Porušuje nekdo pravidla na TTT serverech? Sdělte nám to zde.

[V]Spam voice//Pipik

Příspěvekod KatienKa » 17 črc 2020, 19:03

Nick: Pipik
Steam ID + Screenshot SID: STEAM_0:0:458439763, https://ctrlv.cz/ktcl
Důkaz: http://leteckaposta.cz/546071732
Vyčasovaní: Hned od začátku, po celou dobu dema.

Datum incidentu: 17.7. 2020
Popis okolností: Hráč již předchozí kolo pouštěl písničky do voicu.

Doufám, že je zde vše v pořádku a předem děkuji za vyřízení nahlášení.

S pozdravem,
Katie
a před krutou realitou bráníme se chemickou ulitou.
KatienKa
Amatér
Amatér

[V]Spam voice//Pipik

od Rumcajz » 17 črc 2020, 19:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Spam voice//Pipik

Příspěvekod NohomoBeLiked » 17 črc 2020, 19:10

Díky za nahlášení opravdu si toho vážím :)

Až na to, že server kde jsem hrál si přál abych něco pustil jen tak do pozadí, protože je na serveru ticho :) tak poprosím screeny všech hráčů co psali do chatu :) to že ty se připojíš a ani nenapíšeš že ti to vadí, když jste se normálně mohli bavit protože jsem tu hudbu měl na 5 Procent. Nedokážu pochopit hráče jako jsi ty, který si hru nedokáže užít s hudbou a přispůsobit se serveru :) teda většině :) To že jsi zakomplexovaná žena, která me HUNTÍ po Serverech abys pořád točila demo ti je stejně k ničemu :)
Dostanu ban a tak moc ti zničím život, že si ani nedokážeš představit jak moc :)

Díky za pochopení adminům, kteří by sami hudbu do pozadí ocenili a né že by hned začali píčovat když to vůbec nebylo úmyslem kazit tím požitek ze hry. Nikdo mi na serveru neřekl, že bych to měl vypnout, Všichni jen ať pustím tamto a tamto. tak ať se tento rozmazlený fracek naučí přizpůsobovat se většině a né jen vidět sama sebe. Díky :)
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Delmento » 17 črc 2020, 19:36

Je jedno, že s tím ostatní hráči souhlasí, ty spamovat voice jakožto hráč nesmíš ;)
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod NohomoBeLiked » 17 črc 2020, 19:57

Ty jako její přítel budeš stát za ní at se deje co se deje bohuzel, to ze jste se nasli 2 potrati a royumite si tak vám to přeju :)
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Delmento » 17 črc 2020, 20:01

Když tam píšeš, že je zakomplexovaná :D :D :D

Zcela upřímně, ať už by to byl kdokoliv, nemusel by jsi to být ty, tak by zde skončil pod stejným nahlášením ;)
Jen protože jsi neustále problémový hráč, tak se nemůžeš divit, že se zde objevíš ještě dostkrát třeba :D
Když se zamiluje transformátor do traktoru, nedopadá to dobře.
Delmento
Amatér
Amatér

Příspěvekod NohomoBeLiked » 17 črc 2020, 20:12

Kdyby ti došlo, že jsem DIP hráč a vlastně všem, tak se tu neobjevím Admin co s ním hraju mi řekne ať se trošku zas sklidním a j e to v cajku, ale když máte potřebu nahlašovat jak kidi "bonzovat" tak bohužel jak chcete je po vašem :)
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod CHzB » 17 črc 2020, 20:17 VIP

Kvůli spamu a nadávkám dávám lock.. Kontrolor si to odemkne....
Thanks <3
CHzB
Mistr
Mistr

Příspěvekod Evzenek » 18 črc 2020, 14:13

NohomoBeLiked píše:Díky za nahlášení opravdu si toho vážím :)

Až na to, že server kde jsem hrál si přál abych něco pustil jen tak do pozadí, protože je na serveru ticho :) tak poprosím screeny všech hráčů co psali do chatu :) to že ty se připojíš a ani nenapíšeš že ti to vadí, když jste se normálně mohli bavit protože jsem tu hudbu měl na 5 Procent. Nedokážu pochopit hráče jako jsi ty, který si hru nedokáže užít s hudbou a přispůsobit se serveru :) teda většině :) To že jsi zakomplexovaná žena, která me HUNTÍ po Serverech abys pořád točila demo ti je stejně k ničemu :)
Dostanu ban a tak moc ti zničím život, že si ani nedokážeš představit jak moc :)

Díky za pochopení adminům, kteří by sami hudbu do pozadí ocenili a né že by hned začali píčovat když to vůbec nebylo úmyslem kazit tím požitek ze hry. Nikdo mi na serveru neřekl, že bych to měl vypnout, Všichni jen ať pustím tamto a tamto. tak ať se tento rozmazlený fracek naučí přizpůsobovat se většině a né jen vidět sama sebe. Díky :)

Ty jakožto hráč nemáš používat hudbu na spamování do voice. Každý hráč si může pustit v extérním programu nějakou hudbu, protože každý poslouchá něco jiného a ty tu nejsi od toho, abys jim dělal DJe na serveru. Pokud toto pravidlo nebudeš respektovat, budeš banován jak tady v PP, tak i na serveru, když tam bude admin.

Pokud bys chtěl dělat DJe, tak máš tu jedinečnou možnost si udělat DJ Jožina a pouštět hudbu na našem teamspeaku.

https://www.gamesites.cz/amxban/classic/ban_list.php?bid=271 Děkujeme za nahlášení a zamykám kvůli spamu.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
Evzenek
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na TTT Servery