• Stránka 1 z 1
[V]Admin koles / Nadržovaní / neznalost pravidel
Dobrý den, dnes vám píšu za jednu hráčku která mě poprosila abych se podíval na záznam hltv což jsem taky udělal na našel pár chyb u Admina koleso..
Takže první Admin koleso nijak neřešil hráče co měl v nicku nadavku "zmrdi deme nato"
Na další situace kterou jsem probíral s adminem Ajay aka Glowy je ta že...
Simon poslal hráče na stěnu poté řekl vyberte si auto, 2 napsali barvu a 2 hráči šli hned na auto za co dostali kill "měli dostat kill rychlejí ale díky ním se dostavame do podstaty" simon řekl Nikdo se na nich nebude jezdit... tohle je příkaz který měl admin v paži... dale simon řekl "napište ještě jednou tu barvu a jděte na skuter..." oba ta splnili ale v té chvíli si admin nastartoval skuter a jel do pryč a dostal kill ke konci kola si u Simona vyžadonil VD za udajny FK...
dálší situace byla taková že se hrali schody do nebe kde 1 hráč spadl na zem, hráč se chvíli věnovala něčemu jinému co jí vlezlo do pokoje, poté si hráče všimla a chtěla psat do teamchatu ale simon byl rychlejší a hráč napsal že ho Admin koleso bugl tak simon řekl no dobrá když tě bugl... tak simon pokračoval dál a během toho si admin vzal hráčku do grabu a zeptal se na jednu věc počkal sotva 3 vteřiny a hráče praštil o zem a dál ban.. čili bych i rád tím to podal žádost o unban a chtěl bych vysvětlení od Admina!!
Děkují s pozdravem Paulie
e.Paulie :// zapomněl jsem na demo z hltv http://hltv.fakaheda.eu/20546-2007300941-jb_snow.dem.zip
Takže první Admin koleso nijak neřešil hráče co měl v nicku nadavku "zmrdi deme nato"
Na další situace kterou jsem probíral s adminem Ajay aka Glowy je ta že...
Simon poslal hráče na stěnu poté řekl vyberte si auto, 2 napsali barvu a 2 hráči šli hned na auto za co dostali kill "měli dostat kill rychlejí ale díky ním se dostavame do podstaty" simon řekl Nikdo se na nich nebude jezdit... tohle je příkaz který měl admin v paži... dale simon řekl "napište ještě jednou tu barvu a jděte na skuter..." oba ta splnili ale v té chvíli si admin nastartoval skuter a jel do pryč a dostal kill ke konci kola si u Simona vyžadonil VD za udajny FK...
dálší situace byla taková že se hrali schody do nebe kde 1 hráč spadl na zem, hráč se chvíli věnovala něčemu jinému co jí vlezlo do pokoje, poté si hráče všimla a chtěla psat do teamchatu ale simon byl rychlejší a hráč napsal že ho Admin koleso bugl tak simon řekl no dobrá když tě bugl... tak simon pokračoval dál a během toho si admin vzal hráčku do grabu a zeptal se na jednu věc počkal sotva 3 vteřiny a hráče praštil o zem a dál ban.. čili bych i rád tím to podal žádost o unban a chtěl bych vysvětlení od Admina!!
Děkují s pozdravem Paulie

e.Paulie :// zapomněl jsem na demo z hltv http://hltv.fakaheda.eu/20546-2007300941-jb_snow.dem.zip
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
[V]Admin koles / Nadržovaní / neznalost pravidel
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Admin koles / Nadržovaní / neznalost pravidel
zislo by sa vycasovat to demo 

-
PEto - Vedení Gamesites.cz
vyčasovani 10:15 - 36:00 +-
10:15 - Koleso na serveru cca dálší 2 kola si nevšima hráče s nickem zmrdi
15:50 +- začina situace kde admin udajně dostal FK
17:20 řeší situaci s FK a pak do 36:00 se hrajou schody do nebe
10:15 - Koleso na serveru cca dálší 2 kola si nevšima hráče s nickem zmrdi
15:50 +- začina situace kde admin udajně dostal FK
17:20 řeší situaci s FK a pak do 36:00 se hrajou schody do nebe
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik+ 20.5.2019

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
Ahoj,
pravda je, že chybu sem udělal simon, řekl "nikdo se nebude vozit", což bylo mířeno na všechny, zde jsem pochybil, protože jsem se přeslechl. Za banem si stojím, na serveru byl ještě 1 admin a s tím sem se shodl, že jí dám ban, simon jí opakovaně vyzval ať jde hledat hráče co utekl, ona stála a koukala, až po tom co sem jí vyzval já, tak se rozhodla ho jít hledat. 1. kolo co jsem se napojil, tak první věc co jsem slyšel, byla nadávka z její strany dostala upozornění. Nevím, proč tu lžeš nikoho jsem nebugl z bloku, jednoduše spadla, hráčka na to nereagovala tak sem jí grabl, a zeptal se jí proč nedává pozor odpověď jsem nedostal. Tak dostala přehoz+ban za nadržování.
pravda je, že chybu sem udělal simon, řekl "nikdo se nebude vozit", což bylo mířeno na všechny, zde jsem pochybil, protože jsem se přeslechl. Za banem si stojím, na serveru byl ještě 1 admin a s tím sem se shodl, že jí dám ban, simon jí opakovaně vyzval ať jde hledat hráče co utekl, ona stála a koukala, až po tom co sem jí vyzval já, tak se rozhodla ho jít hledat. 1. kolo co jsem se napojil, tak první věc co jsem slyšel, byla nadávka z její strany dostala upozornění. Nevím, proč tu lžeš nikoho jsem nebugl z bloku, jednoduše spadla, hráčka na to nereagovala tak sem jí grabl, a zeptal se jí proč nedává pozor odpověď jsem nedostal. Tak dostala přehoz+ban za nadržování.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
ItsmeJAKOBIC3K píše:Ahoj,
Já neříkám že si hrače bugl, ale hráč napsal že si ho bugl a simon řekl no budiž.. to že hráčka se divala na vás je v tom že stražila simona že druhé CT nehledalo za to už nemůže byly 3 CTčka a dostala jenom ona BAN... btw dival jsem se na cele hltv, ale furt si se nevyjadřil k tomu hráči kterého sis nevšímal..
Ex-Akademik+ 20.5.2019

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
Nejsem stroj, nevšiml jsem si.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
ItsmeJAKOBIC3K píše:hráčka na to nereagovala tak sem jí grabl, a zeptal se jí proč nedává pozor odpověď jsem nedostal
Hračka měla v pokoji někoho... a jak se podivala na obrazovku viděla hráče jak je dole.. tak chtěla napsat do teamchatu ale simon byl rychlejší + hráč napsal že si ho bugl.. nikde není moje tvrzení že si ho opravdu ty bugl...
druhá věc to že počkaš 3 vteřiny a mrdneš jí o zem to ani já nestihnu si v hlavě probrat co odpovím..
Ex-Akademik+ 20.5.2019

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
Bolo by mi asi jedno, že niekto hráčovi zišiel do izby, keď popri tom simonuje.
Mňa by skorej zaujímalo, prečo sa admin uchýlil k banu za nadržiavanie, ale to si zodpovieme na TS. Určite mal venovať pozornosť aj nicku, ktorý si napísal.
Vyriešené.
Mňa by skorej zaujímalo, prečo sa admin uchýlil k banu za nadržiavanie, ale to si zodpovieme na TS. Určite mal venovať pozornosť aj nicku, ktorý si napísal.
Vyriešené.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1