• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]"Smouky" / TTT / šašek
"Smouky" 719 STEAM_0:1:121717276
Čau,ahoj..
Kde jsem řekl jednu jedinou vulgaritu?'
Že se ti něco nelíbí když něco říkám bez porušení pravidel ačkoliv se k tomu vyjádří 50% serveru tak mě třeba víš co...
Proč si myslím že tohle je ta konina co si koupla admina?
Hodně umí být adminem (y)
Peace and lock this shit cock, cya.
Důkaz Zde
Nijak vulgárně jsem se nevyjádřil.. že to dotyčný neunesl je věc druhá.
Dokud tam nebyl byla sranda.
Očividně na GS je xxx adminů co lezou na druhé servery aniž by znaly pravidla.
Čau,ahoj..
Kde jsem řekl jednu jedinou vulgaritu?'
Že se ti něco nelíbí když něco říkám bez porušení pravidel ačkoliv se k tomu vyjádří 50% serveru tak mě třeba víš co...
Proč si myslím že tohle je ta konina co si koupla admina?
Hodně umí být adminem (y)
Peace and lock this shit cock, cya.
Důkaz Zde
Nijak vulgárně jsem se nevyjádřil.. že to dotyčný neunesl je věc druhá.
Dokud tam nebyl byla sranda.
Očividně na GS je xxx adminů co lezou na druhé servery aniž by znaly pravidla.
-
CodouDAKING - Kazatelův učeň
[Vyriešené]"Smouky" / TTT / šašek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: "Smouky" / TTT / šašek
Ok, když chceš lock, máš ho mít 

Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Re: "Smouky" / TTT / šašek
Prvá vec je tá že si si pomýlil admina s niekým iným. Top donator síce je Smookii, ale nie Smouky
Druhá vec je, že Smookii dával donaty už ako admin, pričom adminuje tak +-2 roky, takže si tým práva ani iné výhody nekúpil 
Do správy som dostal demo z mapy cs_familyguy, kde si okrem rozprávania priamo k hre, spamoval voice aj iným spôsobom - napríklad spevom alebo náhodnými pokrikmi na hráčov. Sranda je sranda, ale keď ťa na to upozornil admin a po tvojom speváckom vystúpení ťa kickol, tak si sa urazil ako malý chlapec a začal kopať okolo seba...
Po tom, čo si tam predvádzal sa adminovi ani nedivím, že nakoniec pristúpil k banu. Aj keď musím mu uznať, že s tebou mal celkom veľkú trpezlivosť. Nemáš právo na serveri posudzovať postupy admina, zosmiešňovať ho a vyháňať zo serveru... Ak s niečim nesúhlasíš, tak sa máš prísť sťažovať sem, o tom si sám na serveri hovoril
Možno to bolo v afekte, možno si sa len zle vyspal, ale takéto správanie voči adminovi je proste neprimerané či už ako hráč alebo v tvojom prípade ešte ako akademik. Aj keď by ma zaujímalo čo si si myslel, že sa stane.. Lebo na rukách ťa za to nikto nosiť nebude. A už vôbec ti nedá len tak práva
Počul som, že si tam robil predtým ešte bordel za čo by som ti dal normálne aj ban, pretože by bolo dosť pokrytecké nahlasovať ľudí do PP za niečo čo sám robíš. No bohužiaľ a našťastie pre teba som k tomu už dôkazy nedostal
Sťažnosť zamietnutá, akademik odobraný

Do správy som dostal demo z mapy cs_familyguy, kde si okrem rozprávania priamo k hre, spamoval voice aj iným spôsobom - napríklad spevom alebo náhodnými pokrikmi na hráčov. Sranda je sranda, ale keď ťa na to upozornil admin a po tvojom speváckom vystúpení ťa kickol, tak si sa urazil ako malý chlapec a začal kopať okolo seba...
Po tom, čo si tam predvádzal sa adminovi ani nedivím, že nakoniec pristúpil k banu. Aj keď musím mu uznať, že s tebou mal celkom veľkú trpezlivosť. Nemáš právo na serveri posudzovať postupy admina, zosmiešňovať ho a vyháňať zo serveru... Ak s niečim nesúhlasíš, tak sa máš prísť sťažovať sem, o tom si sám na serveri hovoril

Možno to bolo v afekte, možno si sa len zle vyspal, ale takéto správanie voči adminovi je proste neprimerané či už ako hráč alebo v tvojom prípade ešte ako akademik. Aj keď by ma zaujímalo čo si si myslel, že sa stane.. Lebo na rukách ťa za to nikto nosiť nebude. A už vôbec ti nedá len tak práva

Počul som, že si tam robil predtým ešte bordel za čo by som ti dal normálne aj ban, pretože by bolo dosť pokrytecké nahlasovať ľudí do PP za niečo čo sám robíš. No bohužiaľ a našťastie pre teba som k tomu už dôkazy nedostal

Sťažnosť zamietnutá, akademik odobraný
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1