• Stránka 1 z 1
(Vyriešené) Mlok/ViNCERE
Ahoj,
predne se omlouvam mlokovi/vincere, nic proti tobe nemam, ale toto se mi trosku nezda. Poprosim adminy, aby se na to podivali. Video je kvuli velikosti na http://www.ulozto.cz odkaz zde ---> https://uloz.to/file/6aHdokG1PSTj/mlok-mp4
Video je 0:34s dlouhe.
Podezrele casy:
0:05 a od 0:26s zazdi Elfa. Mam podezreni na AB i WH.
ViNCERE
Místo: Prešov, Slovensko
Pára: STEAM_0: 1: 535634616
predne se omlouvam mlokovi/vincere, nic proti tobe nemam, ale toto se mi trosku nezda. Poprosim adminy, aby se na to podivali. Video je kvuli velikosti na http://www.ulozto.cz odkaz zde ---> https://uloz.to/file/6aHdokG1PSTj/mlok-mp4
Video je 0:34s dlouhe.
Podezrele casy:
0:05 a od 0:26s zazdi Elfa. Mam podezreni na AB i WH.
ViNCERE
Místo: Prešov, Slovensko
Pára: STEAM_0: 1: 535634616
- CHAZMARSKAR
- Amatér
(Vyriešené) Mlok/ViNCERE
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mlok/ViNCERE
Hope píše:Demo čiste !
Díky a Vincemu sorry.

- CHAZMARSKAR
- Amatér
Re: (Vyriešené) Mlok/ViNCERE
zachvilu ti tu poslem jednu mlokovu chutovku ze jak to vysvetli cakaj casujem hltv xD
JEDNA VELKACOKODISCOKINDERPARTY
nick v hre: lepto.
VIP member public server
sluchatka: KOSS SB-45
mys: Razer Deathadder
senzitivita: 1.0
crosshair : small red
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
http://hltv.fakaheda.eu/20430-200805115 ... in.dem.zip toto je vsetko čiste s kostolnym poriadkom hej to skore to tapovanie tie diery tie mlieka hej xD to ze admini na GS a CHH mu to nevedia dokazat ked chces poslem dema hyenovi on to poslem nImovi co si ho daval na veceru na lankas a v ESL a dalsi ludia co snim hrali si vyjadria len nech mi to sem napise sewe aleb o nahrakin a idem rovno pisal hyenovi co hral s nIm esl niekolko rokov nech mu to posle na fb a nech napise k tomu zopar viet a k časoma uvidime mločik že kolko eur na unbanik si zas musis odpracovat xDDD a este jeden čas z D2 kde sa narodi ide za krabicu prepne na 2sek WH a ide si presne na istotu zachivlu to hltv je aj s časom stiahol som čislo len koli patovi a mlokovi WH a pozeral som to snim a ten chalpec mega zakryva kedze hrat to vie hybat sa tiez ale ked hras dlho cs a vies to prepinat tak ti nedokaze ani pan boch maximalne ludia co hrali esl alebo ESL WCG admini určite si nemysli že GS admini su bohovia co vedia všetko jediny čo tu ma skusenosti a niečo može napisat je nahrakin ostatny škoda slov...takže časujem to zachvilu to tu máš ten čas staihnite si wh alebo zapni adminske esp ak to ide ja nwm mne to šlo len ked som bol admin klavesou W zapinat ale proste sitahni WH pusti demo stalc F1 alebo F4 a pusti si demo 1/2 rtychlost popriapde tažsie situacie 1/4 rychlost a sleduj to dokopym, nepochopis ze patrik ma noflash minimalne a prepina wh a mlok prepina len a len WH a mozno nejaky ten scrip aim lock alebo nieco na ten sposob na norecoil som na jeho demach nevidel ani nic take ale podla mna WH na milion percent prepina a nejaky scrip to ze ked tak ti tu zavolam hyenu cakaj idem mu na IG poslal tento topic nech to preberies kamosmi co hrali ESL a mlok sa moze tesit ze vianoce mu kupia 8 ub na GS v poradi xDDD cakaj pisem hyenovi a časujem tu dust2 (: bol tam dyo walky a tusim potom dosiel pod fake nickom a a amter tucilo ho 100percent a pozerali v specte videl som to nechcel som im kazit zabavu nech sa tu vyjadria a ja akurat pisem hyenovi nech to cekne ked pride z roboty (:
VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
hltv: http://hltv.fakaheda.eu/20430-200804103 ... t2.dem.zip
čas č.1)28:28 ide za bednu kukne do bedne 5sek pozera kto kde su vsetci CT... potom sa rozbehne nas5 bezi mu typek ktoreho ja zo sluchadlami koss sb 45 za 70-80e ci za kolko som ich z pgs shopu kupoval a ani ja som nepocul ze typek vybieha z hornych kat na T spawn a on to pocul vo win 10 mam naplno sound a koli demu som dal naplno aj zvuky a voice na 100percentnu uroven.
čas č2.) 29:38 sa rozbieha kedze si to cez WH čekol a videl že mu z hornych kat išiel a normalne vidno ako mieri cez sikmninu na T spawne smeroum na velku bednu a obrbuznik ci jak mam nazvat hento viete čo myslim a rovno namierene na typka si to kukni s WH nahrakin sewe a vsetci admini a CHH a to som to demo pozeral 15sek a nasiel som čas lebo akurat som bol na wc a bol som specte a mal som nakliknuteho mloka kedze som ho tocil alebo som ho chcel tocit pod fake nickom inak by som ani ja nikdy neprisel na tento čas a nato ako to tu uz posledne 4-5 hroti s Patom xD
ked toto podla Vás sewe nahrakin a GS admini a CHHi neni WH tak to potom gg a GL & HF v adminovani a robeni cheathuntingu na tomto servery < >
čas č.1)28:28 ide za bednu kukne do bedne 5sek pozera kto kde su vsetci CT... potom sa rozbehne nas5 bezi mu typek ktoreho ja zo sluchadlami koss sb 45 za 70-80e ci za kolko som ich z pgs shopu kupoval a ani ja som nepocul ze typek vybieha z hornych kat na T spawn a on to pocul vo win 10 mam naplno sound a koli demu som dal naplno aj zvuky a voice na 100percentnu uroven.
čas č2.) 29:38 sa rozbieha kedze si to cez WH čekol a videl že mu z hornych kat išiel a normalne vidno ako mieri cez sikmninu na T spawne smeroum na velku bednu a obrbuznik ci jak mam nazvat hento viete čo myslim a rovno namierene na typka si to kukni s WH nahrakin sewe a vsetci admini a CHH a to som to demo pozeral 15sek a nasiel som čas lebo akurat som bol na wc a bol som specte a mal som nakliknuteho mloka kedze som ho tocil alebo som ho chcel tocit pod fake nickom inak by som ani ja nikdy neprisel na tento čas a nato ako to tu uz posledne 4-5 hroti s Patom xD
ked toto podla Vás sewe nahrakin a GS admini a CHHi neni WH tak to potom gg a GL & HF v adminovani a robeni cheathuntingu na tomto servery < >
VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
To su mi Cheathunteri toto
Jeden nesposobily dement
Chasmro par sekundove demo par stoviek MB na ktorom je jedna diera
A druhy nevyliecitelny pacient psychiatrickej liecebne v Levoci
Pises tu o hracoch ako guardian ako keby ste kazdy den na pivo chodili pritom oni ani nevedia ze existujes
ty ked budes tolko pisat o tej esl tak sa tam zachvilku aj dostanes (ako maskot alebo nosic obcerstvenia)
DD PS: nauc sa pisat nahkrinov nick lebo uz ma to vytaca 
K Teme podla mna ma toto https://www.youtube.com/watch?v=myWXSKsw-3k Viackrat som si vsimol ze ked nedal rovno kill ale cakal tak mu to magneticky slo za hracom... Tazko to dokazat kedze moze to pocas hry aj zapinat a vypinat a dalsia vec rychlost toho pritahovania sa da nastavit... CHH pravdepodobne o tomto AB asi vie ale admini a hraci na servery tazko, cize sa skuste na toto zamerat...

K Teme podla mna ma toto https://www.youtube.com/watch?v=myWXSKsw-3k Viackrat som si vsimol ze ked nedal rovno kill ale cakal tak mu to magneticky slo za hracom... Tazko to dokazat kedze moze to pocas hry aj zapinat a vypinat a dalsia vec rychlost toho pritahovania sa da nastavit... CHH pravdepodobne o tomto AB asi vie ale admini a hraci na servery tazko, cize sa skuste na toto zamerat...

- gamesites123
- Amatér
neboj nic moj dojde nIm dojde nIm dojde baf0 dojde hyena dojdu ludia z ESL a nevyjdes ani na ulicu moj 2 rozky a tresku kupit zapata 0 xD hyena mal nick na esl bodk4 pozri si ho viac ti odpisovat nebudem pa moj <3 ze pozdravujem bebeho on ta to ucil hrat a vravel ako velmi hral esl a sewe mi o nom pisal v directe ze mu ten hlavny mocny acc zablkoval valve za chaeting takze neboj moj zavolaj tu aj bebeho jeho poriesiem tiež papiQ laska moja najvačia mlok0iodna
<3 < 3 <3 (,

VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
ked strietnete niekto hyena nick na servery d2only1 alebo public gamesites poslite ho do tohto topicu diki guyZ (:
VIP member public server
VIP member public server
- ssuu
- Drbna
Dlouho budeš spamovat topiky kravinama? Už by stačilo, ne?
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1