• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Nespravné postupovani dle Ban poradku,Zneuživani PRAV
Zdravim. chtel bych podat stiznost na Admina se
SID: PoldasQweek STEAM_0:1:24404774
https://i.imgur.com/C3LrDSa.png
Tento admin dnes došel na server JailBreak 3 a bez JAKEHOKOLIV UPOZORNĚNI A ZKOUŠKY MIKROFONU dal přehoz od CT.
Přičemž dany admin nebyl na serveru ani 10 secund tak chcem vědet jak jsi byl isty že nemam mikrofon ??
A chcem vysvětleni proč dany admin NEPOSTUPOVAL podle banovacich poradku Teda proč mě admin nevyzval ke zkoušce na mikrofon a dal rovnou prehoz.
Děkuji TopBio
Tento admin dnes došel na server JailBreak 3 a bez JAKEHOKOLIV UPOZORNĚNI A ZKOUŠKY MIKROFONU dal přehoz od CT.
Přičemž dany admin nebyl na serveru ani 10 secund tak chcem vědet jak jsi byl isty že nemam mikrofon ??
A chcem vysvětleni proč dany admin NEPOSTUPOVAL podle banovacich poradku Teda proč mě admin nevyzval ke zkoušce na mikrofon a dal rovnou prehoz.
Děkuji TopBio
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
[Vyr.]Nespravné postupovani dle Ban poradku,Zneuživani PRAV
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nespravné postupovani dle Banovaciho poradku,Zneuživani
TopBio píše:Zdravim. chtel bych podat stiznost na Admina se
Děkuji TopBio
Přesnějši nick anezka + odkaz na HLstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=1134
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
odkaz na připadné demo: https://www.sendspace.com/file/oqyoie
Na kterém jde videt že admin se napojil jiz v probihajicim kole a naslednem kole jiz bez kontroly mikrofonu hned slay a prehoz od ct.
Na kterém jde videt že admin se napojil jiz v probihajicim kole a naslednem kole jiz bez kontroly mikrofonu hned slay a prehoz od ct.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Ahoj, nedostal si přehoz za mikrofon.
Ale byl jsem zavolán na server, že nebereš simona a děláš bordel, což jsem nezkoumal, protože mě zase volali kvůli SH jinde, první kolo jsem čekal, jelikož jsi neměl simona, bylo nové kolo a druhé CT, co mělo simona chtělo, a říkalo ti opakovaně, ať si ho vezmeš ty, jen jsi stál a skákal, ani jsi do voicu neřekl, že nemůžeš nebo něco, po nějaké době jsem tě přehodil, protože jsi pořád nebral simona a všichni čekali.
Jo jinak, stačilo napsat, že by jsi ho vzal nebo cokoliv a nebyl problém, Tě přehodit zpátky, ale chápu, že tady se Vám uleví více.
Pěkný den.
Ale byl jsem zavolán na server, že nebereš simona a děláš bordel, což jsem nezkoumal, protože mě zase volali kvůli SH jinde, první kolo jsem čekal, jelikož jsi neměl simona, bylo nové kolo a druhé CT, co mělo simona chtělo, a říkalo ti opakovaně, ať si ho vezmeš ty, jen jsi stál a skákal, ani jsi do voicu neřekl, že nemůžeš nebo něco, po nějaké době jsem tě přehodil, protože jsi pořád nebral simona a všichni čekali.
Jo jinak, stačilo napsat, že by jsi ho vzal nebo cokoliv a nebyl problém, Tě přehodit zpátky, ale chápu, že tady se Vám uleví více.
Pěkný den.
-
PoldasQweek - Mistr
PoldasQweek píše:Ahoj, nedostal si přehoz za mikrofon.
Pěkný den.
Co máš na myslis vyrazem Borlde zadny Fk za dobu co jsem byl u CT nebyl,( takze jsou soudil podle nějake hrace ktery ti psal blbosti ze delam bordel aniz by ses sam o tom presvedčil což vyplava ze nemas vlastni mozek aby ses prescim to je pravda ze něldam nějaky bordel...
Za druhe Ja nejsim povinnen poslouchat druhe hrače co mi rikaji co mam dělat... Od toho jsou jiny osoby.
Za treti mi vysvětloi jak jsem mohl stat a zaroven toho skakat .. ? A navic tam bylo i jine CT co mohlo vzit simona
Takze tva reakce byla prehna a irelavatni vuči mě takze bych cekal omluvu kedze jsi na server připojil jiz v probuhajicim kole kde jsem sice nemluvil a neměl jsem ani duvod a na dalši kolo aniz bys měl nějak podlezeny dukazy že neberu opakovaně simona jsi mě prehodil.
Preji hezkdy den
T
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Já tě nepřehodil zato, že děláš bordel, byl jsem zavolán na tebe, ale neměl jsem čas Tě dál zkoumat skrze závažnější problém jinde, napsal jsem ti to tam.
Ano tobě nikdo nemusí kázat, pokud to není admin, ale ty potom nechoď k CT, když nebereš simona a zdržuješ hru.
Vyčasuj to demo, kde je ten přehoz a kde jen začátek kola, než jsi ho dostal, ať ti to tady nemusí zbytečně psát můj nadřízený a dá ti tady vyjádření
Ano tobě nikdo nemusí kázat, pokud to není admin, ale ty potom nechoď k CT, když nebereš simona a zdržuješ hru.
Vyčasuj to demo, kde je ten přehoz a kde jen začátek kola, než jsi ho dostal, ať ti to tady nemusí zbytečně psát můj nadřízený a dá ti tady vyjádření
-
PoldasQweek - Mistr
Ale to je čistě tvůj osobni problem že jsi neměl čas a radeji hned konal ... proto je takové přislovi ( dvakrat měr, jednou řeš )
Pokud máš vyřešit jeden ukon a potom nasleduji bez ohledu na to jak by to mělo dlouho trvat... to Ze sis neoveřil informace ze neberu simona opakovat je již tva blbost.
Ty tu pišeš ze jsi mě neprehodil za to ze delam bordel ale prosim jakej sem tam tada dělal borlde ?? kdyz to nebylo na prehoz ???
pry jsi mi to tam napsal ale dle tveho Hlstats vidim ze jsi ani čarku nenapsal na server JB3 dneska tak prosim tě co tu placaš za nesmysly ?
Pokud máš vyřešit jeden ukon a potom nasleduji bez ohledu na to jak by to mělo dlouho trvat... to Ze sis neoveřil informace ze neberu simona opakovat je již tva blbost.
Ty tu pišeš ze jsi mě neprehodil za to ze delam bordel ale prosim jakej sem tam tada dělal borlde ?? kdyz to nebylo na prehoz ???
pry jsi mi to tam napsal ale dle tveho Hlstats vidim ze jsi ani čarku nenapsal na server JB3 dneska tak prosim tě co tu placaš za nesmysly ?
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
Ach jo, dobře znova a naposled.
PŘEHOZ JSI DOSTAL ZATO, ŽE JSI NEBRAL SIMONA A ZDRŽOVAL TÍM KOLO A OSTATNÍ.
Já jen napsal, že měn a server zavolali kvůli tobě, a s tím psaním, jsem to myslel, že jsem ti to vysvětloval tady a ty se mě po 3 na to zeptáš.
Plácnout by jsi měl někoho ty a jít s ním ven, jelikož kyslík ti chybí.
PŘEHOZ JSI DOSTAL ZATO, ŽE JSI NEBRAL SIMONA A ZDRŽOVAL TÍM KOLO A OSTATNÍ.
Já jen napsal, že měn a server zavolali kvůli tobě, a s tím psaním, jsem to myslel, že jsem ti to vysvětloval tady a ty se mě po 3 na to zeptáš.
Plácnout by jsi měl někoho ty a jít s ním ven, jelikož kyslík ti chybí.
-
PoldasQweek - Mistr
Dodaj vyčasované demo (pokojne hltv), aby sme získali na situáciu lepší náhľad.
-
Habs - Spamer
Dobrý den, Zde jeste posilam vyčasované hltv:
https://www.sendspace.com/file/oqyoie
4:10 admin přišel na server bez nějakeho dukazu že robil bordel na serveru nebo opakovaně že neberu simona. Taktež je tam i druhe CT, které aby misto opakovaní jedne veci dokolo mohl vzit simona.(Tim padem nejsou dodrzeny banovaci poradky podle kterych by se dany admin měl řidit.)
4:21 hned grab a prehoz od ct, aniž by jsi admin zkontroval dane skutečnosti které mu prý byli uvedeni na nějake platformně na které mu daný hrač psal.
4:35 otazka na admina za co prehoz bez odpovedi se odpojil.
Přeji hezký den pan T.
https://www.sendspace.com/file/oqyoie
4:10 admin přišel na server bez nějakeho dukazu že robil bordel na serveru nebo opakovaně že neberu simona. Taktež je tam i druhe CT, které aby misto opakovaní jedne veci dokolo mohl vzit simona.(Tim padem nejsou dodrzeny banovaci poradky podle kterych by se dany admin měl řidit.)
4:21 hned grab a prehoz od ct, aniž by jsi admin zkontroval dane skutečnosti které mu prý byli uvedeni na nějake platformně na které mu daný hrač psal.
4:35 otazka na admina za co prehoz bez odpovedi se odpojil.
Přeji hezký den pan T.
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
což vyplava ze nemas vlastni mozek aby ses prescim to je pravda ze něldam nějaky bordel...
Tejto vete nerozumiem, ale predpokladám, že je tam nejaká urážka, takže také veci nepíš.
Za druhe Ja nejsim povinnen poslouchat druhe hrače co mi rikaji co mam dělat...
Veľmi správne. Keď ideš na server, máš mať prečítané pravidlá a máš presne vedieť, čo máš robiť a následne to aj robiť. Tvojou povinnosťou ako CT je brať Simona. To je jedno z najzákladnejších pravidiel vôbec. A to si nedodržal.
A navic tam bylo i jine CT co mohlo vzit simona
Rly? Vy sa máte predbiehať v tom, kto ho vezme. A nie si ho ponúkať.
Podľa HLTV si nemal v pláne brať Simona ani v inkriminovanom kole, ani v kole predtým (ďalej som už nepozeral). Naozaj neviem, načo si šiel k CT. A prehodeniu sa čudovať absolútne nemôžeš.
Čo ma ale zaujalo na Adminových postupoch je to, že po napojení na server ani jedno z CTčok neupozornil na to, aby si zobrali Simona. Zároveň videl, že ani jedno CT nemá záujem si ho zobrať, ale prehodil len jedného. Toto do budúcna Admin zmení a v prípade, že sa podobná situácia zopakuje, tak využije voice alebo nápis na sklo, aby CTčka upozornil na ich chyby. Až potom bude trestať tvrdšie (prehodenie, kick, BAN). A trestať bude všetky CT, ktoré vidí, že si neplnia povinnosti ani po jeho výzve.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1