• Stránka 1 z 2 • 1, 2
BODY
cc.nevim kde to napsat tak proto to pisu sem ....
Některým na serveru zombie chronic 3 v tom případě všech ZM serverech vadí (i mě) že se body za co se kupují bonus věci NEULOŽÍ, PŘ.knife servery tam se body uloží a to je super....
Proto bych vás poprosil, aby se body uložili.
Zase příště.
Některým na serveru zombie chronic 3 v tom případě všech ZM serverech vadí (i mě) že se body za co se kupují bonus věci NEULOŽÍ, PŘ.knife servery tam se body uloží a to je super....
Proto bych vás poprosil, aby se body uložili.
Zase příště.
-
hanzinka - Kolemjdoucí
Re: BODY
Mě by se upřímně také líbil nápad Banky na Zombících, například normální hráč si může za mapu uložit do banky 50 bodů, VIP - 75 bodů a ExtraVIP - 100, kdyby zase bylo neomezené ukládání tak by to za pár map vypadalo tak, že extraVIPka by měli pouze Hanibaly nebo Terminátory, kulomety, bazuky a podobné zbraně hromadného ničení a zombíci by byli bez šance, což se i takhle občas děje 

-
Scorpy - Mistr
smile0300 píše:Nevím jestli tobě vedení Gs bude něco měnit na server
To není o tom, jestli kvůli němu, či někomu jinému, je to nápad, jak vylepšit server a kdyby to mělo velkou podporu od hráčů, tak si myslím, že by správce serveru klidně mohl banku udělat, přeci jenom je to server, tvořen normálními hráči a je i v zájmu vedení, aby se tam hráčům hrálo co nejlépe.
-
Scorpy - Mistr
Banka na nynejsich ZM serverech nebude. Princip, na kterem to momentalne jde, je bezproblemovy a resi nekolik veci. Kdyby tam byla banka, tak si ten, kdo se pripoji hned na zacatku nove mapy nezahraje. Takto je to delane umyslne, aby se kazdych cca 40 min zacinalo od 0 a to vsichni.
Banka by mohla byt max. tak na nejakem novem ZM serveru, kdyby jej Dwandy chtel udelat, ale moc sanci tomu neprikladam, nebot jsem to zkousel sam prosazovat. Mel jsem vymysleny takovy trochu old ZM server s bankou
Banka by mohla byt max. tak na nejakem novem ZM serveru, kdyby jej Dwandy chtel udelat, ale moc sanci tomu neprikladam, nebot jsem to zkousel sam prosazovat. Mel jsem vymysleny takovy trochu old ZM server s bankou

- KiNdErMaN
- Pokročilý
KiNdErMaN píše:Mel jsem vymysleny takovy trochu old ZM server s bankou
Takový server som už někde viděl ale byl to server s Ammo packy a za kill mělo VIP nějak 10 bodíků a banka byla do 500 Ammo packů
Někteří lidé nedokáží unést pravdu... Bohužel.
-
EnTy - Drbna
Ja proste nechapu takove lidi... Proc to hrajete kdyz furt a furt chcete byt nepremozitelni?
Tamten chce nesmrtelnyho terminatora , tamten chce aby nikdy nekoncil, tamten chce mit 300b, tenhle chce mit banku , to je tak tezke pochopit ze kdyby byla banka tak si nikdo nezahraje krome ME?
Kdyz za 4 killy mas 200b , ja napr jich za kolo muzu udelat 40 mozna i vic
Si spocitej kolik bych mel bodu za 1 mapu... A pak si predstav ze ty prijdes uplne novy hrac a co myslis zahrajes si?
Proste kazdy mysli jen sam na sebe jak byt nepremozitelny a nikdy nechcipat... A to uz nemluvim kdyz na serveru v chatu porad pisou NK pls , NK pls , NK pls , NK pls...
Proc?? Vsak ZM je o tom aby se hraci zabijeli popr. ZM nakazili Humany...
Konec!

Tamten chce nesmrtelnyho terminatora , tamten chce aby nikdy nekoncil, tamten chce mit 300b, tenhle chce mit banku , to je tak tezke pochopit ze kdyby byla banka tak si nikdo nezahraje krome ME?

Konec!

Pořiď si mac www.appletrh.cz, inzeruj starý na www.ebiso.cz
-
kironet - Zkušený
• Stránka 1 z 2 • 1, 2