• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[V]Knife #1 / Prince. / Coloner
https://ctrlv.cz/DBK8
1. No takže jeden pejsek co si říká Prince. mi dal free permu za kb, nevim nu, kb nemam a slo nejspise o to, ze neumi hrat, a ze jsem ho zabil i kdyz si na me kupoval invis, takze zadam o unban, popr. demo, nebo cokoliv s vysvetlenim a provereni, overeni, ze kb opravdu nemam, omluvu ci popripadne potrestani.
2. Jo, jsem VIP hrac, takze pokud se to bude tahnout, idc a idk, prijmu jeho demenci a vymenim za ub.
1. No takže jeden pejsek co si říká Prince. mi dal free permu za kb, nevim nu, kb nemam a slo nejspise o to, ze neumi hrat, a ze jsem ho zabil i kdyz si na me kupoval invis, takze zadam o unban, popr. demo, nebo cokoliv s vysvetlenim a provereni, overeni, ze kb opravdu nemam, omluvu ci popripadne potrestani.
2. Jo, jsem VIP hrac, takze pokud se to bude tahnout, idc a idk, prijmu jeho demenci a vymenim za ub.

- JayEden
- Zkušený
[V]Knife #1 / Prince. / Coloner
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife #1 / Prince. / Coloner
http://leteckaposta.cz/321635317
32:29 - kb
34:55 - kúpil som inv, rushol som a v tom momente ma sekol. Vip skin som mal vypnutý, aby ho nenapadlo, že som kúpil inv.
Každý na knife vie, že si cheater, takže robíš hlupáka sám zo seba teraz.
32:29 - kb
34:55 - kúpil som inv, rushol som a v tom momente ma sekol. Vip skin som mal vypnutý, aby ho nenapadlo, že som kúpil inv.
Každý na knife vie, že si cheater, takže robíš hlupáka sám zo seba teraz.

-
K4rMa - Mistr
Ja ešte pridám jedno demo.
http://leteckaposta.cz/562041478
4:16 píšeš do chatu a sekneš do hráča. Zaujímavé.
Ešte jedno demo, to bolo natáčané, bohužiaľ, chvíľku pred resetom BL, inak by som ti dal ban už vtedy.
http://leteckaposta.cz/149807541
dem_forcehltv 1 11:28 - hráč je invis a zabiješ ho, určite legit.
Dema v chh sekcii, počkaj si na verdikt.
http://leteckaposta.cz/562041478
4:16 píšeš do chatu a sekneš do hráča. Zaujímavé.
Ešte jedno demo, to bolo natáčané, bohužiaľ, chvíľku pred resetom BL, inak by som ti dal ban už vtedy.
http://leteckaposta.cz/149807541
dem_forcehltv 1 11:28 - hráč je invis a zabiješ ho, určite legit.
Dema v chh sekcii, počkaj si na verdikt.
CS 1.6 Admin od 2016
Hráč na Gamesites od 2012
-
Kubeyy - Mistr Yoda
Takze, za 1) ne nebylo to kb a nemam ho, za 2) kdyz se pripojis jako VIP a pak v nastaveni behem hrani skin vypnes a v predvyberu si vyberes skin, ktery si mel jen a pouze Ty, je velmi nelogicke aby mi nedoslo ze Ty jakozto hrac budes mit VIP, krom toho, si na me invis koupil uz 2x predtim a jako VIP, takze me IQ a myslenkove pochody vyhodnotili, ze to zkusis opet
Tak a ted Ty, Kubi, ano je to zajimave ze, ze dopisem, zabijem ho a pisi dal, asi bych to nazval skill. Dalsi vec je ta, ze demo pred resetem zde nehraje zadnou roli a i tam jsem byl cisty.
Zacina to byt zajimave, jen mi rekni, mily Karmo, opravdu si myslis, ze i kdybych ty cheaty mel, ze bych je pouzil v pritomnosti admina a k tomu na admina? Zamysli se a ano, uvidime jak schopny GS CHH zareaguji tentokrat.
e.Karma - jop myslím, lebo si nemal ani šajnu, že som admin.

Tak a ted Ty, Kubi, ano je to zajimave ze, ze dopisem, zabijem ho a pisi dal, asi bych to nazval skill. Dalsi vec je ta, ze demo pred resetem zde nehraje zadnou roli a i tam jsem byl cisty.
Zacina to byt zajimave, jen mi rekni, mily Karmo, opravdu si myslis, ze i kdybych ty cheaty mel, ze bych je pouzil v pritomnosti admina a k tomu na admina? Zamysli se a ano, uvidime jak schopny GS CHH zareaguji tentokrat.
e.Karma - jop myslím, lebo si nemal ani šajnu, že som admin.
- JayEden
- Zkušený
JayEden píše:Tak a ted Ty, Kubi, ano je to zajimave ze, ze dopisem, zabijem ho a pisi dal, asi bych to nazval skill. Dalsi vec je ta, ze demo pred resetem zde nehraje zadnou roli a i tam jsem byl cisty.
Dopíšeš, zabiješ ho a píšeš ďalej, hej? Však si nič ani neodoslal, len si stál a písal, KB ho za teba zabilo. Ešte bol ten hráč aj invis..
Ja viem, že je to demo po resete, a že za neho ban nedostaneš, však som to aj napísal. Je tu len preto, aby dokázalo, že cheatuješ.
e.Kub: A ešte k tomu demu, pár dní dozadu točené, sekol si do spoluhráča, keď si písal do chatu. To tiež len tak, že?
CS 1.6 Admin od 2016
-
Kubeyy - Mistr Yoda
A to ze jsem stal znamena ze pisu? Nemuzu stat cilene? Myslis, ze kdyz pisu, znamena to ze musim psat do hry? Nechapu Tve uvazovani. Hraci zde jsou tak ez, jako Vy, ze uz nema cenu se ani hybat, je mi lito zes nikdy nikoho nezabil ve stoje, kdyz jen stojis, je to trochu jina uroven zkusenosti, kterou si Ty zduvodnujes ze pisu, coz, zaklepej si na hlavu, nedava smysl.
e.Kub: Prosím ťa, však stojíš, píšeš a zabiješ hráča s invisom, netrep aspoň hlúposti.
e.Kub: Prosím ťa, však stojíš, píšeš a zabiješ hráča s invisom, netrep aspoň hlúposti.
- JayEden
- Zkušený
Drahy Karmo, o Tobe vim ze jsi admin vice jak o nekom jinem a i jsme to spolu resili, nevim co zkousis.
Drahy Kubi, neosocuj me, mam pravdu, jak rikam, nemuzes vedet jestli pisu a jestli ano, tak ani ne jestli ve hre.
Oba mi tu pisete jaky jsem hlupak, jak rikam hlouposti, ale v zapeti jste pripadi tady vy dva, tak budte aspon slusny, jako ja k Vam, kdyz jste uplny sasci.
Pokud nerikam pravdu, vyvratte mi neco, neni co. Dale uz k Vam nemam co rict, jste smesni.
Drahy Kubi, neosocuj me, mam pravdu, jak rikam, nemuzes vedet jestli pisu a jestli ano, tak ani ne jestli ve hre.
Oba mi tu pisete jaky jsem hlupak, jak rikam hlouposti, ale v zapeti jste pripadi tady vy dva, tak budte aspon slusny, jako ja k Vam, kdyz jste uplny sasci.
Pokud nerikam pravdu, vyvratte mi neco, neni co. Dale uz k Vam nemam co rict, jste smesni.
- JayEden
- Zkušený
Potvrdzujem KB
+ abhop
http://leteckaposta.cz/287450264
59:42
61:00
nt,nauč sa hrať s cheatmi a nie za dva dni byt v hlstats z 90 miesta na 1.
+ abhop
http://leteckaposta.cz/287450264
59:42
61:00
nt,nauč sa hrať s cheatmi a nie za dva dni byt v hlstats z 90 miesta na 1.
-
killermacka - Mistr Yoda
*Z 30. a behem resetu a ano, uvidime Davide Zatorsky. Stejne me nikdo nezastavi. 

- JayEden
- Zkušený
A abhop, no ja se pocuram smichy uz
Omlouvam se za psam, jen mi to prijde opravdu smesne a od ted to budu resit dal, az se nekam posuneme. 

- JayEden
- Zkušený
Áno viem, že sa tu nemám vyjadrovať ale toto nepustí. Najväčší a najviac funny cheater aký kedy na gamesites-knife hral. Ak prídem domov, dodám ďalšie dema, ktoré som sám natočil ale myslím, že toto bude stačiť a konečne tento meme človek dostane to, čo si zaslúži = perma.
Colonerko, nepomôže ti už nič.
Colonerko, nepomôže ti už nič.
knife
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
kz
member of SenecTus Knife Clan
member of kreedz estonia [kz.ee]
-
UniZm - CS 1.6 CheatHunter
Uniz, spravne, mas drzet hubu, konec koncu to jak se chovas je duvod proc uz nejsi clenem A-Teamu, kasparku, dodam Ti jedine, ano, pomuze, nemuze me nikdo zastavit

- JayEden
- Zkušený
Ale hoši, toto si píšte na steam či do PM.
Pre spam zatiaľ zamykám.
CHH prezrie demá, dá verdikty a napíšu sem.
@UniZm - keď tak, pošli kubeyy-u52562.html do PM demá..
edit: rieši sa dlho, na požiadanie dočasný UB, kým sa to nevyrieši.. v prípade cheatov, nahodí sa znova ban
Pre spam zatiaľ zamykám.
CHH prezrie demá, dá verdikty a napíšu sem.
@UniZm - keď tak, pošli kubeyy-u52562.html do PM demá..
edit: rieši sa dlho, na požiadanie dočasný UB, kým sa to nevyrieši.. v prípade cheatov, nahodí sa znova ban
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 2 • 1, 2