I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] DevilKiki/survival/admin čorkař

Příspěvekod Delawares » 28 čer 2020, 15:59

Okej, tak potom, co jsem tady beníka zabil a věci si schoval do chestek, tak je mi DevilKiki ukradla. Má u mě povol, ale nezeptala se mě, prostě věci ukradla.... tak wtf? A když to s ní řeším v chatu ve hře, tak se mi vysměje? Zabil jsem ho 2x a nějake věci tam byli už 2 týdny a moje věci taky zmizeli. To už je jako docela přes čáru. Kdyby mě okradl normalni hráč, oukej, jsem kokos, že tam měl povol, ale ADMIN??????? Co to jako je xD

Důkaz nemám, totalus mi ho nechce poslat, ale deviliki se přiznala.
Delawares
Amatér
Amatér

[V] DevilKiki/survival/admin čorkař

od Rumcajz » 28 čer 2020, 15:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: DevilKiki/survival/admin čorkař

Příspěvekod Kajunka » 28 čer 2020, 16:22

Zdravím,
Bena si zabil tím stylem že si psal do chatu : tptptptp Ben se portl a ty si ho zabil pomocí crystalu.
Na což jsem se rozhodla pro ty věci dojít, žádný výsměch z mé strany si nedostal, jen jsem ti napsala že jsem to byla já a že ho nemáš zabíjet. Věci jsem si vzala jen Bena, což byl armor a krumpy. A jo, byla jsem to já.
Kajunka
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Delawares » 28 čer 2020, 16:25

Po diskuzi na serveru se SA totalusem tuto stížnost pokládám za neoprávněnou, admin měl v resce povol. Admin má hráčum na serveru pomáhat, ale toto přetrpím a dávám tedy celemu admin teamu v me resce povol, ať mě mužou vykrádat, brát si věci bez povolení a tak, vždyt si máme pomáhat, že.
Delawares
Amatér
Amatér

Příspěvekod Delawares » 28 čer 2020, 16:28

Kajunka píše:Zdravím,
Bena si zabil tím stylem že si psal do chatu : tptptptp Ben se portl a ty si ho zabil pomocí crystalu.
Na což jsem se rozhodla pro ty věci dojít, žádný výsměch z mé strany si nedostal, jen jsem ti napsala že jsem to byla já a že ho nemáš zabíjet. Věci jsem si vzala jen Bena, což byl armor a krumpy. A jo, byla jsem to já.

nepsal jsem tptptptptp bene, a zabil jsem ho crystalem, to je zakázané? Sám napsal, že mu to nevadí, teda asi vadí, když má potřebu mě uražet a nazývat mě kidem. Pleteš si pojmy s dojmy.
Buduješ si tedy u hráčů důvěru jen proto, aby si ji pak využila ve svuj prospěch nebo v prospěch někoho, kdo to potřebuje? To je super jednání, doufam, že se nad sebou zamyslíš. Měl jsem tě za fér holku, ale toto jsem nečekal, ty pomahačko hráčům. Dávám teda všem adminum povol, at mate co dal krást.
Delawares
Amatér
Amatér

Příspěvekod DogeTennant » 02 črc 2020, 20:35 VIP

Hraješ tu jako kdyby si DevilKiki pod záminkou toho že má admina získávala důvěru hráčů a pak je okrádala, což nikde nevidím, jelikož si jí dal povolko do svojí resky minimálně ještě měsíc před tím než se stala adminem, tak se tu prosím netvař že si chudák, že si věřil adminovi a ona toho zneužila. Samozřejmě kdyby DevilKiki psala hráčům na serveru ať jí dají povolko, protože je admin a pak je okrádala tak už by to problém byl, ale DevilKiki měla v tvojí resce povolko dlouhodobě ještě z doby než byla admin a to že ti něco vzala je možná nepříjemné, ale budeš se s tím muset smířit.

Stížnost neoprávněná.
ObrázekObrázekObrázekObrázek
DogeTennant
Minecraft HLSA
Minecraft HLSA

Re: [V] DevilKiki/survival/admin čorkař

Příspěvekod Delawares » 03 črc 2020, 05:59

Svůj názor nezměnim. Každopádně, to co napíše dogisek, je svaté a ja to respektuji.
Děkuji za velmi rychlé vyřízení stížnosti a přeji hezký den.
Delawares
Amatér
Amatér

Zpět na Stížnosti na Adminy