• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]NAHKRIN
Takze by som rad vedel za prve, preco som dostal kick z hry..
asi za to, ze som mu napisal, ze ma bindy a skripty zapnute.. po par kolach nasledoval kick...
potom tu bola konverzacia medzi mnou a hracom a nasledne ban na chat...
*DEAD* (VIP) 97411hyena : ptps over ako sv ina a ty cupis za dlhou
*DEAD* ptps : už drž tlamu
*DEAD* (VIP) 97411hyena : nula
*DEAD* ptps : ty magor
takze nula je horsia nadavka, ako magor ? mejde mi o to, aby dotycny dostal ban... ja si na cisty slovnik na moju osobu nepotrpim, len mi pride prehnane jednanie admina, ktory takto kona... a neni to prvy krat co nejakemu adminovi puknu nervy a bez toho, aby nieco napisal, da rovno ban.. to ze je tam chat, znamena ze je na pisanie... nepisem ze som svaty.. ponadavam si, ale rozhodne nie napriklad na rodinu, ako to byva bezne na moju osobu..
za starych cias admini vzdy upozornili a potom to riesili... to ze byva spawncamp kazdu mapu to nikoho netrapi, pritom to mate v pravidlach rovnako, ako nadavky... ale to sa uz pravidelne netresta, ale ban na chat leti momente.. viem ste posledny portal, kde ako tak 1.6ka zije, tak si nechcete odplasit tie lamy co tam posedavaju a plnia vam servery..
asi za to, ze som mu napisal, ze ma bindy a skripty zapnute.. po par kolach nasledoval kick...
potom tu bola konverzacia medzi mnou a hracom a nasledne ban na chat...
*DEAD* (VIP) 97411hyena : ptps over ako sv ina a ty cupis za dlhou
*DEAD* ptps : už drž tlamu
*DEAD* (VIP) 97411hyena : nula
*DEAD* ptps : ty magor
takze nula je horsia nadavka, ako magor ? mejde mi o to, aby dotycny dostal ban... ja si na cisty slovnik na moju osobu nepotrpim, len mi pride prehnane jednanie admina, ktory takto kona... a neni to prvy krat co nejakemu adminovi puknu nervy a bez toho, aby nieco napisal, da rovno ban.. to ze je tam chat, znamena ze je na pisanie... nepisem ze som svaty.. ponadavam si, ale rozhodne nie napriklad na rodinu, ako to byva bezne na moju osobu..
za starych cias admini vzdy upozornili a potom to riesili... to ze byva spawncamp kazdu mapu to nikoho netrapi, pritom to mate v pravidlach rovnako, ako nadavky... ale to sa uz pravidelne netresta, ale ban na chat leti momente.. viem ste posledny portal, kde ako tak 1.6ka zije, tak si nechcete odplasit tie lamy co tam posedavaju a plnia vam servery..
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
[Vyriešené]NAHKRIN
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: NAHKRIN
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 896&page=1
Nechápu pointu tvojí stížnosti. Sám jak píšeš, neumíš se chovat a nepoužíváš chat k normální komunikaci, ke které je určen.
Měl si už stovky mute banů za to tvé nechutné chování a taky jak si se přiznal, nadáváním až do rodin. Vždy co jsi na serveru, někoho musíš urážet a na něco si stěžovat.
Hráči tě už měli plné zuby a konečně chtěli ať už sklapneš. Koukl jsem se na tvůj chat, co jsem byl na serveru, co si dnes napsal a máš tam přes 5 stránek urážení hráčů, urážení admin teamu a stěžování... Všem jsem ulevil a dal ti na 10min mute ban. Že jsem tě neupozornil? Já jsem byl právě ještě hodný a upozornil tě. U tebe nic nemá efekt a zrovna ty by sis zasloužil i větší ban. Si myslíš, že tě budu jako malé dítě ještě prosit a upozorňovat, ať se prosím začneš chovat slušně, ne?
Nebo jak si to představuješ.
Na tvoji otázku proč si dostal kick, znáš sám odpověď. Kdyby si to psal mi, tak mi to je celkem jedno, ale celý admin team urážet nebudeš.
Nevím, kde si přišel na to, že neřešíme spawnkemp. Dodej vyčasované demo a nevymýšlej si tady...
Nechápu pointu tvojí stížnosti. Sám jak píšeš, neumíš se chovat a nepoužíváš chat k normální komunikaci, ke které je určen.
Měl si už stovky mute banů za to tvé nechutné chování a taky jak si se přiznal, nadáváním až do rodin. Vždy co jsi na serveru, někoho musíš urážet a na něco si stěžovat.
Hráči tě už měli plné zuby a konečně chtěli ať už sklapneš. Koukl jsem se na tvůj chat, co jsem byl na serveru, co si dnes napsal a máš tam přes 5 stránek urážení hráčů, urážení admin teamu a stěžování... Všem jsem ulevil a dal ti na 10min mute ban. Že jsem tě neupozornil? Já jsem byl právě ještě hodný a upozornil tě. U tebe nic nemá efekt a zrovna ty by sis zasloužil i větší ban. Si myslíš, že tě budu jako malé dítě ještě prosit a upozorňovat, ať se prosím začneš chovat slušně, ne?

Na tvoji otázku proč si dostal kick, znáš sám odpověď. Kdyby si to psal mi, tak mi to je celkem jedno, ale celý admin team urážet nebudeš.
Nevím, kde si přišel na to, že neřešíme spawnkemp. Dodej vyčasované demo a nevymýšlej si tady...
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Ty nechapes pointu ? ja nechapem prec si mi dal kick a ban..
Takze si to mozme prejst rad radom co si popisal...
Napisal som, ze nie som svaty, ze tiez nadavam, nevravim, ze sa neviem chovat a to je rozdiel a ak chces trestat ludi tak rovnako. Su tam horsi ludia, ako ja co nadavaju na rodinu, ja do hry rodinu netaham a ak nahodou nadavam niekomu, je to vzdy len tomu, kto porusuje dalsie vase pravidlo a hlavny uraz vasich serverov "SPAWNCAMP" a neuraz sa, ale este som nevidel slay od teba, ako tu sam pises......
Ja som sa nepriznal za nadavanie na rodinu, ja som pisal, ze mne nadavaju na rodinu a hlavne v nocnych hodinach, ked tam admini nie su... tak citaj pozornejsie, ak ma chces hadzat do vreca s tymi co to robia..
To ze sa stazujem, je ak sa neurazis moja vec, chat je na pisanie a neni urcene na co... ludia tam pisu o comkolvek mimo cska a niekedy horsie veci, ako len stazovanie..
treba narobit poriadky ked su tam admini, ale to sa nerobi, ani autobalanc tam nemate a kazdy kto sa napoji ide automaticky ku T robit si skore..
taky hrac Krizz kolko krat nesiel defus ?
taky waradi kolko krat nesiel plant ?
je to presne hra, ktora na servery nepatri, tak ako niektore temy v chate a aj tak sa to deje..
"Hráči tě už měli plné zuby a konečně chtěli ať už sklapneš. "
cize napisali daj mu mute a ty si mi dal mute na ukor toho, ze si pozrel ako som ja reagoval na druhych ? pozrel si si aj ich chat ci mi niekto nadaval na rodinu ? ci na to si uz cas nemal, siklo sa ti, ze mi mozes dat mute... uz len ta veta, ako si to napisal je urazlive voci mne a ty ides moralizovat mna za chovanie ?
urazal som admin tim ? ze som napisal, ze si nerobia svoju robotu ? mate adminov co polka nevie hrat, tym padom ani neviem, ako oni vobec mozu spoznat cheatera a polka "alebo par" takych co maju nosmoke noflash..
a ano viem co mi na to napises.. sprav demo a daj na web
ale od toho ste tu vy.
"Já jsem byl právě ještě hodný a upozornil tě." NEVIEM O TOM, ze by si nieco vobec pisal kym si bol na servery nie to este upozornil ma a tym, ze ty verejne klames ma len utvrdzuje o tom, ze si to spravil z vlastnej iniciativy co je asi presne to, co admin robit nema..
"Na tvoji otázku proč si dostal kick, znáš sám odpověď. Kdyby si to psal mi, tak mi to je celkem jedno, ale celý admin team urážet nebudeš." preco si mi nedal kick hned, ale o XYZ kol neskor... zaujimave a ako som hore pisal, neurazal som, opisoval som, ako to na gamesites chodi a nie ze urazam..
ale to je tak vsade, admin ma vzdy pravdu
takze cele to bolo len koli tvojej osobnej veci a nie sa vyhovarat na admin tim a ludi na servery...
keby som ti napisal, ze ten a ten cupi celu mapu na starte das mu ban na hodinu za porusovanie pravidiel ?
detinske.......
a ohladom hrania, keby ste mali na serveroch nejaky program, ako sa napriklad pouzival kedysi na esl polka ludi by stratila ten skill, lebo polka ludi tam ma zapnute... noflash nosmoke bezna vec..
a v podstate je jedno co som tu pisal, lebo sa tym nic nezmenilo a ani nezmeni... a mute na 10min vies sam, ze to niekedy nejde ani po 2-3 mapach... takze tych 10min mozes dat na 2min, kedze sa hra do 50vyhier a to moze trvat aj hodinu..
Takze si to mozme prejst rad radom co si popisal...
Napisal som, ze nie som svaty, ze tiez nadavam, nevravim, ze sa neviem chovat a to je rozdiel a ak chces trestat ludi tak rovnako. Su tam horsi ludia, ako ja co nadavaju na rodinu, ja do hry rodinu netaham a ak nahodou nadavam niekomu, je to vzdy len tomu, kto porusuje dalsie vase pravidlo a hlavny uraz vasich serverov "SPAWNCAMP" a neuraz sa, ale este som nevidel slay od teba, ako tu sam pises......
Ja som sa nepriznal za nadavanie na rodinu, ja som pisal, ze mne nadavaju na rodinu a hlavne v nocnych hodinach, ked tam admini nie su... tak citaj pozornejsie, ak ma chces hadzat do vreca s tymi co to robia..
To ze sa stazujem, je ak sa neurazis moja vec, chat je na pisanie a neni urcene na co... ludia tam pisu o comkolvek mimo cska a niekedy horsie veci, ako len stazovanie..
treba narobit poriadky ked su tam admini, ale to sa nerobi, ani autobalanc tam nemate a kazdy kto sa napoji ide automaticky ku T robit si skore..
taky hrac Krizz kolko krat nesiel defus ?
taky waradi kolko krat nesiel plant ?
je to presne hra, ktora na servery nepatri, tak ako niektore temy v chate a aj tak sa to deje..
"Hráči tě už měli plné zuby a konečně chtěli ať už sklapneš. "
cize napisali daj mu mute a ty si mi dal mute na ukor toho, ze si pozrel ako som ja reagoval na druhych ? pozrel si si aj ich chat ci mi niekto nadaval na rodinu ? ci na to si uz cas nemal, siklo sa ti, ze mi mozes dat mute... uz len ta veta, ako si to napisal je urazlive voci mne a ty ides moralizovat mna za chovanie ?

urazal som admin tim ? ze som napisal, ze si nerobia svoju robotu ? mate adminov co polka nevie hrat, tym padom ani neviem, ako oni vobec mozu spoznat cheatera a polka "alebo par" takych co maju nosmoke noflash..
a ano viem co mi na to napises.. sprav demo a daj na web

"Já jsem byl právě ještě hodný a upozornil tě." NEVIEM O TOM, ze by si nieco vobec pisal kym si bol na servery nie to este upozornil ma a tym, ze ty verejne klames ma len utvrdzuje o tom, ze si to spravil z vlastnej iniciativy co je asi presne to, co admin robit nema..
"Na tvoji otázku proč si dostal kick, znáš sám odpověď. Kdyby si to psal mi, tak mi to je celkem jedno, ale celý admin team urážet nebudeš." preco si mi nedal kick hned, ale o XYZ kol neskor... zaujimave a ako som hore pisal, neurazal som, opisoval som, ako to na gamesites chodi a nie ze urazam..
ale to je tak vsade, admin ma vzdy pravdu

keby som ti napisal, ze ten a ten cupi celu mapu na starte das mu ban na hodinu za porusovanie pravidiel ?

a ohladom hrania, keby ste mali na serveroch nejaky program, ako sa napriklad pouzival kedysi na esl polka ludi by stratila ten skill, lebo polka ludi tam ma zapnute... noflash nosmoke bezna vec..
a v podstate je jedno co som tu pisal, lebo sa tym nic nezmenilo a ani nezmeni... a mute na 10min vies sam, ze to niekedy nejde ani po 2-3 mapach... takze tych 10min mozes dat na 2min, kedze sa hra do 50vyhier a to moze trvat aj hodinu..
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
Několikrát si byl v minulosti zabanován za nadávky do rodiny. Nevím proč tu lžeš.
V tvém chatu co jsem poslal urážíš bezdůvodně hráče. Zase tady lžeš.
Pokud ti někdo nadává do rodiny, máš ho nahlásit do porušení pravidel nebo klidně nějakému adminovi. Co jsem byl na serveru, nikdo tě neurážel.
Kick jsi dostal trochu později, protože zrovna jsem čekoval tvůj chat...
A ne nedal jsem ti mute na požádání hráčů. Mute si dostal AŽ po tom, co jsi urážel hráče v chatu.
A pokud ti nejde psát po vypršení banu, dej reconnect a spraví se to.
V tvém chatu co jsem poslal urážíš bezdůvodně hráče. Zase tady lžeš.
Pokud ti někdo nadává do rodiny, máš ho nahlásit do porušení pravidel nebo klidně nějakému adminovi. Co jsem byl na serveru, nikdo tě neurážel.
Kick jsi dostal trochu později, protože zrovna jsem čekoval tvůj chat...
A ne nedal jsem ti mute na požádání hráčů. Mute si dostal AŽ po tom, co jsi urážel hráče v chatu.
A pokud ti nejde psát po vypršení banu, dej reconnect a spraví se to.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
Admin rieši to, čo sa deje v jeho prítomnosti na serveri. Napríklad hľadať v hlstats čo hráč písal ráno, aby mohol dostať večer ban je nezmysel. Niečo také sa môže použiť iba pri predĺžení banu...
Mal si narážky na admina a admin team, dostal si kick. Následný ban však bol zbytočný, hráč nenapísal nič za čo by mal hneď dostať ban... Napriek tomu však nepochybujem o tom, že ten 10min. ban prospel tebe aj hráčom na serveri, pretože tvoje reči sú skutočne otravné
Hyena, tvoj chat budem pravidelne kontrolovať...
Pokladám za vyriešené
Mal si narážky na admina a admin team, dostal si kick. Následný ban však bol zbytočný, hráč nenapísal nič za čo by mal hneď dostať ban... Napriek tomu však nepochybujem o tom, že ten 10min. ban prospel tebe aj hráčom na serveri, pretože tvoje reči sú skutočne otravné

Hyena, tvoj chat budem pravidelne kontrolovať...
Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Vyriešené]NAHKRIN
extr3mer k tomu tvojmu prvemu useku... ano nechovam sa ukazkovo na servery, to je pravda, ale zase neporusujem dalsie pravidla o plantovani a defusovani, narozdiel od inych hracov na servery.. za moje nadavky by som si zasluzil aj ban do hry, nielen na chat, ale to nedava pravo niektoremu z adminov dat mi mute na pisanie, pokial som v jeho pritomnosti nenadaval a nikoho neurazal... co ja mam z toho teraz, ze ty si napisal, ze mi ban dat nemusel, ja by som chcel vediet od neho preco ho dal, lebo teraz mi to uz nepomoze, ale v danej chvili mi pokazil hranie a to sa uz vratit neda a jeho to nestoji nic a mna cas, ktory na hranie mam, lebo nie som uz pubertak co hrava 24/7...
k tomu druhemu odstavcu, neviem o tom, ze by som ho urazil, alebo admin tim, takze nesuhlasim s kickom...
podla mna hrac, ktory nic nema sa len usmeje, ale on to zobral osobne lebo je na servery velka hviezda rank2 a nejakey utok o tom, ze ma skripty/bindy neni dovod na kick, taky admin je potom psychicky dost labilny a kedysi sa za teketo veci prava brali, volalo sa to zneuzivanie prav... ano teraz je ina doba... teraz sa viac banuje nadavanie, ako plnenie uloh na mape.. momentalne nemate konkurenciu v 1.6ke tym padom ste radi za kazdeho hraca...
nejdem mi o dlzku banu, ide mi o to, ze je ta hra pokazena bez komunikacie a najme ked hra niekto proti overu.. a ten kick mi tiez nevadil islo mi skor o to aby sa ozval... nenapisal mi nic a to je na gamesites pravidelne... teraz som vedel, ze je on admin, ale stalo sa mi viac krat, ze som dostal na supu kick a ked som sa pytal, kto mi ho dal, alebo kto je admin na servery ziadna odpoved... a zajdem zase do minulosti... kedysi bola povinnost admina, ozvat sa, ak sa niekto pytal... ale zase napiseme, ze je ina doba.. teraz admini cusia a nepriznavaju sa a neda sa to ani zistit cez nejaky prikaz ako to bolo kedysi..
takze sem este pastnem tie prispevky z toho zamknuteho vlakna, aby to bolo po kope a snad mi vysvetli nahkrin, kde som urazal hracov a admin tim... lebo veta gamesites admin tim podla mna neni urazanie..
k tomu druhemu odstavcu, neviem o tom, ze by som ho urazil, alebo admin tim, takze nesuhlasim s kickom...
podla mna hrac, ktory nic nema sa len usmeje, ale on to zobral osobne lebo je na servery velka hviezda rank2 a nejakey utok o tom, ze ma skripty/bindy neni dovod na kick, taky admin je potom psychicky dost labilny a kedysi sa za teketo veci prava brali, volalo sa to zneuzivanie prav... ano teraz je ina doba... teraz sa viac banuje nadavanie, ako plnenie uloh na mape.. momentalne nemate konkurenciu v 1.6ke tym padom ste radi za kazdeho hraca...
nejdem mi o dlzku banu, ide mi o to, ze je ta hra pokazena bez komunikacie a najme ked hra niekto proti overu.. a ten kick mi tiez nevadil islo mi skor o to aby sa ozval... nenapisal mi nic a to je na gamesites pravidelne... teraz som vedel, ze je on admin, ale stalo sa mi viac krat, ze som dostal na supu kick a ked som sa pytal, kto mi ho dal, alebo kto je admin na servery ziadna odpoved... a zajdem zase do minulosti... kedysi bola povinnost admina, ozvat sa, ak sa niekto pytal... ale zase napiseme, ze je ina doba.. teraz admini cusia a nepriznavaju sa a neda sa to ani zistit cez nejaky prikaz ako to bolo kedysi..
takze sem este pastnem tie prispevky z toho zamknuteho vlakna, aby to bolo po kope a snad mi vysvetli nahkrin, kde som urazal hracov a admin tim... lebo veta gamesites admin tim podla mna neni urazanie..
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
Ban sa nedava na ukor toho, ze vyhrabes historiu banov a podla toho banujes... A nepamatam sa, ze by som nadaval na rodinu.. ano jeden pripad si pamatam, ze tam bol hrac s nickom TVOJA MAMA a ked som jeho nick napisal vo vete nejaky dalsi ustrielany admin mi dal na supu ban na X hodin... HRANIA nie chat... takze taketo bany som dostaval..
Kick si nedal na zaklade urazania admin timu ! pretoze som admin tim neurazil, spomenul som ho iba vovete bez nadavok a dokaz bude TU vypis z mojho chatu :
TOTO JE VSETKO CO SOM NAPISAL, od kedy si sa pripojil do hry a podla TVOJHO vypisu z chatu si leftol hru hned, ako si mi dal MUTEBAN:
2020-02-25 15:02:08 nahkrin ty mas kolko bindov.
2020-02-25 15:02:14 skriptov.
2020-02-25 15:02:18 ty si ina liga.
2020-02-25 15:02:35 co vsetko sa este da v tejto 100rocnej hre zapnut.
2020-02-25 15:02:40 gamesites admin tim.
2020-02-25 15:06:28 to si mi dal za co kick.
2020-02-25 15:08:14 b ciste.
2020-02-25 15:08:19 vsetky ct acko.
2020-02-25 15:09:57 ptps over ako svina a ty cupis za dlhou.
2020-02-25 15:10:07 nula.
cize z tohoto si vycital, ze za 10riadkov som si zasluzil KICK a nasledne BAN CHAT

A neobhajuj sa tym, ze si ostatni ziadali ban pre mna, lebo to neni vyhovorka pre admina... takze sa budem opakovat.. z toho co som tu pastol mi vychadza, ze som si to zasluzil za to co som adresoval tebe ! cize sa ta to dotklo, ze hras s bindami a skriptami, co je podla mna pravda a nielen ty, uz som videl viac adminov strielat cez smoky a flashe... je to na gamesites bezna vec.....
Kick si nedal na zaklade urazania admin timu ! pretoze som admin tim neurazil, spomenul som ho iba vovete bez nadavok a dokaz bude TU vypis z mojho chatu :
TOTO JE VSETKO CO SOM NAPISAL, od kedy si sa pripojil do hry a podla TVOJHO vypisu z chatu si leftol hru hned, ako si mi dal MUTEBAN:
2020-02-25 15:02:08 nahkrin ty mas kolko bindov.
2020-02-25 15:02:14 skriptov.
2020-02-25 15:02:18 ty si ina liga.
2020-02-25 15:02:35 co vsetko sa este da v tejto 100rocnej hre zapnut.
2020-02-25 15:02:40 gamesites admin tim.
2020-02-25 15:06:28 to si mi dal za co kick.
2020-02-25 15:08:14 b ciste.
2020-02-25 15:08:19 vsetky ct acko.
2020-02-25 15:09:57 ptps over ako svina a ty cupis za dlhou.
2020-02-25 15:10:07 nula.
cize z tohoto si vycital, ze za 10riadkov som si zasluzil KICK a nasledne BAN CHAT

A neobhajuj sa tym, ze si ostatni ziadali ban pre mna, lebo to neni vyhovorka pre admina... takze sa budem opakovat.. z toho co som tu pastol mi vychadza, ze som si to zasluzil za to co som adresoval tebe ! cize sa ta to dotklo, ze hras s bindami a skriptami, co je podla mna pravda a nielen ty, uz som videl viac adminov strielat cez smoky a flashe... je to na gamesites bezna vec.....
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
ESTE ABY TO BOLO KOMPLETNE DAM SEM CHAT CHALANA, KTORY SI TEN BAN U TEBE VYZIADAL:
2020-02-25 13:44:02 chudak nemaš kamarady že komentuješ všechny.
2020-02-25 13:46:59 hyena ty nemaš moc kamaradu.
2020-02-25 13:47:03 kido.
2020-02-25 13:48:10 chudak na jistotu.
2020-02-25 14:05:08 hyena nehuč.
2020-02-25 14:18:52 hyena napišu to co pišou ty maldi.
2020-02-25 14:18:55 nebreč.
2020-02-25 14:18:56
.
2020-02-25 14:21:00 nestežuj si.
2020-02-25 14:30:41 idiote.
2020-02-25 14:33:19 to je pičus.
2020-02-25 14:36:42 ty vole drž tlamu a starej se konečně o sebe.
2020-02-25 14:36:56 horšiho magora sem v životě neviděl.
2020-02-25 14:41:18 už drž hubu.
2020-02-25 14:41:21 děcko.
2020-02-25 14:41:24 starej se o sebe.
2020-02-25 14:41:30 ty impotent
2020-02-25 14:41:38 ty kecy si nech pro mati.
2020-02-25 14:42:51 hyena podle toho co a jak pišeš budeš ty fetka.
2020-02-25 14:44:39 zapni vic to WH ty socka.
2020-02-25 14:44:53 hyena ale tobě je kok0t.
2020-02-25 14:45:04 starej se o sebe.
2020-02-25 14:45:04 impotent.
2020-02-25 14:45:33 hyena tebe musi mlatit jak doma tak ve škole.
2020-02-25 14:46:04 off chat nepišu s impotentem.
2020-02-25 14:56:19 drž hubu.
2020-02-25 15:00:07 hyena měl bys se lečit.
2020-02-25 15:02:40 dejte mu chatban už. ----------------------------> TU ZIADA BAN
2020-02-25 15:10:06 už drž tlamu.
2020-02-25 15:10:08 ty magor.
2020-02-25 15:10:24 diky. -------------------------------------------> A TU TI DAKUJE, ZE SI MI HO DAL
2020-02-25 13:44:02 chudak nemaš kamarady že komentuješ všechny.
2020-02-25 13:46:59 hyena ty nemaš moc kamaradu.
2020-02-25 13:47:03 kido.
2020-02-25 13:48:10 chudak na jistotu.
2020-02-25 14:05:08 hyena nehuč.
2020-02-25 14:18:52 hyena napišu to co pišou ty maldi.
2020-02-25 14:18:55 nebreč.
2020-02-25 14:18:56

2020-02-25 14:21:00 nestežuj si.
2020-02-25 14:30:41 idiote.
2020-02-25 14:33:19 to je pičus.
2020-02-25 14:36:42 ty vole drž tlamu a starej se konečně o sebe.
2020-02-25 14:36:56 horšiho magora sem v životě neviděl.
2020-02-25 14:41:18 už drž hubu.
2020-02-25 14:41:21 děcko.
2020-02-25 14:41:24 starej se o sebe.
2020-02-25 14:41:30 ty impotent
2020-02-25 14:41:38 ty kecy si nech pro mati.
2020-02-25 14:42:51 hyena podle toho co a jak pišeš budeš ty fetka.
2020-02-25 14:44:39 zapni vic to WH ty socka.
2020-02-25 14:44:53 hyena ale tobě je kok0t.
2020-02-25 14:45:04 starej se o sebe.
2020-02-25 14:45:04 impotent.
2020-02-25 14:45:33 hyena tebe musi mlatit jak doma tak ve škole.
2020-02-25 14:46:04 off chat nepišu s impotentem.
2020-02-25 14:56:19 drž hubu.
2020-02-25 15:00:07 hyena měl bys se lečit.
2020-02-25 15:02:40 dejte mu chatban už. ----------------------------> TU ZIADA BAN
2020-02-25 15:10:06 už drž tlamu.
2020-02-25 15:10:08 ty magor.
2020-02-25 15:10:24 diky. -------------------------------------------> A TU TI DAKUJE, ZE SI MI HO DAL
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
Hráče, kterého zmiňuješ jsem již včera odměnil měsíčním mute banem - http://www.gamesites.cz/amxban/classic/ ... p?bid=3085
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
To mne nerobi problem ked mi nadavaju... za tie roky to mam uz v pazi, ja nadavam tiez... ani som nechcel pre neho trest, cize to ze si ho potrestal mi nevyriesi dilemu, preco stale dostanem muteban, alebo kick, ako som uz niekolko krat zalozil nove a nove vlakno a odpoved stale ta ista, ze som na serveroch vulgarny a neviem sa spravat..
ale stale neviem, preco som teraz dostal KICK, ked som na admin tim nenadaval a nasledne muteban za nadavky ked som nenadaval...
trosku smutne, ze admin si spravi na servery co chce, pokazi hracovi moznost hrat a potom na fore sa to doriesi tym, ze dojdeme do slepej ulicky, lebo zjavne to ma admin uz v pazi, kedze 2x komentoval, aj to klamal, vas web/chat je toho dokazom..
takze tam bolo zneuzitie prav, koli vlastnym potrebam.. inac to nevidim..
ale stale neviem, preco som teraz dostal KICK, ked som na admin tim nenadaval a nasledne muteban za nadavky ked som nenadaval...
trosku smutne, ze admin si spravi na servery co chce, pokazi hracovi moznost hrat a potom na fore sa to doriesi tym, ze dojdeme do slepej ulicky, lebo zjavne to ma admin uz v pazi, kedze 2x komentoval, aj to klamal, vas web/chat je toho dokazom..
takze tam bolo zneuzitie prav, koli vlastnym potrebam.. inac to nevidim..
pwrd by BMW
-
hyena - Amatér
hyena píše:.....ja nadavam tiez... odpoved stale ta ista, ze som na serveroch vulgarny a neviem sa spravat.....
.....pokazi hracovi moznost hrat....
Napíšeš jednu vec a druhou ju hneď vyvraciaš. To je celkom problém...
Kto nerešpektuje pravidlá, ten dostane ban. Kto sa nevie správať ako človek dostane mute. Mute je presne na to, aby si neotravoval ostatných svojimi poznámkami a zároveň mohol hrať. Možnosť hrať máš, tak tu nepíš nezmysly prosím

S adminom som to prebral, vie ako nabudúce postupovať, preto to beriem ako uzavretú vec...
Ak tomu nerozumieš, prečítaj si ešte raz to, čo som napísal vyššie. Tento postup opakuj až pokým, to skutočne nepochopíš

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
LOL xD toto som si potreboval prečitat o 3 rano xDDD
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY
nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
nick v hre: lepto.