• Stránka 1 z 1
Aktivačný kod
Nickname na serveru: [JUICY]slobodnamatka sa mi zdá
Kde mám VIP: paintball 1
Jak je VIP staré: fuu neviem tak 4- 3 mesiace dozadu
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: pred 4 -3 mesiacmi neviem presne
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: mne sa stala taka vec ze neviem z akeho dôvodu neviem najsť ten kod na vip
Popis problému: chcel som si aktivovat vipko a neviem najsť aktivačny kod da sa nejak zaslať znova?
Kde mám VIP: paintball 1
Jak je VIP staré: fuu neviem tak 4- 3 mesiace dozadu
Kdy mi VIP naposledy fungovalo: pred 4 -3 mesiacmi neviem presne
Zkoušel jsem zopakovat postup z emailu: mne sa stala taka vec ze neviem z akeho dôvodu neviem najsť ten kod na vip
Popis problému: chcel som si aktivovat vipko a neviem najsť aktivačny kod da sa nejak zaslať znova?
-
DogmaFamilly - Kolemjdoucí
Aktivačný kod
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Aktivačný kod
Ahoj, kedže Administrátori skôr odpovedajú na dôležitejšie veci tak ti odpoviem ja ak ti to nevadí. <3
No, ak si to mal v mobile ten kód a stratil si to tak s tým ti nepomôžem no pri aktivácii musíš zadať aj email čiže skús sa pozrieť do emailu a ak nie v doručených skús spam,kôš a podobne... A ak ho nemáš vôbec tak s tým ti nepomôže ani AT z dôvodu že to je tvoja chyba alebo iných ako napríklad že si si to mohol celé vymyslieť...
No, ak si to mal v mobile ten kód a stratil si to tak s tým ti nepomôžem no pri aktivácii musíš zadať aj email čiže skús sa pozrieť do emailu a ak nie v doručených skús spam,kôš a podobne... A ak ho nemáš vôbec tak s tým ti nepomôže ani AT z dôvodu že to je tvoja chyba alebo iných ako napríklad že si si to mohol celé vymyslieť...
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
Tak som v prdeli Díky za odpoved
-
DogmaFamilly - Kolemjdoucí
DogmaFamilly píše:Tak som v prdeli Díky za odpoved
pohoda
=======================================================================================
-
Tensay - Zkušený
• Stránka 1 z 1