Porušuje nekdo pravidla na Public serverech? Sdělte nám to zde.

(Vyřešeno)[InG].exe / PuB1 / AB

Příspěvekod gamesites123 » 19 črc 2020, 15:04

Nick: [InG].exe (Rank 2)
SID: Doplnim ked bude hrac na serveri...
demo: http://leteckaposta.cz/131515188

4:22 - ako je to mozne??? mieri na ineho a da HS obom pritom ja som bol uz za stenou...
13:37 - Vystreli na nohy ale cukne mu to na hlavu... (pozriet spomalene)
15:58 - To iste mieru na telo a cuk na hlavu...
23:02 - Je to vobec realne s touto zbranou dat bez AB??? :)
28:40- cuk na HS...
31:23 - predmierenie
31:27 - vidite nieco? :O
9:35- vidite nieco? :O (yase smog a yase ta HS, nahoda?)
14:28 - HS v skoku? s awp?
14:46 : Toto je jasny dokaz... stoji a mieri do blba, ma tam dvojity zoom, vojde mu tam enemy do crossu tak ze to ma niekde na vajcach a cuk na hlavu...
34:00 - Dalsi jasny dokaz... co mu dela ten cross??? :D Aimbot locknuty na head, opakovane mu to cuka na tu hlavu...
gamesites123
Amatér
Amatér

(Vyřešeno)[InG].exe / PuB1 / AB

od Rumcajz » 19 črc 2020, 15:04

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [InG].exe / PuB1 / AB

Příspěvekod gamesites123 » 19 črc 2020, 15:58

"[InG].exe" 923 STEAM_0:0:555180108
gamesites123
Amatér
Amatér

Re: [InG].exe / PuB1 / AB

Příspěvekod piri » 19 črc 2020, 17:25

Ahoj, máš info v PM. :)
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: (V řešení)[InG].exe / PuB1 / AB

Příspěvekod INGexe » 19 črc 2020, 23:33

''9:35- vidite nieco? :O (yase smog a yase ta HS, nahoda?) '' toto mohla bejt nahoda :)
+ pozriel som si demo a vsude som miril z crossom na hlavu a nekedy ani son netrafil hlavu ale telo.. ALE POZRI NA SEBA NA TOM DEMOCKU :D Cistej norecoil kamo nebudem hovorit nic uvidime jak toto dopadne :)
INGexe
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: (Vyřešeno)[InG].exe / PuB1 / AB

Příspěvekod ssuu » 31 črc 2020, 10:20

tento tu ING tu hra zapnuty 2mesiace deenodenen aj 7map za sebou pisal som kollovi cyberovi aj walkymu ze je zapnuty a dostal som samozrejme tazky ignore ze sa nemam start a pod tak ako vzdy jediny kto mi odpisal bol walky a povedal ze ked tak ho pozre a poradi sa pri najhorsom s niekym inym mozno to tak neni ale vravim z tychto 3 jediny walky nie vzdy odpise na postu alebo resp kazdy kto ma pozna vie ze ked niekto je zapnuty a aspon este ako tak prepina ok ale ako nahle to hroti a dava cez 5smokov a 7flashov z midu na short na d2 tak to uz davam nick do mena a kedze sewe mi dal perma na chat nemam ako napisal moemntalne ziadnemu adminovi na servery co je aj tak zbytocn lebo newbie ma nenaividi a ignoruje walky mi pozrie 0 zapnute ako sa mu chce a kolle ta ma ignoruje po poslednej poste odomna uz dobrheo polroka toho som nevidel v specte ani ked bolo na serrvery 7 zapnutych ludia pisalo mu 32 13 ludi a on sa radsej odpojil a nepriisiel 3hodin na server gratulujem gs admin cheathunting a pomoct hracom ktory si kupuju za tazko zarobene peniaze VIP poprip.EVIP a drahe unabny aby sa 3 ludia mali dobre a ostatny tu adminovali zadarmo. tolko k tomuto portalu kde prides o 8 vecer v piatok na server a 5ludi o NR, Nosmoky , NOFLASHE spamuje to kazdy jeden hrac co tam je ako hyena co hral ESL s nIm a pod ludia co im moze max nosit vodu na lankach a gatheroch ale max čistit razeri myslky lebo hra niekto niekolko rokov 1.ligu z ludmi ktorym neveril ani ivo DEV1 lazarov a ako sam tvrdi pisal kazdemu jednemu adminovi ked niekto to hrotil ze daval cez flash a WALLBANGI co nedaval ani neO taZ f0rest atd atd a bud bol ignorovani alebo mu kole cyber a pod povedali ze oni si prisli zahrat nech ich neotravuje ze nato je FORUM PPčku nech sa stažuje na adminovu pracu v spravnej sekcii ak sa im niečo nepači resp. nech dodade SID a vyčasovane dema a nazov servery a nech založi nový topic xDDDDDDD takže asi tolko ku gamesites admin teame čo som napisal 1/100 z toho čo viem ale nemam chut to tu rozobereat kedze som dostal asi 7banov dohry zato ze admin ma ignorloval 2 mapz a ignorval 7 cheatrov na servey plus 2 admini tam tych 7 map hrali somnou a mali nicky cheatorov v poste a do spectu s anehodil ani jeden a odpisal mi len kole a walky ze sa nemam starat ze mam hrat a nie riesit sračky ze ked mam problem mam to riešit v PP xDDDDDDDD gg naposledy som dostal od seweho ban zato ze som sem dal svoju adresu a povedal pravdu bez jedinej nadavaky v staznosti na neho a dalsich 7 adminov z publicku a d2only xDDD
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY

nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
ssuu
Drbna
Drbna

Zpět na Public Servery