• Stránka 1 z 1
Jail_brazilian_v2
Ahoj, poprosil bych nějakého z adminů popř HLSA na JB, aby mi vysvětliti tuhle situaci. Hrála se mapa, jail_brazilian_v2, dole uvedu screen mapy, kdyby někdo nevěděl o kterou mapu se jedná. Byl simon, který dal race, řekl normálně at se hráči postaví na políčko start, následně vězni začali plnit atrakci a ted přejdeme k věci, na začátku jak jsou ty dřevěné zábrany nebo jak to nazvat, jeden z věznů je začal přeskakovat "z boku" a Simon mu dal kill že je to podvádění. Děkuju za vysvětlení
Atrakce na mapě: https://ctrlv.cz/CnMf
Atrakce na mapě: https://ctrlv.cz/CnMf
- JoeYy
- Pokročilý
Jail_brazilian_v2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jail_brazilian_v2
Ahoj,
ty dřevěné překážky musíš přeskočít. Ne obskočit, má to ten stejný význam, jako bys je jen obešel a u toho skákal
Jinak by ta část atrakce neměla žádný smysl. 
Když je hráč nepřeskočí jedná se o podvádění. - pokud simon neurčí jinak, což mění dost....
-M.
ty dřevěné překážky musíš přeskočít. Ne obskočit, má to ten stejný význam, jako bys je jen obešel a u toho skákal

Když je hráč nepřeskočí jedná se o podvádění. - pokud simon neurčí jinak, což mění dost....
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Vždy záleží na tom, aký príkaz presne Simon väzňom dal.
Keďže si nenapísal, čo im Simon povedal, nemôžeme ti dať presnú odpoveď.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Knedlajs píše:Vždy záleží na tom, aký príkaz presne Simon väzňom dal.
Momentálně už si nevzpomenu jak příkaz od simona zněl, ale jediné co vím, že řekl že to bude bez podvádění.
- JoeYy
- Pokročilý
Tak ti bohužiaľ nemôžeme odpovedať správne.
Mohlo nastať viacero situácií a každá má iné riešenie. Z fleku mi napadli hneď 3.
Ak to chceš prebrať, napíš mi PM a prejdem to s tebou. Každú ďalšiu otázku ohľadom pravidiel mi tiež smeruj do PM. Nie na fórum.
Mohlo nastať viacero situácií a každá má iné riešenie. Z fleku mi napadli hneď 3.
Ak to chceš prebrať, napíš mi PM a prejdem to s tebou. Každú ďalšiu otázku ohľadom pravidiel mi tiež smeruj do PM. Nie na fórum.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1