• Stránka 1 z 1
killermacka může, tak i já?:)
Prepáčte, že spamujem fórum. Je to spôsobené mojím podpriemerným IQ a už sa to nestane inak dostanem ban na web.
mTw - ^etheR* > nick in game.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
killermacka může, tak i já?:)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: killermacka může, tak i já?:)
BTW není to urážka a ani rasistické urážení podle capka v minichatu tak snad opět nedostanu lock hh:)
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
Lock sa spravil pravdepodobne v tvojom mozgu, keď si mal 10 rokov a prestal sa vyvíjať, svedčí o tom všetko to, čo píšeš. Nemyslím to, že si urazený na Slovákov, pretože si stretol killermacku, ktorý reaguje tiež viac než dementne, ale to, že ak by si bol naozaj vyspelý na vek, ktorý máš, by si toto nenapísal a radšej by si sa pousmial nad tým, čo napísal killermacka a pomyslel si, že tento to v hlave možno nemá úplne v poriadku. Určite by si spravil lepšie ako to, čo predvádzaš teraz.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Kubeyy píše:Lock sa spravil pravdepodobne v tvojom mozgu, keď si mal 10 rokov a prestal sa vyvíjať, svedčí o tom všetko to, čo píšeš. Nemyslím to, že si urazený na Slovákov, pretože si stretol killermacku, ktorý reaguje tiež viac než dementne, ale to, že ak by si bol naozaj vyspelý na vek, ktorý máš, by si toto nenapísal a radšej by si sa pousmial nad tým, čo napísal killermacka a pomyslel si, že tento to v hlave možno nemá úplne v poriadku. Určite by si spravil lepšie ako to, čo predvádzaš teraz.
Mně je úplně někde, co si zrovna ty o mně myslíš.
Opět musím zatleskat za ty rekty. Jde aspoň vidět, že se nedokáže ani jeden z gs normálně vyjádřit.
A i kdybych měl víc let jak mám teď, tak věk s tím nesouvisí.
Zcestné názory, zcestné věty. Nazdar.
c h e a t h u n t e r
)))!
c h e a t h u n t e r

- Malindax
- Pokročilý
• Stránka 1 z 1