Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté]TTT/ ImDrbna

Příspěvekod ImDrbna » 06 črc 2020, 08:39 VIP

Zdravím, tímto topicem bych chtěl znovu požádat o administrátorské práva na mód TTT.

Nick ve hře: DarkDragon

Nick na fóru: ImDrbna

Profil na fóru: imdrbna-u69390.html

Věk: 16

Steam nick: ImDrbna

Steam ID: STEAM_0:0:460941717

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=14711

Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Co se týče banů a podobných prohřešků, co si pamatuji dostal jsem jeden ban k CT za vyhazování hráčů od CT.

Něco málo o sobě: Abych nějak tedy začal, jmenuji se Lukáš a je mi 16 let.
Obecně jsem člověk, který má spoustu času a dokáže se naplno věnovat věcem, které "načnu". Zakládám si určitým způsobem jak na profesionalitě, tak i na určitém typu přátelství vůči hráčům. Rád si vyslechnu názor jiných, ačkoliv to je například názor, se kterým nesouhlasím. Vždy jsem nápomocen jak vůči hráčům, tak vůči jakékoliv osobě z Teamu či Vedení. Pokaždé jsem ochoten si na danou osobu vymezit svůj čas a věnovat se mu.
Momentálně nemám žádné zájmové či povinné kroužky, na které chodím nebo se jim věnuji, ovšem mám hromadu koníčků, které mě neustále naplňují. Krásným příkladem je například grafika obecně, které se již věnuji nějaký ten čas a prosadil se v ní. . Baví mě zlepšovat hráčům jejich herní zážitek a tím vylepšovat server celkově. Ovšem navzdory mým koníčkům se stejně dokážu věnovat mé přidělené pozici a náplni dne naplno!
Jsem velice komunikativní typ člověka, který se lehce dokáže seznámit, nemá jakékoliv problémy se projevovat před větším počtem lidí a všeobecně mám dle mého dobrou slovní zásobu.
Jen tak něco mě nedokáže rozhodit a vše řeším s nadhledem, tudíž si myslím, že je to velké "+". Vždy se na situaci podívám i z mé stránky i ze stránky dané osoby, která konkrétní věc řeší a konzultuje se mnou.

[bProč by jsem chtěl na GS adminovať? :][/b] Jako v minulosti tak i teď bych rád pomohl Admin teamu . Nebaví mě jen nahlašovat do PP lidi kteří se neumí chovat na serverech nebo nějak porušují pravidla. Byl bych rád kdybych mohl prohřešek vyřešit hned na místě a tím pomoci na chodu portálu.

Díky za věnovaný čas ke přečtení mé žádosti a doufám v kladné vyjádření.
Zombie Blood #1
(ExtraVIP)
ImDrbna
Amatér
Amatér

[Zamietnuté]TTT/ ImDrbna

od Rumcajz » 06 črc 2020, 08:39

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: TTT/ ImDrbna

Příspěvekod Seweee » 06 črc 2020, 08:53

Jen taková otázka...tak Michal, nebo Lukáš?
post989350.html#p989350
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod ImDrbna » 06 črc 2020, 16:37 VIP

Je to sice pravda. Ale po tolika roků jsem už dostal rozum. Takže se už doopravdy jmenuju Lukáš. Takže už jsem rozumnější než předtím. A za ty peníze na webu i na TTT co jsem utratil by jsem měl dostat šanci...

EVIP: TTT #1
EVIP: Zombie Blood #1
VIP: Gamesites.cz
Zombie Blood #1
(ExtraVIP)
ImDrbna
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 06 črc 2020, 16:40

Jakože za peníze si práva svým způsobem zasloužíš jo? :) Každopádně o Tvém osudu rozhodne pravděpodobně Dandeenka, mně jen zarazilo to lhaní ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Příspěvekod eXtr3mer » 06 črc 2020, 17:21

Matyas, Michal, Filip, Lukáš...
14, 15, 16...

Tuším som ti aj dal ban na niektoré tvoje účty a pozrime sa, vytvoril si si ďalší :) Bez Akadémie to nepôjde...
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Nábory Adminů