• Stránka 1 z 1
[Vyř.]evianjesuperatyne 1UP / JB3 / FK, Nadávky
1. Nick: evianjesuperatyne 1UP
2. Steam ID: VALVE_0:0:1573904851 ; https://ctrlv.cz/oOvd
3. Dátum a čas: 04.08.2020 00:45 +-
4. Popis situácie: Celou hru dělal evian kraviny. Dal jsem si tu práci a všechno vyčasoval. Jen mě mrzí, že ten nejmladší týpek, co tam je se chytnul takové party. Přišel mi docela v pohodě.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/327198547
6. Vyčasovanie:
15:50 - Dá poslední reakci na skok a řekne, že jsem skočil poslední. Vsadím se, že pokud bych koukl na demo z GS, tak sem poslední neskočil. ( Pokud bude třeba, stáhnu a dodám )
16:02 - Lagl a šlo slyšet pouze "vem si".
16:18 - FK ( CT řeklo, že simon nelagnul, protože s ním byl na TS - to můžete vyvodit z celého dema )
16:40 -17:00 - urážky
18:10 - Nadávky, urážky
18:53 - FK ( už nevím, co jsem řekl, ale určitě ne spam - kdyžtak dodám demo z gs )
20:10 - Jsou spolu na TS
24:00 - Dá box, když je vůdce gangu
24:30 - nadávky
25:45 - kempení při modu
26:00 - nadávky
27:25 - kazení modu ( umyslně se zabil )
28:20 - v čupě a ve walku?
28:25 - Zabije mě ( dělá kraviny )
29:35 - Když už něví jak by mě nachytal ( poslední reakce na too, první reakce na skok ) tak dá poslední reakci. U toho simona mě docela mrzí, že se chytl takové bandy, protože mi přišel docela v pohodě.
29:40 - Byl to Tafi ( i když bylo jasné, že já jsem to nebyl )
30:30 - Konečně jsme se dozvěděli, kdo má tu nevýhodu - TAFI ( na TS to asi veděli dřív - už bych si ho mohl taky pořídit )
30:50 - Mám 2 pokusy na to přeskočit ze stolu na stůl pozadu.
31:06 - Chci přeskočit po druhé, ale hitně mě a dá mi FK + nadávky
32:40 - Nadávky
36:30 - Zase dělá kraviny ( Tafi spadl ze stolu, Tafi půjde v čupě a walkem, atd. )
37:35 - Kill ( u toho si nejsem jistý, jestli byl FK, ale nejspíš ano )
2. Steam ID: VALVE_0:0:1573904851 ; https://ctrlv.cz/oOvd
3. Dátum a čas: 04.08.2020 00:45 +-
4. Popis situácie: Celou hru dělal evian kraviny. Dal jsem si tu práci a všechno vyčasoval. Jen mě mrzí, že ten nejmladší týpek, co tam je se chytnul takové party. Přišel mi docela v pohodě.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/327198547
6. Vyčasovanie:
15:50 - Dá poslední reakci na skok a řekne, že jsem skočil poslední. Vsadím se, že pokud bych koukl na demo z GS, tak sem poslední neskočil. ( Pokud bude třeba, stáhnu a dodám )
16:18 - FK ( CT řeklo, že simon nelagnul, protože s ním byl na TS - to můžete vyvodit z celého dema )
16:40 -17:00 - urážky
18:10 - Nadávky, urážky
18:53 - FK ( už nevím, co jsem řekl, ale určitě ne spam - kdyžtak dodám demo z gs )
20:10 - Jsou spolu na TS
24:30 - nadávky
25:45 - kempení při modu
26:00 - nadávky
27:25 - kazení modu ( umyslně se zabil )
29:35 - Když už něví jak by mě nachytal ( poslední reakce na too, první reakce na skok ) tak dá poslední reakci. U toho simona mě docela mrzí, že se chytl takové bandy, protože mi přišel docela v pohodě.
30:30 - Konečně jsme se dozvěděli, kdo má tu nevýhodu - TAFI ( na TS to asi veděli dřív - už bych si ho mohl taky pořídit )
30:50 - Mám 2 pokusy na to přeskočit ze stolu na stůl pozadu.
36:30 - Zase dělá kraviny ( Tafi spadl ze stolu, Tafi půjde v čupě a walkem, atd. )
Naposledy upravil Poland dne 04 srp 2020, 17:21, celkově upraveno 1
- Tafi
- Mistr
[Vyř.]evianjesuperatyne 1UP / JB3 / FK, Nadávky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: evianjesuperatyne 1UP / JB3 / FK, Nadávky
Neznášam presne takých ako ty. *******, ktorí sa napoja na server a hneď natáčajú demo, lebo nemajú kamošov a idú kaziť hru ostatním. Boli sme tam partia štyroch kamarátov tak ako máme hrať? Nehrotíme to ako ty a nevtískame sa každému adminovi do riti. Si obyčajný *******, tak isto ako topbio,rachel a mohol by som pokračovať. Udavačské *******, ktoré nemajú kamošov, tak riešia si komplexy na servery. Hádam sa Ti to v živote raz vráti. Udavačov a donášačov neznášam. Preto im nebudem nikdy nič pekné priať. Si obyčajná *******, ahoj.
-
zadajtenickname - Amatér
Tak co, je ti líp ?
Koukám že si napsal skoro celou knížku. nolifer co příjde na server a hned každého natáčí a nahlašuje za úplné nesmysli."Dal jsem si tu práci a všechno vyčasoval" Pak se nediv že se k tobě tak někdo chová , čau udavač , doufám že se ti bude líp usínat. 

- zbynda0
- Amatér
Být vámi nespamuji fórum, kde nemáte co dělat. A už vůbec nikoho neurážejte. Jak vidíte, určitým hráčům vaše porušování pravidel kazilo hru. Vaše chování jen zcela potvrzuje, že si trest zasloužíte.
V řešení.
V řešení.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Tak mal ísť na iný server, keď sa mu nepáčilo. Bolo ďalších x serverov aj o takej hodine kde boli ľudia a mohol normálne hrať. Nie proste ******* príde na server, kde je partia kamarátov a začne si točiť demo, lebo má malý peepee a ide si niečo dokazovať s nejakým trápnym demom.
Ja by som nepovedal ani štvrť slova, keby je na servery 20 ľudí a vadí to ďalším x hráčom. Tak by sme logicky hrali podľa pravidiel a nerobili by sme hlúposti. Ale keď sme na servery 5ti svoji a sme na ts a príde 6, ktorý chce očividne robiť zle, tak ma nezaujíma ten chlapec. Takých je tu viac, ktorí si len točia demo a čakajú na správny moment a hneď šup šup na fórko. Ako som napísal. Takých nemám rád a k takým udavačom,donášačom sa budem vždy správať, tak ako si zaslúžia. A neviem prečo mi zakazuješ písať do fóra. Ako, že nemám čo písať? Ja som vyjadril svoj názor na toho zakomplexovaného človeka, ktorý nemá kamarátov a nudí sa o 1:00 ráno tak si povie, že ide na server a ide točiť demo.
e.Marí: blahblahblah, místo toho, abys se omluvil, tu dále nadáváš a píšeš hovadiny. Už to tu nespamuj, další příspěvky budou smazány.
e.Seweee: už si o práva nežádej
Ja by som nepovedal ani štvrť slova, keby je na servery 20 ľudí a vadí to ďalším x hráčom. Tak by sme logicky hrali podľa pravidiel a nerobili by sme hlúposti. Ale keď sme na servery 5ti svoji a sme na ts a príde 6, ktorý chce očividne robiť zle, tak ma nezaujíma ten chlapec. Takých je tu viac, ktorí si len točia demo a čakajú na správny moment a hneď šup šup na fórko. Ako som napísal. Takých nemám rád a k takým udavačom,donášačom sa budem vždy správať, tak ako si zaslúžia. A neviem prečo mi zakazuješ písať do fóra. Ako, že nemám čo písať? Ja som vyjadril svoj názor na toho zakomplexovaného človeka, ktorý nemá kamarátov a nudí sa o 1:00 ráno tak si povie, že ide na server a ide točiť demo.
e.Marí: blahblahblah, místo toho, abys se omluvil, tu dále nadáváš a píšeš hovadiny. Už to tu nespamuj, další příspěvky budou smazány.
e.Seweee: už si o práva nežádej

-
zadajtenickname - Amatér
Nebudem sa nikomu omlúvať. Ak niekto nevie pochopiť srandu, tak to nieje môj problém. A o práva si už žiadať nebudem. Bola to chyba z mojej strany. Po nejakom čase som zistil ako to tu funguje. Takže, ako som už spomínal už nemám záujem. A za napísanie názoru dať mi ban, alebo zákaz písania je úbohé. Zoberte si to ako chcete. Tafi a skorej menovaní u mňa ostanú navždy *******
-
zadajtenickname - Amatér
zadajtenickname píše:Nebudem sa nikomu omlúvať. Ak niekto nevie pochopiť srandu, tak to nieje môj problém. A o práva si už žiadať nebudem. Bola to chyba z mojej strany. Po nejakom čase som zistil ako to tu funguje. Takže, ako som už spomínal už nemám záujem. A za napísanie názoru dať mi ban, alebo zákaz písania je úbohé. Zoberte si to ako chcete. Tafi a skorej menovaní u mňa ostanú navždy *******
Se vším souhlasím.

-
NotV4pe - Kolemjdoucí
Poland píše:Být vámi nespamuji fórum, kde nemáte co dělat. A už vůbec nikoho neurážejte. Jak vidíte, určitým hráčům vaše porušování pravidel kazilo hru. Vaše chování jen zcela potvrzuje, že si trest zasloužíte.
V řešení.
Šak to vadilo jen tumu ******* Tafi, co příjde ve 2ráno na jb, kde nás hraje 5 a začne všem rozkazovat a psát, ok demo,ban.. co pak jako čeká, mohl si jít vklidu na jinej server nebo jít spát ale né tam dělat velkýho klučinu.
e.Marí: Je jedna věc "nehrát" podle pravidel a užívat si srandu. Druhá je však dávat úmyslné FK, abys kazil hru někomu, co se připojí na svůj oblibený server. A ne. Nemůžeš argumentovat tím, že mohl jít jinam. Vaše sprosté řeči jsem zacenzuroval.
- zbynda0
- Amatér
No.. dostal jsem se k tomu...
Z toho nic nezjistím.
Zde by dostal ban za FK.
Další FK.
Zde by dostal přehoz.
Nesmyslný příkaz. Zde mohou hráči jít jak v čupě, tak ve walku. Hráč by dostal upozornění, zabít nesmí.
Viz výš => FK.
Přehoz.
Přehoz.
Dál mě to už nebaví. Hráčovi dávám ban na jeden den k CT. Jakmile mu skončí, dostane ještě ban za nadávky, které v průběhu celé hry zandával.
Pokud se jeho chování bude opakovat, bude se to řešit jinak...
Příspěvek se lockne.
Díky za nahlašení.
-M.
Z toho nic nezjistím.
Zde by dostal ban za FK.
Další FK.
Zde by dostal přehoz.
Nesmyslný příkaz. Zde mohou hráči jít jak v čupě, tak ve walku. Hráč by dostal upozornění, zabít nesmí.
Viz výš => FK.
Přehoz.
Přehoz.
Dál mě to už nebaví. Hráčovi dávám ban na jeden den k CT. Jakmile mu skončí, dostane ještě ban za nadávky, které v průběhu celé hry zandával.
Pokud se jeho chování bude opakovat, bude se to řešit jinak...
Příspěvek se lockne.
Díky za nahlašení.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Re: [Dobanovat]evianjesuperatyne 1UP / JB3 / FK, Nad
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
• Stránka 1 z 1