• Stránka 1 z 1
[Z]Slice / Jailbreak
Nick na serveru: Slice
SID: STEAM_1:1:105582760
Sekce, kde chci práva: Jailbreak
Věk: 17 let
Mé hlstats: Zde
Moje bany: 1 mute ban na 10 minut, za to že jsem nastavoval Name Tagy zbraní a ty obsahovaly vulgární slova a nevěděl jsem, že se to odešle do ALL Chatu
Něco o mně: Jmenuji se Dominik, a mojí nejoblíbenější hrou je CS:GO Jailbreak. Trávím tam hodně času. Mám rád hry i na konzolích (BeatSaber, NHL nebo CoD). Hlavně hraji multiplayerové hry a věnuji se studiu na SŠ v oboru Informační technologie.
Proč právě já: Docela často chodím na servery, kde je méně lidí a CT jsou neschopné a chtěl bych tomu nějak zabránit.
Zkušenosti s CSGO: CS:GO Hraji denně minimálně 4 hodiny, můj rank je MG1.
SID: STEAM_1:1:105582760
Sekce, kde chci práva: Jailbreak
Věk: 17 let
Mé hlstats: Zde
Moje bany: 1 mute ban na 10 minut, za to že jsem nastavoval Name Tagy zbraní a ty obsahovaly vulgární slova a nevěděl jsem, že se to odešle do ALL Chatu

Něco o mně: Jmenuji se Dominik, a mojí nejoblíbenější hrou je CS:GO Jailbreak. Trávím tam hodně času. Mám rád hry i na konzolích (BeatSaber, NHL nebo CoD). Hlavně hraji multiplayerové hry a věnuji se studiu na SŠ v oboru Informační technologie.
Proč právě já: Docela často chodím na servery, kde je méně lidí a CT jsou neschopné a chtěl bych tomu nějak zabránit.
Zkušenosti s CSGO: CS:GO Hraji denně minimálně 4 hodiny, můj rank je MG1.
- Slice67CZ
- Kolemjdoucí
[Z]Slice / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Slice / Jailbreak
Omlouvám se, měl jsem dokonce více mute banů v minulosti jednou za velké nadávky a jednou za malé nadávky.
- Slice67CZ
- Kolemjdoucí
Re: Slice / Jailbreak
Ahoj,
bohužiaľ tvoj chat nie je ukážkový na admina, za posledný mesiac máš nespočetne veľa nadávok.
Zamietnuté.
bohužiaľ tvoj chat nie je ukážkový na admina, za posledný mesiac máš nespočetne veľa nadávok.
Zamietnuté.
-
KhalDenny - Spamer
Re: [Z]Slice / Jailbreak
Takže mám obrovský vztek že jste Slyze nevzali to je prostě slajs 

No way, this beef can’t call me
-
Talentovaney - Pokročilý
• Stránka 1 z 1