• Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: BODY
Scorpy píše:Mě by se upřímně také líbil nápad Banky na Zombících, například normální hráč si může za mapu uložit do banky 50 bodů, VIP - 75 bodů a ExtraVIP - 100, kdyby zase bylo neomezené ukládání tak by to za pár map vypadalo tak, že extraVIPka by měli pouze Hanibaly nebo Terminátory, kulomety, bazuky a podobné zbraně hromadného ničení a zombíci by byli bez šance, což se i takhle občas děje
já jsem Extravip ... a ani nevím že jde něco uložit ... jak se to děla?
-
hanzinka - Kolemjdoucí
Scorpy píše:Mě by se upřímně také líbil nápad Banky na Zombících, například normální hráč si může za mapu uložit do banky 50 bodů, VIP - 75 bodů a ExtraVIP - 100, kdyby zase bylo neomezené ukládání tak by to za pár map vypadalo tak, že extraVIPka by měli pouze Hanibaly nebo Terminátory, kulomety, bazuky a podobné zbraně hromadného ničení a zombíci by byli bez šance, což se i takhle občas děje
bez šance?... pořád mají nesmrtelnost ....
-
hanzinka - Kolemjdoucí
hanzinka píše:Scorpy píše:Mě by se upřímně také líbil nápad Banky na Zombících, například normální hráč si může za mapu uložit do banky 50 bodů, VIP - 75 bodů a ExtraVIP - 100, kdyby zase bylo neomezené ukládání tak by to za pár map vypadalo tak, že extraVIPka by měli pouze Hanibaly nebo Terminátory, kulomety, bazuky a podobné zbraně hromadného ničení a zombíci by byli bez šance, což se i takhle občas děje
jo tam to nahoře jsem si špatně přečetl ...
-
hanzinka - Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 2 • 1, 2