• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Stížnost na admina [RiskJeZisk]
Zdravim, chtěl bych nahlásit tohoto neinformovaného rádoby admina. Tento admin přišel na server když si hráč " JARO " žádal mikrofon ohledně FK. Tak sem mu ho jakožto simon zapl a hráč JARO začal mluvit o FLKKillu který nedostal jelikož měl 3xppokus se dostat na mapě Jail_rats pomocí boostu do boxu, hráč to bohužel zvládl až na pokus 4 za co tedy dostal logicky kill. Tady se to začíná vše bortit ve chvíli kdy došel na server tento "admin". Po doslyšení hráče JARO který dostal údajně fk, jelikož to dal na 4tý pokus sem ho následovně zabil jelikož hráč má mluvit automatick[y ohledně FK že??? Bohužel toto FK nebyl jelikož hráč to dal na 4pokus místo 3pokusu. Za což tedy následovně dostal kill když mluvil ohledně této situace přičemž atrakci nezvádl a FK TO LOGICKy[*] NEBYL. Následně po zabití hráče sem dostal ban na 4H. Mohu vědět důvod tohoto hloupacatého admina? Díky předem za odpovědí. REFFF
- zbynda0
- Amatér
[Zamietnuté]Stížnost na admina [RiskJeZisk]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na admina [RiskJeZisk]
Možno si mu FK v prvej situácii s atrakciou a pásom nedal, ale to ešte neznamená, že to hráč vie.
Keď si hráč žiada mikrofón ohľadom FK, tak stačí, že si myslí, že dostal FK. On totiž nevie, či ho dostal alebo nie. A teda akonáhle on popíše situáciu, tak mu ty ako CT, ktoré ho zabilo odpovieš, prečo si ho zabil a vysvetlíš mu svoj postup. Potom sa dozvie, či si mu FK dal alebo nie a ty mu môžeš vypnúť mikrofón a hrať ďalej. V prípade, že sa zistí, že si mu FK naozaj dal, tak mu dáš ďalšie kolo VD. Ale určite ho za to nesmieš zabíjať, pretože on si myslel, že FK dostal a teda z jeho pohľadu o FK hovoril a nič neporušoval.
Sťažnosť zamietnutá.
P.S.: Neurážaj Adminov. Nie je to správne. A už vôbec nie v situácii, keď sa ty mýliš a Admin má pravdu.
Keď si hráč žiada mikrofón ohľadom FK, tak stačí, že si myslí, že dostal FK. On totiž nevie, či ho dostal alebo nie. A teda akonáhle on popíše situáciu, tak mu ty ako CT, ktoré ho zabilo odpovieš, prečo si ho zabil a vysvetlíš mu svoj postup. Potom sa dozvie, či si mu FK dal alebo nie a ty mu môžeš vypnúť mikrofón a hrať ďalej. V prípade, že sa zistí, že si mu FK naozaj dal, tak mu dáš ďalšie kolo VD. Ale určite ho za to nesmieš zabíjať, pretože on si myslel, že FK dostal a teda z jeho pohľadu o FK hovoril a nič neporušoval.
Sťažnosť zamietnutá.
P.S.: Neurážaj Adminov. Nie je to správne. A už vôbec nie v situácii, keď sa ty mýliš a Admin má pravdu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Stížnost na admina [RiskJeZisk]
Aha tak pokud vim když si hráč žádá MIKRofon má automaticky mluvit ohledne FK a o ničem jiném. JEstliže o něm nemluvil dostal kill. To že on neslyší není moje věc. To samé jako kdybych dal zákaz skákat a on skočil, v tu ránu by psal FK FK , další kolo by chtěl mik a mluvil by o té situaci, lOGICKY by kill dostal. A že adminův postup byl správný? 10x sem to tomu vymštencovi řekl a stálě si říct nedal což není moje věc. dík
- zbynda0
- Amatér
V sitauci když admin má pravdu a já ne? Já sem mu snad 5x zopakoval za co hráč dostal kill a to že má mluvit oheledně FK , má snad vědět on a přečíst si pravidla když hraje JB. To že on si žádá mik je to stejné jak kdyby si o něj požádal a začal hlásit /urážet ostatní a v dalším kole řekl, já to nevěděl že to nemůžu dostal sem FK!! simonve VD nebo MIK!!!. . Tak či tak by kill dostal tak nevím co tu admin řeší
- zbynda0
- Amatér
A že adminův postup byl správný? 10x sem to tomu vymštencovi řekl a stálě si říct nedal což není moje věc
S takýmto prístupom by si UB nedostal, ani keby si mal pravdu, čo samozrejme nemáš. Hore máš vysvetlenie. Prečítaj si to znova. A potom znova a ešte raz. A potom, keď tomu porozumieš, môžeš ísť späť k CT a všetci budeme vedieť, že už rovnakú chybu znovu nespravíš.
Tak či tak by kill dostal tak nevím co tu admin řeší
Nie, nedostal by kill. Môžeš mu maximálne vypnúť mikrofón a povedať mu, nech netrepe hlúposti. Ale určite ho nebudeš zabíjať.
Ja vlastne ani nerozumiem, prečo by si mu ten mikrofón vôbec zapínal, keď vieš, že si mu FK nedal. Nikde nie je napísané, že musíte hráčom zapínať mikrofóny, keď si o nich požiadajú. Nie je to vaša povinnosť, pokiaľ vás o to vyslovene nepožiada Admin.
Ďalšie otázky mi píš do PM.
-
kNEDLAJS, KOUKNI SE DO HLAVY KRIPLOVI, NAJDEŠ V NÍ TĚŽKEJ EGOTR11P
Tak když si žádá o mik a nemám mu ho dát. tak mi ta píča bezcenná dá Ban, tak co si mám vybrat ?
Ten osel nedostal Fk tak jestli nestojíš za píču jak on tak mi tu nepiš mr dky, díkk
. 7dum hlav z tebe dělá kripla.

- zbynda0
- Amatér
A že UB ty piča nedostanu ? Pošlu ti tam 2kila at máš na svačinu ráno do školy a uvidíš jak ho dostanu hnedka
Což se stalo už

- zbynda0
- Amatér
A že by kill nedostal ? šak ma autmaticky mluvit oheldně FK kdyz si zada mikrofon snad ne-? A kdyz o nem nemluví tak co řešíš kill prostě dostane vždy, tak nevím co tu nacvičuješ chorá hlavo. Ty si pravidla pročti
- zbynda0
- Amatér
Ty si pravidla pročti
Tak jo, ja sa to doučím, promiň.

-
• Stránka 1 z 1