Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] [P] u g /Fk/Jb#2

Příspěvekod Vitek11 » 30 čer 2020, 16:41

Nick: [P]ug

SID hráče: STEAM_1:0:145696869

Screen SID hráče: https://ctrlv.cz/ojx1

Odkaz na hráčův HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... yer=124767

Přibližný datum a čas: 30.6.20 16:10

Server: jb2

Popis situace: [3:30] si Pug vezme simona a dá příkaz "Jděte na čaru před celama" - pár vteřin po té mi dá příkaz abych našel poslední, problém je že ostatní hráči na čáru teprve jdou. [3:48] dostane hráč GLOBAL kill za to že šel na čáru, jelikož šel směrem od zbrojky tak přímou cestou bez zdržovaní na tu čáru měl jít tím směrem kde stál simon. Je možné že ho zabil jen z toho důvodu že se ho lekl bohužel VD mu nenahlásil a odůvodnění killu se dotyčný hráč taktéž nedočkal. (BTW v tom samém čase jsem dostal FK i já od Fildeka ale ten se mi omluvil ale VD mi nedal jelikož jsem měl gunu) [5:35] V tomto čase se dotyčný hráč ptá za co dostal KILL [6:25] Simon né že jen tak dá vdčku FH ale odpoví následně dotyčnému hráči že to "nebude řešit" ("co já s tím atp") --> Další situace: [8:30] Simon hraje atrakci schody do pekla, zadá otázku na kterou následně jako první odpoví správně Lázeňský oplatek (takže má "výhodu") měl určit hráče který se posune dolu [8:50] následně hráč dostane nepochopitelně kill (odůvodněný že měl napsat hráče do chatu který se posune o blok níž v tom spočívala jeho výhoda) a tím se zrušila celá atrakce. Absolutně ho nezajímalo že dotyčný hráč má výhodu a že to může řešit i jiným způsobem. K tomu dotyčný hráč (Lazeňský oplatek) stál zatím že to do chatu napsal. Následně si vyžádal i mik kde to sám řekl.)

Důkaz: http://leteckaposta.cz/853868421
Vitek11
CS:GO CheatHunter

[Vyřešeno] [P] u g /Fk/Jb#2

od Rumcajz » 30 čer 2020, 16:41

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [P] u g /Fk/Jb#2

Příspěvekod Vitek11 » 30 čer 2020, 16:48

Ještě doplním v čase [9:20] nadržuje do konce kola hráči který nesplnil jeho příkaz. Narozdíl od zbylých hráčů.
Vitek11

Příspěvekod Pugg » 30 čer 2020, 20:43 VIP

Vidim že jsi člověk co má nízké IQ tak ti to napíšu jak dementovi
1. máš špatný hlstats ty zabijáku fakt těžký mě najít
2. to byl asi fk to nevím (nejsem zkušený admin co si vymýšlí pravidla) i když to bylo nebezpečný přiblížení a mohl mě obejít
3. jak sem zmínil tvoje logika je asi na levelu oloupané šišky a nechápeš že když T nesplní příkaz tak ho můžu zabít i když má
výhodu

Dlouhý a nekončící ban si užiju venku je hezky slizáci

Čísla označují odlišná témata pro ty méně schopné ;) ;)

Vyřešeno
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Vitek11 » 30 čer 2020, 23:03

Nevidím sebemenší důvod proč by jsi mě měl takhle urážet :) Pouze jsem nahlásil údajný FK který se podle mě stal. Dále jsi nadržoval hračovy který nesplnil tvůj příkaz. Nenahlasil jsem tě za to že by jsi při atrakci dal někomu kill i když měl výhodu, pouze jsem to doplnil jako jeden z bodu které jsem ve tvém případě nepochopil.

Report byl za FK (nenahlaseny VD) a za nadržovani. Obě situace lze má demu vidět. Na to že máš na JB nahráno nějakou dobu a jsi už GE jsem o tobě myslel že nebudeš až tak toxic. Já se tě na to ptal dane kolo ty jsi mi na to odpověděl (drž hubu, už mě neser, řekl jsem za co) To byl taky jeden z důvodů proč to teď řešíme taky dal už je to na adminech jak to vyřeší.

A o tvém slovníku mluvit nebudu. Zamysli se sám nad sebou a pak někoho urážej :)
Vitek11

Příspěvekod Pugg » 30 čer 2020, 23:41 VIP

Obrázek
Obrázek
Pugg
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eNcoo » 05 črc 2020, 15:34 VIP