• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]JB / Fuvtive
Bol som CT, hral uz uz PP s niekym inym, tak som ako CT si siel skakat atrakciu. Na to ma admin grabol a pytal sa preco si hrajem a kazim PP, a ja mu hovorim ze ziadne PP nekazim, lebo s nou nemam PP, a ani som nezomrel zeby som mu to PP kazil. NA to mi dal presun.

-
L0GiC1337 - Sponzor
[Zamítnuto]JB / Fuvtive
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB / Fuvtive
https://steamcommunity.com/profiles/76561198362713395/
Demo dodam po skonceni mapy
Este chcem dodat, ze pri atrakcii som nezomrel ani nic. Keby ze zomriel a az potom by mi dal admin presun, tak OK v pohode. Ale ja som nezomrel ani nic, a admin mi dal presun
Demo dodam po skonceni mapy
Este chcem dodat, ze pri atrakcii som nezomrel ani nic. Keby ze zomriel a az potom by mi dal admin presun, tak OK v pohode. Ale ja som nezomrel ani nic, a admin mi dal presun

-
L0GiC1337 - Sponzor
Kdyby jsi si skákal atrakci při PP, je to samozřejmě v pořádku, ale jelikož jsi si chtěl skákat TNT climb, u kterého je dost velká pravděpodobnost že by jsi zemřel, tak jsem tomu zabránil a ty si se začal hádat, tak si dostal move.
A nechápu co vymýšlíš za pitomosti, že dokud nezemřeš tak tě nemůžu upozornit na kažení PP. (lepší upozornit předem aby si to PP nepokazil
)
A nechápu co vymýšlíš za pitomosti, že dokud nezemřeš tak tě nemůžu upozornit na kažení PP. (lepší upozornit předem aby si to PP nepokazil

-
FurtiveCz - Zkušený
WTF, Ved ale ja som ziadne PP nekazil, nezomrel som. A ty si mi dal presun, za to ze som ti vysvetloval to ze mam pravdu
Ano dakujem za upozronenie ze mozem u tej atrakcii zomret, bol som si toho vedomy, a keby ze zomrem a pokazil by som to PP, tak vtedy by si ma potrestal a dal mi presun. A nie presun este pred tym este ako zomriem, ved to nedava smysl ...
no nic, ja si pockam na vyjadrenie nejakeho HLSA / SA
Ano dakujem za upozronenie ze mozem u tej atrakcii zomret, bol som si toho vedomy, a keby ze zomrem a pokazil by som to PP, tak vtedy by si ma potrestal a dal mi presun. A nie presun este pred tym este ako zomriem, ved to nedava smysl ...
no nic, ja si pockam na vyjadrenie nejakeho HLSA / SA

-
L0GiC1337 - Sponzor
L0GiC1337 píše:WTF, Ved ale ja som ziadne PP nekazil, nezomrel som.
Tahle situace je stejná, jako když si CTčko stoupne vedle vězňů a řekne třeba že je zabije. Admin tě taky movne a nepočká až dáš ten MFK, aby zabránil kažení hry. Takže prakticky jen zabránil kaženi pp. (Můj názor)
Если вы прочитаете это, я надеюсь, что у вас будет хороший день. 

-
M1chal184 - CS:GO Admin-akademik
Jsi si vědom, že můžeš umřít, přesto tam jdeš?
Admin ti řekne, ať tam nechodíš, tak se začneš hádat, že tam jít můžeš?
Pokud si chceš hrát, jdi k T.
Pokud nechceš poslouchat adminy, nediv se, že tě budou trestat.
Zamítnuto.
Admin ti řekne, ať tam nechodíš, tak se začneš hádat, že tam jít můžeš?
Pokud si chceš hrát, jdi k T.
Pokud nechceš poslouchat adminy, nediv se, že tě budou trestat.
Zamítnuto.
-
Wurst1 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1