• Stránka 1 z 1
[V] nespravedliví ban / chyba Minecraftu
CHTĚL BYCH PODAT stížnost na fandasliz ...... mě jse ňák buggl minecraft .. a on mě viděl v Shiftu ... a videl me ze mám prí ňáký hack snek ... Ale já žádný heck neměl .. a den předtím jsem si Koupil EVIP .... a on ani nechce důkazy treba prohledat mi pc nebo neco tak ne on se s tim nesere proste ban seru na tebe tomkralupy tvá chyba nemel sisi kupovat EVIP . takže jsem dostal ban neprávem a nevim jak visvětlit Fandasliz ŽE JSE MI JEN BAGL MINECRAFT ČILI 200KORUN V **** A ještě přído o 80 % kamarádů
Prosííím dejtže mi unban jestli jse projeví jen 1 hack u mě fakt jistý a nebvude to naky skurvený bag tak mi klidne dejte permu na vzsy ale prosííím dejte mi unban dostal jsem ho neprávem mBěhal jsem ve sprintu baglo jse mi to a Fandasliz mě viděl ve shiftu a instantne mi dal hodinu na to uihned ban ale já vám přísahámm že já žádný hacki nemam PŘÍSAHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM klidně mi prohledejte Počítač ale já žádný hacki nemam
Prosííím dejtže mi unban jestli jse projeví jen 1 hack u mě fakt jistý a nebvude to naky skurvený bag tak mi klidne dejte permu na vzsy ale prosííím dejte mi unban dostal jsem ho neprávem mBěhal jsem ve sprintu baglo jse mi to a Fandasliz mě viděl ve shiftu a instantne mi dal hodinu na to uihned ban ale já vám přísahámm že já žádný hacki nemam PŘÍSAHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁM klidně mi prohledejte Počítač ale já žádný hacki nemam
- tomkralupy
- Amatér
[V] nespravedliví ban / chyba Minecraftu
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nespravedliví ban / chyba Minecraftu
Nemáš to podle vzoru + Ban byl oprávněný, tudíž stížnost neoprávněná.
Vyřešeno.
Vyřešeno.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
• Stránka 1 z 1