• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]JB2 / Tafi
Zdravím, chtěl bych požádat o práva na Jailbreak server.
Nick ve hře : Tafi
Nick na fóru : Tafi
Profil na fóru : https://www.gamesites.cz/forum/tafi-u54348.html
Věk : sladkých 23
Steam nick : Tafi
Steam ID : STEAM_0:1:107839638
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=32882
Děkuji moc, že jsi tuhle žádost dočetl až sem a přeji pěkný zbytek dne.
Nick ve hře : Tafi
Nick na fóru : Tafi
Profil na fóru : https://www.gamesites.cz/forum/tafi-u54348.html
Věk : sladkých 23
Steam nick : Tafi
Steam ID : STEAM_0:1:107839638
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/hlstats.php?mode=playerinfo&player=32882
Nějaké bany, nebo prohřešky ( GS, jiný portál )
Ohledně hraní jsem věrný GS, takže na jiných portálech nehraju. Myslím, že nějaké menší prohřešky jsem na tomto portálu měl. Je to však už hodně dlouho a nevzpomínám si přesně o co šlo. V tuhle chvíli se snažím hrát poctivě a hlavně férově. V chatu komunikuji slušně a s klidem. Nedávno jsem měl však menší problém s jedním DIP hráčem, který porušoval pravidla používáním cheatů. Trochu jsem si ho dobíral a psal mu, že je hlupáček. Tuhle situaci jsem mohl řešit jinak a hned zavolat admina.
Něco o sobě
Moje jméno je Michal a vystudoval jsem SŠPS (průmyslovka). Momentálně podnikám z domova, takže mám spoustu volného času na své zájmy. Snažím se starat o své tělo a pravidelně civíčím jak doma s vlastní vahou, tak i s činkama a v posilovně. Rád žongluju s míčky i kužely a docela mě to baví. Občas potrénuju hraním na piano, nebo partičkou šachu s kamarády. Mezi mé koníčky patří i hraní her. Momentálně hraju staré klasiky jako je Counter strike a GTA.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat?
Občas na server zavítají nezvaní hosté a já poté musím otravovat adminy na steamu, aby tyhle hráče zabanovali, nebo jim dali kick. Pokud bych měl práva, mohl bych zajistit čistý chod serveru sám. Některé hráče lze nahlásit na forum, ale někteří jsou tzv. DIP hráči a ty nezbývá nic jiného, než je kickovat, dokud je to nepřestane bavit. Na GS hraju už hodně dlouho a většinou pařím na Jailbreak serverech. Vím jak to chodí a znám pravidla. Rád pomáhám hráčům a když někdo něco potřebuje, vždy se na mě může obrátit. Protože jsem už dospělý, tak se snažím věci řešit s chladnou hlavou. Mým cílem je myslet a chovat se vždy pozitivně a tím přispět portálu k dobré vizitce.
Děkuji moc, že jsi tuhle žádost dočetl až sem a přeji pěkný zbytek dne.
- Tafi
- Mistr
[Zamietnuté]JB2 / Tafi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB2 / Tafi
Nechci se vyjadřovat tam kam nemám ale...
S tímhle chceš mít práva? 0d 21:06:39h
-
J3c0b - Pokročilý
J3c0b píše:Nechci se vyjadřovat tam kam nemám ale...
I kdyby mel 1000h tak by prava nedostal

-
david5509 - Amatér
Tyvole davide ty drz hubu nebo po tobe skocim
-
bedrich11 - Amatér
bedrich11 píše:Tyvole davide ty drz hubu nebo po tobe skocim

Ty mozes tak skakat na *******

-
david5509 - Amatér
Haha na tvy ***** budu skakat .....
-
bedrich11 - Amatér
bedrich11 píše:Haha na ****** budu skakat ......
Aby som ja neposkakal na tvojej

-
david5509 - Amatér
Zafixovaného som ťa mal ako nie veľmi schopného hráča s vlastnou hlavou, ktorý najprv koná a až potom premýšľa, a ktorý nemôže mať práva. Čo som sa pýtal Adminov, tak mi povedali to isté. A nedávne udalosti ma len utvrdili v tom, že je to stále pravda.
Daj tomu čas, zapracuj na sebe, pokús sa zmeniť názor Adminov, aj ten môj a potom po istej dobe, keď si budeš na 100% istý, že sa ti to podarilo, tak si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
Daj tomu čas, zapracuj na sebe, pokús sa zmeniť názor Adminov, aj ten môj a potom po istej dobe, keď si budeš na 100% istý, že sa ti to podarilo, tak si môžeš požiadať znovu.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1