• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Gabik / neřeší situace
Nick admina: Gabik
Odkaz na Steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:289301488]
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:Na mapě ttt_mcvillage Hráč emaxik řekl jedno fake info. a Jeden hráč dal hráči emaxik random. Admin afkova na serveru a nějak nic neřešil. Afkoval cca 10 min ( pak byl ve spectu ) Když emaxik dostal random tak - 25 karmy nikdo nedostal ( přitom to byl umyslný a jasný random ) a pri fake infu Gabik spinkal
Další mapu mě hráč Nortch velice urazil
a Gabik opět nic.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... -c.dem.bz2
čas:
8:00 Fake info emaxik
cca 13:00 emaxik dostal random
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... v3.dem.bz2
čas:
15:20 Urážky a rasistické nadávky od hráče Nortch. Gabik spal
Odkaz na Steam profil: https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:289301488]
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:Na mapě ttt_mcvillage Hráč emaxik řekl jedno fake info. a Jeden hráč dal hráči emaxik random. Admin afkova na serveru a nějak nic neřešil. Afkoval cca 10 min ( pak byl ve spectu ) Když emaxik dostal random tak - 25 karmy nikdo nedostal ( přitom to byl umyslný a jasný random ) a pri fake infu Gabik spinkal

Další mapu mě hráč Nortch velice urazil

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... -c.dem.bz2
čas:
8:00 Fake info emaxik
cca 13:00 emaxik dostal random
http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... v3.dem.bz2
čas:
15:20 Urážky a rasistické nadávky od hráče Nortch. Gabik spal
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
-
Knightf - Kazatelův učeň
[Vyriešené] Gabik / neřeší situace
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Gabik / neřeší situace
Ty aj čítaš čo ti pod tie sťažnosti píšem? sarmi-brani-sve-kamarady-t229826.html Tu som ti jasne definoval čo je fake info ako admini postupujú a napíšeš ďalšiu sťažnosť na úplne to isté. Emaxíka niekto hitol a pri tom ako sa otočil mu asi nabehla Swissikova menovka. Admin rieši random v 13:35, karmu mu odobral ale tá sa v tabuľke zobrazí až ďalšie kolo a zaklatka sa odpojil.
Čo sa týka tej druhej situácie tak tú mi admin oznámil ešte pred touto sťažnosťou, údajne alt-tabol chvíľu pred tým ako ťa Nortch poslal do preč. S demom to sedí, prestane sa hýbať 3s predtým a že ťa vyfakuje nemohol vedieť.
Každopádne som mu dohovoril aby si nastavil audio aj na background.
Vyriešené.
Inak dostávam na teba sťažnosti od adminov, že ti na serveri vadí aj keď si niekto prdne, pritom sám robíš bordel a nepoznáš pravidlá. Ako som ti písal do sťažnosti na Sarmiho toto nie je JB, nemáme hráčov na jednom mieste a nerozpráva jeden človek. Admin nemôže vidieť všetko a keby robíme trestný tribunál za všetko čo sa povedalo / urobilo minulé kolo tak nám hráči začnú odchádzať. A tiež ti nebudem pridelovať osobného admina čo bude riešiť všetky tvoje krivdy.
Čo sa týka tej druhej situácie tak tú mi admin oznámil ešte pred touto sťažnosťou, údajne alt-tabol chvíľu pred tým ako ťa Nortch poslal do preč. S demom to sedí, prestane sa hýbať 3s predtým a že ťa vyfakuje nemohol vedieť.
Každopádne som mu dohovoril aby si nastavil audio aj na background.
Vyriešené.
Inak dostávam na teba sťažnosti od adminov, že ti na serveri vadí aj keď si niekto prdne, pritom sám robíš bordel a nepoznáš pravidlá. Ako som ti písal do sťažnosti na Sarmiho toto nie je JB, nemáme hráčov na jednom mieste a nerozpráva jeden človek. Admin nemôže vidieť všetko a keby robíme trestný tribunál za všetko čo sa povedalo / urobilo minulé kolo tak nám hráči začnú odchádzať. A tiež ti nebudem pridelovať osobného admina čo bude riešiť všetky tvoje krivdy.

-
ZelezoBeton - Profesionál
Re: [Vyriešené] Gabik / neřeší situace
S většinou hráčů vycházím úplně v pohodě, vyjímky jsou (lukyn a jeho banda + emaxik) to jsem trošku nepříjemný. Ale koukal jsi na dema, když tam je dobrá parta lidí ? Přijde ti, že bych tam dělal nějaký bordel?
nejspíše ne, chápu, že věříš tomu co píšou admini. Ale dle mého si na mě mohl stěžovat max Gabik a Sarmi. Jinak si myslím, že ostatní admini ne nebo si neuvědomuji, že bych se choval nějak špatně. Vadí mi každé prd ?
sám jsi psal že kdyby jsi mohl dáš hráči Lukyn Permu... zkus si ho poslouchat hodinu v kuse nezavře pusu a je opravdu otravný a ke všemu občas rozdá nějaký random. a nebo uráží do voice ... tak se nediv, že jsem trosku naštvaný. Emaxík baití, randomuje a nadává. To čekáš, že se k nim budu chovat slušně ? rozhodně ne. Jak oni ke mě já k nim.Pokud jde o Admini jako je Pozin,Tera, Tomík, Billy , tak ty bych chtěl pochválit za jejich ochotu a skvělou práci na serveru.
Zkus se na to podívat i z jiné stránky a zkus se zeptat Billyho jak se chovám na serveru,když tam je on. On je aspoň nezaujatý admin.

Zkus se na to podívat i z jiné stránky a zkus se zeptat Billyho jak se chovám na serveru,když tam je on. On je aspoň nezaujatý admin.
e. Atilos: Tady není žádná volná debata, vůbec se sem nemáte co vyjadřovat! Nikdo!
-
Knightf - Kazatelův učeň
Re: [Vyriešené] Gabik / neřeší situace
Knightf píše:Důvod: Nedostatek času.
Mne príde že si sa dal odobrať len aby si mohol robiť bordel lebo na vypisovanie blbostí ktoré nedávajú ani hlavu ani pätu máš evidentne času dosť. Ja si nepotrebujem robiť prieskum, mne sa stačilo pozrieť na demo ktoré si mi sám poslal.
Tvoje nahlasovanie prehreškov vyzerá asi takto:
T zabije ino ide o random.
Hráč seká nožom druhý mu vojde pod ranu a nahlásiš mi prvého.
Ino vystrelí po inovi ten si myslí že ide o T tak ho zabije a ty ho nahlásiš za random.
Admin nerieši situáciu a keď sa pozriem na demo tak ju v skutočnosti rieši.
A toto sú en highlighty, ak s tym budeš pokračovať nemám problém oznámiť adminom aby s tebou nestrácali čas.
Tu to zamykám, vidíme sa v PM alebo ďalšej nezmyselnej sťažnosti.

-
ZelezoBeton - Profesionál
• Stránka 1 z 1