• Stránka 1 z 1
[V] Nahlášení admina Mišelin/JB #1
Dobrý den,
zrušte prosím už ,,admina" Mišelin, jeho arogantní řešení situací, plus několik oprávněných stížností od více osob je velice dostačující.
zrušte prosím už ,,admina" Mišelin, jeho arogantní řešení situací, plus několik oprávněných stížností od více osob je velice dostačující.
DnB ❤️
-
AliA - Drbna
[V] Nahlášení admina Mišelin/JB #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nahlášení admina Mišelin/JB #1
Arogatní řešení situací - boxoval jsem mezitím co jsem jako vd běžel na atrakci, ty si jak blb přede mne nalítl, boxl jsem do tebe, dostal jsem oprávněný kill, ty oprávněný přehoz.
Situaci jsem ti vysvětlil, ty si začal brečet, zas. Nemluv o aroganci když se sám na serveru neumíš chovat, a ještě se pak zbytečně hádáš. Konec pohádky.
Situaci jsem ti vysvětlil, ty si začal brečet, zas. Nemluv o aroganci když se sám na serveru neumíš chovat, a ještě se pak zbytečně hádáš. Konec pohádky.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Dodaj dôkazy.
-
Habs - Spamer
Takže ďalšie prázdne slová.
Ak budú dôvodné podozrenia, ktoré pre nás budú mať výpovednú hodnotu (budú podložené dôkazom), budeme sa nimi zaoberať. Tie si ale nedodal.
Vyriešené.
Ak budú dôvodné podozrenia, ktoré pre nás budú mať výpovednú hodnotu (budú podložené dôkazom), budeme sa nimi zaoberať. Tie si ale nedodal.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
• Stránka 1 z 1