• Stránka 1 z 1
[V] Benvoluto001/survival
Chtěl bych jen vypíchnout jednu maličkost, nedávno se tu řešila jedna věc, urážení hráčů ze strany admin teamu a naopak. Hráči jsou za toto vždy potrestáni, ale když se proviní admin, málo kdy přijde nějaké pokárání.
ben se na mě jen tak portl, tak jsem ho zabil a poté mě nazval kidem... nevim, je to survival, zabijet se může, takže jeho chyba
důkaz: https://ctrlv.cz/WAne
je to maličkost, ale toto by si admin dovolit neměl.
ben se na mě jen tak portl, tak jsem ho zabil a poté mě nazval kidem... nevim, je to survival, zabijet se může, takže jeho chyba
důkaz: https://ctrlv.cz/WAne
je to maličkost, ale toto by si admin dovolit neměl.
- Delawares
- Amatér
[V] Benvoluto001/survival
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Benvoluto001/survival
Napsal jsi to chatu tp, tak jsem dal tp. instatně jsi pokládal obsidian a chtěl jsi mě zabít end crystalem.
Odletěl jsem.
Pak jsem si po chvili stopnul na zem a ty jsi mě zabil end crystalem. Což je v pořádku. Nemám nic proti. Napsal jsem, že jsi kid. A nemyslím si, že by někdy někdo byl pokáraný za to, že někomu napíše že je kid.
Toť vše.
Odletěl jsem.
Pak jsem si po chvili stopnul na zem a ty jsi mě zabil end crystalem. Což je v pořádku. Nemám nic proti. Napsal jsem, že jsi kid. A nemyslím si, že by někdy někdo byl pokáraný za to, že někomu napíše že je kid.
Toť vše.
- benvoluto001
- Pokročilý
Nevim, proč jsem napsal tptptp7, určitě to ale neznamenalo, ať se nejaky benvoluto001 na mě portne a oxiduje. Zajímavé, že ostatním adminům to vadí a davaji za to varování. Nemělo by se na věechny stejným metrem? Aha, asi ne. Admin si to vlastně dovolit může. sorry.
- Delawares
- Amatér
Za slovíčka jako kid netrestáme, pokud to někdo nepřežene a jestli za to někdo opravdu trestá měl bys spíš nahlašovat to, místo těchto bezpředmětných stížností..
Stížnost neoprávněná, vyřešeno.
Stížnost neoprávněná, vyřešeno.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1