• Stránka 1 z 1
[Vyř.] .!SP1K3!. - FK
.!SP1K3!. STEAM_0:0:460941717
screen
13.07.2020 14:35
Sajmon řekne něco ve smyslu: "přeplavete bazén, boxněte do téhle stěny, přeplavete zpátky bazén, boxnete do této stěny a první 2 hráči co budou tady tak přežívají"
Podle mě neurčil jasnou pozici, kde máme po atrakci být, proto jsem mohl jít kam jsem chtěl. Je to trochu diskutabilní jelikož je tam věta "2 hráči co budou tady přežívají", avšak potom nechápu proč mě zabil a hráče co nebyl taky na stěně tak nechal žít. Rád si počkám na vyjádření PP kontrolora.
Důkaz
Vyčasování:
29:20 dojdeme na bazén
30:00 dostanu kill a o pár sekund potom nové kolo
screen
13.07.2020 14:35
Sajmon řekne něco ve smyslu: "přeplavete bazén, boxněte do téhle stěny, přeplavete zpátky bazén, boxnete do této stěny a první 2 hráči co budou tady tak přežívají"
Podle mě neurčil jasnou pozici, kde máme po atrakci být, proto jsem mohl jít kam jsem chtěl. Je to trochu diskutabilní jelikož je tam věta "2 hráči co budou tady přežívají", avšak potom nechápu proč mě zabil a hráče co nebyl taky na stěně tak nechal žít. Rád si počkám na vyjádření PP kontrolora.
Důkaz
Vyčasování:
29:20 dojdeme na bazén
30:00 dostanu kill a o pár sekund potom nové kolo
Emotions
-
Emotions - Zkušený
[Vyř.] .!SP1K3!. - FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: .!SP1K3!. - FK
Žádost není ani podle vzoru. Nebudu se vyjadřovat tam kam nemám 
EVIP: Jaibreak #3
EVIP: Zombie Blood #1
EVIP: TTT

EVIP: Jaibreak #3
EVIP: Zombie Blood #1
EVIP: TTT
Zombie Blood #1
(ExtraVIP)
(ExtraVIP)
-
ImDrbna - Amatér
Re: .!SP1K3!. - FK
Ahoj,
FK si nedostal. Simon vám řekl, že na slovíčko start přeplavete bazén, boxnete do stěny za bazénem, přeplavete zpět a boxnete do protější stěny. To jsi splnil v pořádku, problém je však to, že řekl "První 2, kteří budou TADY." - vystřelil na dané místo "tak přežijou." Ty si z místa odešel => opustil si místo stanovené simonem.
I když se může zdát, že to mohl simon vysvětlil lépe, bylo dobře poznat, co máš dělat.
I tak díky.
-M.
FK si nedostal. Simon vám řekl, že na slovíčko start přeplavete bazén, boxnete do stěny za bazénem, přeplavete zpět a boxnete do protější stěny. To jsi splnil v pořádku, problém je však to, že řekl "První 2, kteří budou TADY." - vystřelil na dané místo "tak přežijou." Ty si z místa odešel => opustil si místo stanovené simonem.
I když se může zdát, že to mohl simon vysvětlil lépe, bylo dobře poznat, co máš dělat.

I tak díky.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Vyř.] .!SP1K3!. - FK
Po tom nechápu proč nezabil i toho druhého týpka.
I tak díky
e.Mari: Je to šášula. Každopádně ban by za toto nedostal. Na serveru bych se mu to snažil vysvětlit. Při nejhorším by šel k T.
I tak díky

e.Mari: Je to šášula. Každopádně ban by za toto nedostal. Na serveru bych se mu to snažil vysvětlit. Při nejhorším by šel k T.

Emotions
-
Emotions - Zkušený
• Stránka 1 z 1