• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] qwer / JB1
1. CT si tam celkem dlouhou dobu hrají se skútrem a admin nic nedělá, i když si je toho vědomý.
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200625221 ... ow.dem.zip
26:35 - 28:40
28:22 - CT se zabije.
2. http://hltv.fakaheda.eu/20312-200625221 ... ow.dem.zip
26:35 - 28:40
28:22 - CT se zabije.
- BeautifulAnonym
- Kolemjdoucí
[Vyriešené] qwer / JB1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: qwer / JB1
Jee tady si někdo vytvořil nový účet a hledá na hltv kdejaké kraviny, aby si stěžoval na adminy
Projeli okolo mě na skútru, třeba s tím pak chtěl simon dělat atrakci, co já vím, mohl to psát do CT chatu, ať vezmou skútr. Já pak plnil atrakci u wipeoutu, umřel jsem a řešil něco na Steamu. Asi Ti to nějak moc uškodilo, že?

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Seweee píše:Jee tady si někdo vytvořil nový účet a hledá na hltv kdejaké kraviny, aby si stěžoval na adminyProjeli okolo mě na skútru, třeba s tím pak chtěl simon dělat atrakci, co já vím, mohl to psát do CT chatu, ať vezmou skútr. Já pak plnil atrakci u wipeoutu, umřel jsem a řešil něco na Steamu.
Hezké, když člověk má přes fórum arogantní poznámky k hráčům kteří udělali chybu, ale když on sám nějakou chybu udělá, tak musí hned provokovat v první větě, a nezahrnout do zprávy omluvu ani přiznání.
Seweee píše:Asi Ti to nějak moc uškodilo, že?
Ano.
- BeautifulAnonym
- Kolemjdoucí
Nemíním se omlouvat za něco, v čem jsem z mého pohledu nepochybil
Já nijak neprovokuju, jen vycházím z relativních informací, co se týče Tebe, jakožto stěžovatele
Zajímalo by mě, jak Ti to uškodilo, když jsi v tu dobu na serveru ani nebyl
Nudný život asi, když máš potřebu projíždět hltv a hledat chyby adminů 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Ahoj,
jediné, čo by som mohol vytknúť adminovi, je len to, že sa mohol opýtať, prečo jazdia CT na skútri. Mohol ich požiadať Staviteľ v team-chate (čo sa nestalo, ale mohlo sa stať). To, že admin si v momente, keď je mŕtvy, ide odbehnúť na WC, po vodu, zodvihne si telefón, odpíše si na steame je úplne pochopiteľné a nebudeme ho za to trestať.
Ak ti to naozaj tak uškodilo, ako píšeš, tak ma to mrzí, verím, že keby je admin prítomný, tak by hráča, ktorý sa aj tak po incidente odpojil, upozornil.
Na to vem jed.
Sťažnosť považujem za vyriešenú.
jediné, čo by som mohol vytknúť adminovi, je len to, že sa mohol opýtať, prečo jazdia CT na skútri. Mohol ich požiadať Staviteľ v team-chate (čo sa nestalo, ale mohlo sa stať). To, že admin si v momente, keď je mŕtvy, ide odbehnúť na WC, po vodu, zodvihne si telefón, odpíše si na steame je úplne pochopiteľné a nebudeme ho za to trestať.
Ak ti to naozaj tak uškodilo, ako píšeš, tak ma to mrzí, verím, že keby je admin prítomný, tak by hráča, ktorý sa aj tak po incidente odpojil, upozornil.

Na to vem jed.
Sťažnosť považujem za vyriešenú.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1