Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]BAN - Dust2Only1

Příspěvekod Trevis158 » 02 črc 2020, 10:27

Dobrý deň Vám prajem , založil som túto tému na žiadosť o unban na Vašom serveri Dust2Only1
Nick : TREVIS
SSID: STEAM_0:0:134010554
VIP/EVIP: Mám aj VIP, aj + VIP / EVIP

O čo ide: V posledných dňoch som cestoval medzi Českom a Slovenskom kvôli vysokej škole a skúškam.27.4 cca som si spustil server Dust2Only1 a ukázalo mi , že mám BAN za poškodzovanie portálu / website.
: https://ctrlv.cz/da6J
Tak som sa šiel pozrieť na forum a prebehol som si nejaké topics , či ma niekto nahlásil do pp alebo sa stala nejaká chyba.
Napísal som do PM správy banujúcemu adminovi Sewee, že či by mi to vedel vysvetliť, nemám poňatia o tom , že by som konkrétne JA nejak poškodzoval portál či servery. Napísal mi, že mám podať žiadosť o unban viď PM, tak som napísal. ( počul som viac krát o sebe, že som cheater/hacker , ale nikto mi nedal dôkaz, tak som to neriešil.) To , že hráva niekto pod mojím nickom si myslím, že nie je môj problém a za to si myslím, že ja nemôžem, to treba sledovať zo strany adminov.
Screen konverzácie: https://ctrlv.cz/pbwQ
Na serveri DUst2Only1 som si kúpil prednedávnom +1x eVIP kód na staré VIP a vzľadom k problému , že som si nepamatal starý kód na VIP, som ho musel zahodiť a prišiel som o 7 eur a dokúpil si odznova celé VIP + EVIP na Vašom serveri so záujmom hrať a podporiť portál, správa , že poškodzujem portál asi 3 týždne/mesiac neskôr vidieť v konzoli nebolo nič príjemné.
Keby mám poškodzovať portál, tak si určite nekúpim VIP a nepodporím chod portálu.
Slovíčkárim k Seewemu správe mne do konverzácie,že
Chodím cheatovať na nonsteam
, chcem len opraviť admina a poznamenať , či sa náhodou nemýli týmto, čo povedal, pretože keď som tu bol aktívnejší hráč 4-5 rokov pozadu a sledoval fórum, tak admini vraveli, že na "nonsteame si rob čo chceš, na steame to nebude povolené?"
Ak sa zmenili pravidlá predom sa ospravedlňujem , už nie som tak zaangažovaný do všetkých pravidiel a pod.
Ďakujem za prečítanie a odpoveď , Ďakujem :]
Obrázek
Trevis158
Amatér
Amatér

[Vyriešené]BAN - Dust2Only1

od Rumcajz » 02 črc 2020, 10:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BAN - Dust2Only1

Příspěvekod Seweee » 02 črc 2020, 11:03

Ahoj, opravovat mě nemusíš, časy se skutečně změnily ;) Já Ti hned psal, ať si podáš UB žádost, což jsi neudělal. Tak by jsi to stihnul ...takhle už asi ne.
Pokud hráč požádá o zrušení banu déle než 7 dní po jeho udělení, je ban automaticky považován za oprávněný.

Vysvětlil jsem Ti to v PM, cheatuješ na NS a pak si v klidu dojdeš na Steam...kde vlastně taky cheatuješ :) Takže se může upravit jen reason banu na cheating, pokud bys měl zájem.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Trevis158 » 02 črc 2020, 12:30

Seweee píše:Ahoj, opravovat mě nemusíš, časy se skutečně změnily ;) Já Ti hned psal, ať si podáš UB žádost, což jsi neudělal. Tak by jsi to stihnul ...takhle už asi ne.
Pokud hráč požádá o zrušení banu déle než 7 dní po jeho udělení, je ban automaticky považován za oprávněný.

Písal som ti, že študujem v Česku a chodím medzi Českom a Slovenskom a nemám času, tak si to mohol brať ako "omluvenku" a vyhovieť mi, myslel som , že by ti to mohlo prísť a nejak dohodnúť s adminmi, teraz som to založil pretože mám viac času a takmer po skúškach.

Vysvětlil jsem Ti to v PM, cheatuješ na NS a pak si v klidu dojdeš na Steam...kde vlastně taky cheatuješ :) Takže se může upravit jen reason banu na cheating, pokud bys měl zájem.

Ty si mi vysvetlil, že cheatujem na NS a potom si prídem na steam, ale je to tvrdenie proti tvrdeniu,pretože ja na steame necheatujem a stále si mi nedodal nejaké demo alebo dôkaz , že cheatujem na STEAME alebo, že na nonsteame cheatujem práve JA. Ďakujem
Obrázek
Trevis158
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 02 črc 2020, 12:50

Ban je starší 7 dnů, důkaz již nejsem povinen mít ;) O banu jsi věděl už dřív, mohl sis o UB požádat hned....
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod Trevis158 » 02 črc 2020, 13:06

Už sa opakujem, že som ti písal , že nemám čas a cestujem každý druhý deň ČESKO-SLOVENSKO.
To že podporujem tento portál, že si tu kupujem VIP/EVIP, som myslel, že aspoň trošku vyhoviete svojím fanušikom a podporovateľom.
Obrázek
Trevis158
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 02 črc 2020, 13:09

V den, kdy jsi mi psal PM jsi klidně mohl požádat o UB, hodit odkaz na ban a hotovo. Tohle se dá udělat i na mobilu a zabere to 2 minuty času cca. Jsme samozřejmě rádi, že podporuješ portál, jen tak dále ;) Předpokládám, že teď Ti nezbývá nic jiného, než vyměnit VIP, případně koupit UB, jestli chceš nadále hrát.
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod eXtr3mer » 05 črc 2020, 20:51

Trevis158 píše:admini vraveli, že na "nonsteame si rob čo chceš, na steame to nebude povolené?

Ak sa bavíme o jednorázovom cheatingu na NS, následnom uvedomení si vlastnej chyby a potom snahou hrať normálne na Steame, tak toto platí :)
Ak sa bavíme o niekom, kto opakovane cheatuje na NS, obchádza bany, opakovane kazí hru ostatným hráčom a vysmieva sa adminom, tak to neplatí, pretože také správanie určite tolerovať nebudeme :)

V prípade potreby vieme pristúpiť aj k iným trestom ako banom...

Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]BAN - Dust2Only1

Příspěvekod ssuu » 06 črc 2020, 18:04

Asi opět dostanu ban na web, byl tady beze mě klid.
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY

nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
ssuu
Drbna
Drbna

Zpět na Unban Žádost