Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[V]Neoprávněný ban

Příspěvekod PsychoShockisch » 30 črc 2020, 06:47

Název topicu: Free ban / Jailbreak #zeptejte se flyzc172
Vaše SID: STEAM_1:1:11256125
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... mid&Submit
Popište co se stalo: Chtěl jsem se připojit na server, ale bez jakéhokoliv důkazu jsem byl permanentně zabanován adminem flyzc172.
PsychoShockisch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V]Neoprávněný ban

od Rumcajz » 30 črc 2020, 06:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Neoprávněný ban

Příspěvekod robiNN » 30 črc 2020, 08:01 VIP

Ahoj, tady se můžeš podívat jak ti to hezky v některých momentech cuká, ale příště si to lépe nastav.

Demo: Odkaz na demo

3:25
5:30
10:20
13:40
16:20
17:30
23:05
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS:GO Server Admin

Příspěvekod robiNN » 30 črc 2020, 08:14 VIP

Demo v CHH sekci.
Obrázek
robiNN

Příspěvekod PsychoShockisch » 30 črc 2020, 09:20

Na začátek bych chtěl říct, že si vážím práce adminů.
I přesto bych ocenil vyjádření vice lidí zda tam vůbec nějaké "cukání" vidí.
Např. Hned první čas(3:25), který je velmi orientační ukazuje kill awp. Kde zaměřovačem sleduji jeden bot a pak udělám úplně normální flick na T skákající do bazénu. Další killy nejsou nic jiného, než obyčejný movement s trochou prakce v aimu. Cskové tituly hraji přes 10 let a opravdu nemám důvod používat jakékoliv externí programy.
Přiznávám, že moje chování a vyjadřování nebylo vůbec správné což částečně způsobovala vyčerpanost a rozhodně mě to mrzí, ale se vší úctou vůči k A-teamu bych rád slyšel vyjádření nějaké kompetentní osoby a viděl vyjádření obsahující víc faktorů než "nějak ti to tam cuká", když na demu není vidět jediný nepřirozený pohyb ruky.
PsychoShockisch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod efko123 » 30 črc 2020, 09:43

Ahoj, na deme "externý program" máš aj, keď ho nemáš dôvod používať. Takže ban ti ostáva.
Tvoja možnosť: chces-unban-ihned-t185980.html

Vyriešené.
S pozdravom eFk0.
efko123
Amatér
Amatér

Re: [V]Neoprávněný ban

Příspěvekod PsychoShockisch » 30 črc 2020, 09:50

Respektuji vaše rozhodnutí, ale zatím sem neslyšel jediný rozumný argument, nebo opodstatnění toho proč si myslíte, že používám externí program. Začíná to na mě působit jako snaha donutit člověk si prostě ten unban koupit a vytáhnout z člověka co nejvíc peněz.
*Přijde mi že vaše tvrzení jsou neprůstřelné jak kámen a přitom jste neuvedli jediný rozumný důvod.
PsychoShockisch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod robiNN » 30 črc 2020, 10:01 VIP

Demo bylo prozkoumáno v CHH sekci, kdy se tři lidi nezávisle shodli na tom, že je ban oprávněný.

Dobře, napíšu ti tady ty nejzajímavější momenty:
10:20 - u toho mi chceš nakecat, že ti k tomu dopomohl movement, který máš špatný a tvůj aim ?
13:40 - herní mod u, kterého ti to hezky cuká.
17:30 - a taková perlička na závěr, to jsi vlastně one tapoval :lol: :lol:

Když máš ty zkušenosti za 10 let hraní. Díky, kterým jsi dostal ty mince, mohl by sis dát veřejný profil, aby jsme je všichni viděli. Tady máš vyjádření kompetentní osoby.
Obrázek
robiNN

Příspěvekod PsychoShockisch » 30 črc 2020, 10:14

10:20 - jsem stál na jednom místě a mířil na skákající T asi na 3-4 metry nic zvláštního jen obyčejný spray
13:40 - jestli myslíte, to že jsem mířil na hlavu jednomu hráči a zabil hráče před ním, tak pokud si to zpomalíte aspoň na 1/2 tak uvidíte že ten 1. hráč se postavil a jeho hlava byla přímo v trajkektorii mého aimu
17:30 - byl opravdu zvláštní moment, ale pokud budete sledovat můj crosshair pečlivě tak uvidíte, že to byl obyčejný pohyb ruky bez jakéhokoliv cukání na hlavy završený dvěma lucky onetapy, ale nedokazuje to jakoukoliv spojitost s AB či jiným aim programem.
PsychoShockisch
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ericek111 » 30 črc 2020, 12:55

V jeden moment máš problém vôbec trafiť Tčko, ale o minútu držíš perfektný spray. Zascopovaný s AWP dávaš perfektné hlavy bez toho, aby si na enemy vôbec namieril. Za mňa tiež ban oprávnený.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost