• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]⭐ R.I P. MATURITA ⭐ / TTT <33
Nick na serveru: ⭐ R.I P. MATURITA ⭐
SID: STEAM_0:1:115992115
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 19
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... layer=9392
Bany, které jsem dostal: Pokiaľ viem mám čistý banlist.
Něco o mně: Volám sa Mário, mám 19 rokov a bývam v dedinke neďaleko mesta Prešov. Som z väčšej časti nekonfliktný a pohodový človek, na serveri vychádzam s každým hráčom a myslím si, že aj adminom. Som svedomitý, priateľský a empatický človek, no uznávam, že každý má svoje muchy či chyby, ktoré mám aj ja, ale poučil som sa z nich a prešiel už dosť dlhý čas od toho.
Proč právě já: S adminovaním mám veľké skúsenosti, TTT hrávam 3 roky a už 8 mesiacov sa snažím aktívne o admina. Na servery upozorňujem hráčov, pomáham im a dovolím si povedať, že nahlasujem ich na fórum najčastejšie zo všetkých hráčov, ktorí nahlasujú. S TTT módom mám maximálne možné skúsenosti a takisto dobré poznám servery a situácie, s ktorými sa ako admin môžem stretnúť.
Zkušenosti s CS:GO: Veľké, nahratých mám cez 1k+ hodín. Na servery patrím medzi [TTT] TOP 10 Hráču.
Případné poznámky: Vlastním [VIP]
SID: STEAM_0:1:115992115
Sekce, na které chci práva: TTT
Věk: 19
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_205007 ... layer=9392
Bany, které jsem dostal: Pokiaľ viem mám čistý banlist.
Něco o mně: Volám sa Mário, mám 19 rokov a bývam v dedinke neďaleko mesta Prešov. Som z väčšej časti nekonfliktný a pohodový človek, na serveri vychádzam s každým hráčom a myslím si, že aj adminom. Som svedomitý, priateľský a empatický človek, no uznávam, že každý má svoje muchy či chyby, ktoré mám aj ja, ale poučil som sa z nich a prešiel už dosť dlhý čas od toho.
Proč právě já: S adminovaním mám veľké skúsenosti, TTT hrávam 3 roky a už 8 mesiacov sa snažím aktívne o admina. Na servery upozorňujem hráčov, pomáham im a dovolím si povedať, že nahlasujem ich na fórum najčastejšie zo všetkých hráčov, ktorí nahlasujú. S TTT módom mám maximálne možné skúsenosti a takisto dobré poznám servery a situácie, s ktorými sa ako admin môžem stretnúť.
Zkušenosti s CS:GO: Veľké, nahratých mám cez 1k+ hodín. Na servery patrím medzi [TTT] TOP 10 Hráču.
Případné poznámky: Vlastním [VIP]
Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
[Zamietnuté]⭐ R.I P. MATURITA ⭐ / TTT <33
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ⭐ R.I P. MATURITA ⭐ / TTT <33
Nič osobné proti tebe nemám ale nebolo to tak dávno čo si behal po serveri s druhým účtom a robil slušný bordel. Nahlasovať nahlasuješ aj keď si šetríš PP z celého týždňa na deň pred žiadosťou. Keby máme akadémiu na TTT tak by som ti ju doporučil. Úprimne ani neviem či vôbec o nejaké to adminovanie stojíš skôr mi príde že ti vyhovuje byť obyčajným hráčom nemusieť sa chovať slušne. https://www.youtube.com/watch?v=pELr-Lv ... =emb_title
Zamietnuté.
Zamietnuté.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Re: [Zamietnuté]⭐ R.I P. MATURITA ⭐ / TTT <33
To video mesiac stará vec ale ok rešpektujem
Skúsim to o mesiac
(mohol by si sa dívať aj na pozitívne stránky a nie vždy sa špárať v tých negatívnych)

Skúsim to o mesiac

(mohol by si sa dívať aj na pozitívne stránky a nie vždy sa špárať v tých negatívnych)
Living on the high.
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
-
Only4Fun - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1