnom čase hrávam futbal a jazdím motokros. a keď nehrám futbal a ani nejazdím na motorke tak si zahrám JB. A takto to mám každý deň. Mám 2 bratov jeden ma 19 a druhý 17. Starám sa aj o 2 kozy a 2 ovce na takej malej chate.

Prečo by som chcel na GS adminovať?: Hrávam to už niaky ten piatok a preto by som chcel to posunúť na vyšší level. Ale aj chcel by som pomáhať hráčom keď nebudú dačo vedieť alebo keď budú dačo potrebovať. Ale jeden z dôvodov je aj to že veľmi veľakrát keď hrám na jb serveroch tak sú tam cheatery alebo hráči ktorý úmyselne kazia hru ostatným.

Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím jej kladné vybavenie

Doplnenie: Toto je už moja 3 žiadosť. Predtým som si napísal a napísali mi že mám odohrať aktivitu a že o mesiac si môžem znova požiadať a ja som nevydržal a požiadal som si niak o 7 dní skôr tak som musel počkať ďalší mesiac ale už som to niak vydržal.

-
chcesfacku - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádosť o admina na JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádosť o admina na JB
Píšeš polopravdu. Nemal si len dohrať aktivitu. Mal si aj prestať urážať ľudí a spamovať. To si akosi ale zabudol do toho doplnenia napísať. A znova si dodal zlé HLSTATS.
Pouvažuj nad svojím správaním a skús zvážiť aj to členstvo v našej CS 1.6 Akadémii. Verím, že by ti to pomohlo.
Zamietnuté.
Pouvažuj nad svojím správaním a skús zvážiť aj to členstvo v našej CS 1.6 Akadémii. Verím, že by ti to pomohlo.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: Žádosť o admina na JB
Knedlajs píše:Píšeš polopravdu. Nemal si len dohrať aktivitu. Mal si aj prestať urážať ľudí a spamovať. To si akosi ale zabudol do toho doplnenia napísať. A znova si dodal zlé HLSTATS.
Zamietnuté.
Ako to že som dodal zlé HLSTATS však som šiel na svoj účet HLSTATS a skopíroval som link tak ako to zle dodávam ??

-
chcesfacku - Kolemjdoucí
Re: [Zamietnuté]Žádosť o admina na JB
No, je rozdiel, či dodáš HLSTATS z Capture the Flag alebo z JB. Oba módy majú vlastné HLSTATS, ktoré sa líšia. To znamená, že veci, ktoré do chatu napíšeš na JB sa napríklad v CTF HLSTATS neukážu. A ty si dodal HLSTATS z CTF, takžeee....
Inak, páči sa mi, ako si zo všetkého toho, čo som napísal, vybral ten najmenej podstatný detail.
Skús sa zamerať na tie ostatné veci. A až potom si znovu žiadaj. Pokojne tomu venuj niekoľko mesiacov.
Inak, páči sa mi, ako si zo všetkého toho, čo som napísal, vybral ten najmenej podstatný detail.

Skús sa zamerať na tie ostatné veci. A až potom si znovu žiadaj. Pokojne tomu venuj niekoľko mesiacov.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1