• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Nová žádost o práva na servery JB.
Ahoj!
chtěl bych si znovu požádat o práva na serverech JB.
Nick v hře : Kensi
Nick na fóru : kensi
Profil na fóru : kensi-u69337.html
Věk : 19
Steam nick : Kens1
SID : STEAM_0:0:423217964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35803
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, jak už jsem zde jednou psal, dostal jsem pár lehčích banů, dostal jsem i pár těžších banů, ale ze všeho jsem se poučil a teď už si pouze užívám hru s lidma, které zde potkávám skoro denně.
Něco o sobě : Takže ahoj, jmenuju se Eda, rád sportuju, pracuju s dřevem, chodím s kamošema ven a v neposlední řadě si zahraju JB. Jsem teď v Holandsku, kde pracuju, abych si vidělal na svoje první auto. snažím se naučit novým věcem popřipadě se přizpůsobit. snažím se být velice přatelský a vtipný, i když někdy to trochu přeháním, jsem tak napůl ještě puberťák co se snaží výrůst.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Nerad bych se opakoval, tak to zkusím napsat nějak jinak než naposledy, Rád bych udržoval servery JB čisté jak pro nové hráče, tak i pro ty starší, kteří už zde hrají nějakou dobu. Myslím, že i svojí docházkou na serverech bych mohl přínosem, protože se opravdu snažím hrát každý den a rád bych měl tu možnost servery hlídat více než jen natáčením dema.
Děkuju vám za čas, který vynaložíte na čtení této žádosti a přeju hezký zbytek dne! S pozdravem kensi!
chtěl bych si znovu požádat o práva na serverech JB.
Nick v hře : Kensi
Nick na fóru : kensi
Profil na fóru : kensi-u69337.html
Věk : 19
Steam nick : Kens1
SID : STEAM_0:0:423217964
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=35803
Nějaké bany nebo prohřešky ( GS, jiný portál ): Ano, jak už jsem zde jednou psal, dostal jsem pár lehčích banů, dostal jsem i pár těžších banů, ale ze všeho jsem se poučil a teď už si pouze užívám hru s lidma, které zde potkávám skoro denně.
Něco o sobě : Takže ahoj, jmenuju se Eda, rád sportuju, pracuju s dřevem, chodím s kamošema ven a v neposlední řadě si zahraju JB. Jsem teď v Holandsku, kde pracuju, abych si vidělal na svoje první auto. snažím se naučit novým věcem popřipadě se přizpůsobit. snažím se být velice přatelský a vtipný, i když někdy to trochu přeháním, jsem tak napůl ještě puberťák co se snaží výrůst.
Proč by jsem chtěl na GS adminovat? : Nerad bych se opakoval, tak to zkusím napsat nějak jinak než naposledy, Rád bych udržoval servery JB čisté jak pro nové hráče, tak i pro ty starší, kteří už zde hrají nějakou dobu. Myslím, že i svojí docházkou na serverech bych mohl přínosem, protože se opravdu snažím hrát každý den a rád bych měl tu možnost servery hlídat více než jen natáčením dema.
Děkuju vám za čas, který vynaložíte na čtení této žádosti a přeju hezký zbytek dne! S pozdravem kensi!
-
kensi - Amatér
[Zamietnuté]Nová žádost o práva na servery JB.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Nová žádost o práva na servery JB.
Z tvojho chatu je jasne vidieť, že si si absolútne nezobral k srdcu to, čo som ti písal v minulej žiadosti. Nemáš rešpekt k Adminom, nevieš sa správať, spamuješ...
Asi by bolo naozaj najlepšie, keby si si najprv prešiel Akadémiou.
Zamietnuté.
Asi by bolo naozaj najlepšie, keby si si najprv prešiel Akadémiou.
Zamietnuté.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: [Zamietnuté]Nová žádost o práva na servery JB.
Nemám pocit, že bych si to nevzal k srdci Knedlajs, snažím se, ale je težké se s tebou dohadovat, protože i když máš pravdu, ja si nemyslím, že bych to v chatu tolik přeháněl, jako třeba dříve.
Pokud jde o jiné Adminy, kluci ví, že to nemyslím tak jak to píšu, vždycky víme, že si dělám srandu a bavíme se o tom na steamu nebo tsku, protože pokud by ti kluci neveděli, že to nedělám jen ze srandy, myslím, že by se ban list zaplnil mým jménem celkem na dlouho.
Ano asi máš pravdu, ale ačkoli pro tebe to není dost, ja se celkem dost snažil, uplně stejně jako když to jde se snažím i pomáhat a taky místo pomoci bych vám to všechno mohl naházet do porušení pravidel, ale sám si psal, že pokud se to dá s tím dotyčným probrat i pro nás samotné bude lepší, když jim to vysvětlíme. Jinak ti díky a dobrou noc
Pokud jde o jiné Adminy, kluci ví, že to nemyslím tak jak to píšu, vždycky víme, že si dělám srandu a bavíme se o tom na steamu nebo tsku, protože pokud by ti kluci neveděli, že to nedělám jen ze srandy, myslím, že by se ban list zaplnil mým jménem celkem na dlouho.
Ano asi máš pravdu, ale ačkoli pro tebe to není dost, ja se celkem dost snažil, uplně stejně jako když to jde se snažím i pomáhat a taky místo pomoci bych vám to všechno mohl naházet do porušení pravidel, ale sám si psal, že pokud se to dá s tím dotyčným probrat i pro nás samotné bude lepší, když jim to vysvětlíme. Jinak ti díky a dobrou noc
-
kensi - Amatér
Re: [Zamietnuté]Nová žádost o práva na servery JB.
Ještě se vyjádřím ke klukům Adminům, mám k nim respekt, velký respekt, vždycky mě upozorní, já se omluví a tím to celé skončí, vždy se pouze snažím zlehčit tu situaci, kdy přijde admin na server, vůbec to nemá za smysl podrývat něčí autoritu, protože kdykoli se na serveru něco děje kluci z Admin týmu mi vždy pomůžou, a jak už jsem jednou řekl, pokud mě upozorní, pochopím, že čas na vtípky skončil. A neříkám ti to jako omluvu ani jako něco na co bys měl přihlížet, ale aby si to pochopil trochu z jinýho světla, než jen, že ten kok*t Kensi na serveru dělá zase bordel.
-
kensi - Amatér
• Stránka 1 z 1