• Stránka 1 z 1
[V] zadost o unban na 1v1
Disconnect: Byl jsi zabanován. Jdi na https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/ pro více informací..
Chtěl jsem se napojit na server, avšak jsem dostal instatní perma ban za obcházení banu(Na vašich serverôch hravam casto a neviem co sa deje). Nevim ani od koho jsem to dostal.
Chtěl jsem se napojit na server, avšak jsem dostal instatní perma ban za obcházení banu(Na vašich serverôch hravam casto a neviem co sa deje). Nevim ani od koho jsem to dostal.
- adamisssssss
- Kolemjdoucí
[V] zadost o unban na 1v1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zadost o unban na 1v1
Wtf, proč jsi tu žádost zkopíroval?
Sepp píše:Disconnect: Byl jsi zabanován. Jdi na https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/ pro více informací..
Chtěl jsem se napojit na server, avšak jsem dostal instatní perma ban za obcházení banu(Na vašich serverů nehraju). Nevim ani od koho jsem to dostal.
nejsem VIP hráč
-
Trejtr - CS:GO Admin
Mimo vzor.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
-
ericek111 - CS:GO Admin
ericek111 píše:Mimo vzor.
Mohol by som aspon vediet za co som dostal ban ?
- adamisssssss
- Kolemjdoucí
adamisssssss píše:ericek111 píše:Mimo vzor.
Obcházení banu.
https://steamcommunity.com/id/dancuspicus/
-
KondomfromCTF - CS:GO Server Admin
KondomfromCTF píše:adamisssssss píše:ericek111 píše:Mimo vzor.
Obcházení banu.
no tak to my je jasne ale ako som obchadzal ban nemam tusenie nic zle som nespravil a ani som nebol toxicky

- adamisssssss
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1