• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] chick
Hraje sa mapa jail ngamers focus je simon dava normalne prikaze prinom niečo neobvykle a prišla situacia že sa ma snažil zabit dal otazku o vyhodu ktoru samozrejme že niekomu určite poradil ale to sa neda zistit dal vyhodu hračovi ktory to napisal ako druhy ja som pytal si mikrofon samozrrejme to ignoroval potm si napisal chickovy či mu to je jedno že ndržiava ( takto presne som to nenapisal ) nasledne som dostal kick zo servera lebo som spamoval kick neriešim ale prečo neupozornil neprehodil focusa že nadržuje ? ja som mohol dalej žit keby že neni zaujaty ten chick a rieši situaciiu . jedine o čo mi ide aby focus dostal ban či už to je za fk ktory pošlem sa / hlsa ktore toto bude riešit a ospravedlnenie od chicak že nesleduej poriadne hru .
http://leteckaposta.cz/382958242
cele demo .
jedine o čo mi ide aby focus dostal ban či už to je za fk ktory pošlem sa / hlsa ktore toto bude riešit a ospravedlnenie od chicak že nesleduej poriadne hru .
http://leteckaposta.cz/382958242
cele demo .
jedine o čo mi ide aby focus dostal ban či už to je za fk ktory pošlem sa / hlsa ktore toto bude riešit a ospravedlnenie od chicak že nesleduej poriadne hru .
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D
Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158
Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
-
YeaZ - Profesionál
[Vyriešené] chick
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chick
čau.
wau.
Dal otázku, ako odpovedal prvý Bedrich, tak som písal do team chatu, že Bedrich odpovedal prvý (skrátene - "Bedrich").
Bedrich dostal kill za to, že odstúpil od steny. Oprávnene. Ďalej som to neriešil. Na deme to vidíš.
Tak isto som mu to napísal.
Keby to tak rýchlo nebolo, už som to chcel riešiť voice-om.
That's all.
BR
Chick
wau.
- Kód: Vybrat vše
2020-07-01 21:06:48 (Team) BEDRICH. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2020-07-01 21:06:38 (Team) bedrich. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
Dal otázku, ako odpovedal prvý Bedrich, tak som písal do team chatu, že Bedrich odpovedal prvý (skrátene - "Bedrich").
Bedrich dostal kill za to, že odstúpil od steny. Oprávnene. Ďalej som to neriešil. Na deme to vidíš.
Tak isto som mu to napísal.
- Kód: Vybrat vše
2020-07-01 21:07:15 ale ty si vystúpil zbytočne. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
2020-07-01 21:07:12 bedrich ja mu to psal neboj. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_ngamers
Keby to tak rýchlo nebolo, už som to chcel riešiť voice-om.
That's all.
BR
Chick
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
možte lock peace už ma demo o focusovom fk
*Hádame paintball*
-
YeaZ - Profesionál
Chicken situáciu riešil, čo je podložené jeho hlstatsom. Nie je nutné, aby admin neustále prerušoval hru voicom, no zas nemôže nechať ani hráčov, aby si robili čo chceli. Admin vie určite sám vyhodnotiť, kedy je to nevyhnutné.
Zo situácie nevyplýva žiadne nadržiavanie, pretože hráč, ktorý nebol vyvolaný, aby vystúpil, zomrel.
Nakoľko si spamoval chat, tak upozornenie a následný kick bol oprávnený.
Ty nie si na serveri od toho, aby si dirigoval adminov a vravel mu, čo má robiť, koho zabanovať a už vôbec nie na to, aby si spochybňoval jeho postupy, ktoré boli koniec koncov správne a miesto trestu mu môžeme udeliť malú pochvalu.
Ak chceš, aby nejaký hráč, ktorý porušuje pravidlá bol opodstatnene zabanovaný, máš k dispozicií PP, kde to kontrolóri ochotne vyriešia.
Sťažnosť zamietnutá.
Zo situácie nevyplýva žiadne nadržiavanie, pretože hráč, ktorý nebol vyvolaný, aby vystúpil, zomrel.
Nakoľko si spamoval chat, tak upozornenie a následný kick bol oprávnený.
Ty nie si na serveri od toho, aby si dirigoval adminov a vravel mu, čo má robiť, koho zabanovať a už vôbec nie na to, aby si spochybňoval jeho postupy, ktoré boli koniec koncov správne a miesto trestu mu môžeme udeliť malú pochvalu.

Ak chceš, aby nejaký hráč, ktorý porušuje pravidlá bol opodstatnene zabanovaný, máš k dispozicií PP, kde to kontrolóri ochotne vyriešia.
Sťažnosť zamietnutá.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
Re: [Vyriešené] chick
Tady taky napisu neco kdyz se me to tyka..
Yeaz samozrejme vyuzil prilezitosti, ze se delo neco , ceho muze trosku vyuzit.
Samozrejme focul dal priklad o vyhodu, ja sem videl ze sem to napsal prvmi v konzoli, kdyz vylolal hrace at vystoupi tak sem mu nerozumel, tak sem myslel ze mam vystoupit ja, dostal sem kill opravnenej .
Trosku me stvalo, ze admin chick do toho nezasahl i kdyz to videl a psal to do TCH a myslel sem ze zasahne kdyz vyvola hrace se spatnym nickem, trosku me to mrzelo, mohl do toho skočit, ale tak snazil se aspon upozormit v chatu a pak uz bylo pozde..
Yeaz samozrejme vyuzil prilezitosti, ze se delo neco , ceho muze trosku vyuzit.
Samozrejme focul dal priklad o vyhodu, ja sem videl ze sem to napsal prvmi v konzoli, kdyz vylolal hrace at vystoupi tak sem mu nerozumel, tak sem myslel ze mam vystoupit ja, dostal sem kill opravnenej .
Trosku me stvalo, ze admin chick do toho nezasahl i kdyz to videl a psal to do TCH a myslel sem ze zasahne kdyz vyvola hrace se spatnym nickem, trosku me to mrzelo, mohl do toho skočit, ale tak snazil se aspon upozormit v chatu a pak uz bylo pozde..
-
bedrich11 - Amatér
Re: [Vyriešené] chick
Ted si nejsem jistej jestli se chick omluvil, ale asi jo, ale spis bych to cekal od focuse, kterymu to psali ct, admin, ja, yeaz a nevim kdo jeste psal ze chce mik (demence CT) a proste i kdyz sem to psal ocusovi do posty tak ani predtim, ani potom zadna omluva, jen se smal tomu jak je dementni, vim ze je dement staci kdyz je u ct kazdymu rika "drz hubu, drz picu" ale myslel ze se by se treba omluvil kdyz jako simon udela chybu a nic.
-
bedrich11 - Amatér
• Stránka 1 z 1