Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

Re: [Vyriešené] Dalši Ub žádost

Příspěvekod CodouDAKING » 25 črc 2020, 13:03 VIP

Hej ale tohle je fakt konverzace o ničem, je legit ještě mě pomáhal jak to nabindovat tak byste mohli uznat že to scripty nejsou, klidně vám i já ukážu jak se to dělá lol.
CodouDAKING
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

od Rumcajz » 25 črc 2020, 13:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Příspěvekod SwitchFavy » 25 črc 2020, 13:06

Môžeš sem hodiť ten bind alebo cfg, som na to celkom zvedavý. :)

No a ešte máš možnosť napísať hlavnému CHH extremerovi alebo groosovi, jedine oni ti môžu ešte pomôcť. ;)
SwitchFavy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 13:09

http://leteckaposta.cz/663847907

nové demo :))))) abys mi konečně uvěřil, nemmůžu za to že včera byl večer a tys to nechtěl ukázat na TTT serveru, kde to umím udělat a nutil jsi mě na svůj server, kdybys šel semnou na TTT 2 a řekl ukaž mi to, tak není problém :DD ale nechtěl jsi tak, ti to tu posílám, klidně ti i ukážu jak to vypadá se scriptama to GSKO a jak to Vypadá bez SCRIPTŮ bo mě sere, že dostávám permu za LEGIT hraní, a nejsem ten typ člověka co cheatuje a pak řekne opak a stojí si za tím, já i na serveru, když jsem měl zaplé a byl tam admin, jsem to v pohodičce řekl, já nelžu. Klidně si nevěř, ale budu se hádat do té doby než mi uvěříš, že je to můj styl Hraní a tohle využívám, proto, že na furien už moc lidí nechodí a tam je nuda to dělat sám a když to jde na TTT tak proč to nevyužít?
Klidně si tam dejte lock, pak už to dělat nepůjde, do té doby dokud tam budou FPSKA povolená tak tam budu hrát a u toho su GSKOVAT. Perma ban mě nezastaví jen posune dál a pohladí mé Ego, že jsem dobrý a CHH si myslí, že to jsou scripts. Díky Díky klidně můžem někdy na TSko nedělá mi to problém, klidně můžeme i na nějaký server a tam ti to ukázat a cokoliv. Chcu dokázat svojí nevinu toť vše.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 13:16

https://uloz.to/file/hZx5r74recJs/aa-cfg

Tento CFG actualy používám. Nemám žádné scripty, klidně si přijdte někdy semnou zahrát.
Mě nedělá problém vám to ukázat, klidně i reinstalnu csko všechno vám klidně ukážu i DISCORD!!! a dám vám zdílko! co všechno mám ve složce klidně! nedělá mi to problém.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Re: Dalši Ub žádost

Příspěvekod DeNto » 25 črc 2020, 13:30 VIP

NohomoBeLiked píše: Asi se začnu nějak chovat a požádám si o místo v CHH :D nejlšpí kontrolor může být jen ten co sám ty hacky měl :D a ví jak co chodí :D

Nikdy by si nebol dobrý chh a ani ním nikdy nebudeš. Myslíš si ,že sa do cheatov vyznáš, ale si len další wannabe hacker čo sa naučil zapnuť rnko a už hovorí, že aký je skúsený cheater. Peace ;)
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
DeNto
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 13:30

http://leteckaposta.cz/385331428
22:10+ se koukni jak mi to jde, ze začátku nic moc a pak se mi to zas povedlo :))))) že by?
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Re: Dalši Ub žádost

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 13:32

DeNto píše:
NohomoBeLiked píše:Přímo :D konečně to tu někdo chápe :D Sice dělal jsem bordél a DIPKAŘIL, ale poslední dobou hraju legit a to že umím GSko A hraju s tím na serveru je už moje věc no, ale tak chápu, že z vašeho pohledu to vypadá jako script. Asi se začnu nějak chovat a požádám si o místo v CHH :D nejlšpí kontrolor může být jen ten co sám ty hacky měl :D a ví jak co chodí :D

Nikdy by si nebol dobrý chh a ani ním nikdy nebudeš. Myslíš si ,že sa do cheatov vyznáš, ale si len další wannabe hacker čo sa naučil zapnuť rnko a už hovorí, že aký je skúsený cheater. Peace ;)

Pravda :/ byl bych nejlepší :DDD bcs rozeznat legit GS od scriptů je fakt těžké no :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD peace

e.Dento - neni to ťažké, práve preto nechápem, prečo sa tým chváliš. Z diem čo su na chh by si nepoznal ani 1 ;)
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 13:40

http://leteckaposta.cz/528050768
Něco z JB simplu :)) Ezz jak sviň

Dento, myslíš si, že bych nepoznal ani jednoho? :) tak pojď pošli mi Dema některých hráčů, u kterých s inejste jistí, rád to udlám za vás. 4 Roky cheatujů :))) poznám všechno :))
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod eXtr3mer » 25 črc 2020, 14:41

Keby si miesto posielania tých smajlíkov poslal správny cfg (nie userconfig, ale config.cfg), resp. ten bind o ktorom tu písal Codou, tak by sme to mohli mať o niečo jednoduchšie... Aj keď teda demochecker ukázal asi všetko potrebné :)

Pravidelne cheatuješ a vysmievaš sa hráčom aj adminom - napriek tomu som nechal CHH, aby preverili dôkazy :) A stále k tebe ako-tak pristupujeme ako k bežnému hráčovi, tak sa podľa toho správaj aj ty...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 15:23

WTF???? Co to meleš? :DDDD já necheatujů pravidelně už 2 týdny jsem nebyl na FLATU! A nedipkařim wtf :DDDd klidně si zapni co chceš v demu a klidně ať ti to ukáže jaké klávesy držím u GS, mezerník proto když točím kolečkem, abych se neuklikl a neskočilo mi to počas GS, pak jen A a D a hýbat myší že by? :DDDDD to jste takové lamky že nevítě jak se dělá GS? XDDDD
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod NohomoBeLiked » 25 črc 2020, 15:34

Dodávám sem jak to vypadá, když jsou SCRIPTY zapnuté muck :*

http://leteckaposta.cz/678543509

Klidně sem pošlu cfg, který na FLAT používám a který mám ve složce CFG :)
Že tam je příkaz, který změní STEAM ID na NONSTEAM ID :) a klidně ukážu datum přeměny co se v té složce dělo.
Nemám problém dodat jakýkoliv důkaz.
EVIP - ZOMBIE BLOOD 1
EVIP - JAILBREAK 2
EVIP - JAILBREAK 1
EVIP - CAPTURE FLAG 1
NohomoBeLiked
Zkušený
Zkušený

Re: [V řešení]Dalši Ub žádost

Příspěvekod chickEZ » 25 črc 2020, 21:48

Bla bla, to makro bije do oči až moc.. najskôr ideš scriptom, teraz makrom, why not.

Verdikt si už dostal, viac netreba rozoberať.

KosSo píše:Na deme cheaty. BAN oprávnený.

chces-unban-ihned-t61717.html
chcem-vymenit-unban-za-vip-t61721.html

Nezabudni, že ak chceš kúpiť UB, tak na všetky aktívne bany :)

Lock.
XD XD XD
chickEZ
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Předchozí

Zpět na Unban Žádost