• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žádost o práva - Jailbreak servery
Zdravíčko
Chtěl bych si zkusit požádat o admin práva na jailbreak serverech začal jsem aktivně hrát na vašich serverech a hra mě na tolik vtáhla že mám potřebu stát se adminem také bych chtěl udržovat na serverech klid a pořádek.
Nick v hre : corveck
Nick na fóre : corveck
Profil na fóre : corveck-u67315.html
Vek : 16
Steam nick : corveck
Steam ID : STEAM_0:0:512496298
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10141
Nejaké bany alebo prehrešky : Nedostal jsem nikde ban nemám ani potřebu ho dostat myslím že se ke všem prespektivně a také slušně.
Niečo o sebe : Jmenuju se Martin je mi 16 let rád se věnuji počítačům programovaní a elektronice. Také rád pomáhám ostatním když mají problémy buď to osobní nebo vitruální. Pocházím z Moravskoslezského kraje přesně bydlím ve městě Český Těšín. Ve volném čase travím svůj čas s přáteli rodinou nebo hraju jailbreaky. Chtěl bych se v budoucnu věnovat bojovým sportům a programování.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych od vás získat nové zkušenosti a také být nápomocen na serverech a naučit zase já ostatní něco nového. Také bych chtěl udržovat servery v dobrém slova smyslu aby byli hráči ušetřeni nadávek a porušování pravidel. Věci se snažím řešit hlavou a hlavně v klidu.
Budu rád když napíšete svůj osobní názor a že se stanu součástí Gamesites .

Chtěl bych si zkusit požádat o admin práva na jailbreak serverech začal jsem aktivně hrát na vašich serverech a hra mě na tolik vtáhla že mám potřebu stát se adminem také bych chtěl udržovat na serverech klid a pořádek.

Nick v hre : corveck
Nick na fóre : corveck
Profil na fóre : corveck-u67315.html
Vek : 16
Steam nick : corveck
Steam ID : STEAM_0:0:512496298
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=10141
Nejaké bany alebo prehrešky : Nedostal jsem nikde ban nemám ani potřebu ho dostat myslím že se ke všem prespektivně a také slušně.
Niečo o sebe : Jmenuju se Martin je mi 16 let rád se věnuji počítačům programovaní a elektronice. Také rád pomáhám ostatním když mají problémy buď to osobní nebo vitruální. Pocházím z Moravskoslezského kraje přesně bydlím ve městě Český Těšín. Ve volném čase travím svůj čas s přáteli rodinou nebo hraju jailbreaky. Chtěl bych se v budoucnu věnovat bojovým sportům a programování.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych od vás získat nové zkušenosti a také být nápomocen na serverech a naučit zase já ostatní něco nového. Také bych chtěl udržovat servery v dobrém slova smyslu aby byli hráči ušetřeni nadávek a porušování pravidel. Věci se snažím řešit hlavou a hlavně v klidu.

Budu rád když napíšete svůj osobní názor a že se stanu součástí Gamesites .

corveck
-
corveck - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žádost o práva - Jailbreak servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žádost o práva - Jailbreak servery
1. Nedávno si mi písal správu na webe, ktorej súčasťou bola aj táto veta:
2. Hodím SID do Googlu a pozrime sa. BAN si dostal aj na inom portále.
V žiadosti píšeš: "Nedostal jsem nikde ban nemám ani potřebu ho dostat..."
Skús napísať jeden dôvod, prečo by si nemal byť z fleku zamietnutý za tie lži.
A zničeho nic mě vzal do grabu hodil o zem a dostal jsem ban na 24 hodin.
2. Hodím SID do Googlu a pozrime sa. BAN si dostal aj na inom portále.
V žiadosti píšeš: "Nedostal jsem nikde ban nemám ani potřebu ho dostat..."
Skús napísať jeden dôvod, prečo by si nemal byť z fleku zamietnutý za tie lži.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Tak jakože ban na jinačím portále jsem dostal neprávem pak se věc vyřešila na teamspeaku a proběhl unban. Další věc je ta že jsem nedostal jak jsem ti psal ban do hry ale k CT takže jsi to špatně pochopil. Nemám potřebu lhát 

corveck
-
corveck - Kolemjdoucí
A BAN k CT nie je BAN?
Nahlasuj do PP, hrávaj aktívne, lebo aktivitu máš tiež len tak-tak spravenú, aby si splnil podmienku a mohol žiadať. A potom o mesiac to môžeš skúsiť znovu, ale už pravdivo a so všetkým, čo k tomu patrí. Zatiaľ si ešte nemyslím, že si vhodný kandidát.
Zamietnuté.

Nahlasuj do PP, hrávaj aktívne, lebo aktivitu máš tiež len tak-tak spravenú, aby si splnil podmienku a mohol žiadať. A potom o mesiac to môžeš skúsiť znovu, ale už pravdivo a so všetkým, čo k tomu patrí. Zatiaľ si ešte nemyslím, že si vhodný kandidát.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Žádost o práva - Jailbreak servery
Knedlajs zabi sa
e. Knedlík: Ok. Jdu na to.
- POLAK
- Amatér
Re: [Zamietnuté]Žádost o práva - Jailbreak servery
POLAK píše:Knedlajs zabi sa