• Stránka 1 z 1
Tipy pro Minecraft Earth
Ahoj přátelé, snažím se sestavit průvodce pro tipy Minecraft Earth pro nové a středně pokročilé hráče, třeba jako top 10 nebo 20 a já jsem přemýšlel, jestli někdo z vás může hodit nějaké návrhy? Půjdu ti. Zde jsou ty, které zatím mám:
1 Řemeslo v dostatečném předstihu 2 Vyzývejte každý den výzvy 3 Použijte lávu pro tavení 4 Udělejte dobrodružství s přáteli 5 Zachovejte záložní nástroje 6 Použijte správný nástroj pro práci 7 Uložte zdroje, které nyní nepotřebujete (sazenice, houby), pro pozdější použití v budoucí aktualizace 8 Vytvořte generátory (nečistoty, dlažební kostky) a trávte čas stohováním zdrojů
Vážím si vašich myšlenek
1 Řemeslo v dostatečném předstihu 2 Vyzývejte každý den výzvy 3 Použijte lávu pro tavení 4 Udělejte dobrodružství s přáteli 5 Zachovejte záložní nástroje 6 Použijte správný nástroj pro práci 7 Uložte zdroje, které nyní nepotřebujete (sazenice, houby), pro pozdější použití v budoucí aktualizace 8 Vytvořte generátory (nečistoty, dlažební kostky) a trávte čas stohováním zdrojů
Vážím si vašich myšlenek
- alibabakes5
- Kolemjdoucí
Tipy pro Minecraft Earth
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Tipy pro Minecraft Earth
alibabakes5 píše:Ahoj přátelé, snažím se sestavit průvodce pro tipy Minecraft Earth pro nové a středně pokročilé hráče, třeba jako top 10 nebo 20 a já jsem přemýšlel, jestli někdo z vás může hodit nějaké návrhy? Půjdu ti. Zde jsou ty, které zatím mám:
Vážím si vašich myšlenek
A few ideas below - coming from someone who never played Minecraft vanilla and based on questions I see coming up a lot in here:
Certain items can only be obtained through adventures e.g. iron, diamonds, and coal
Crafted items like buckets and redstone items can sometimes be found in chests
- alibabakes5
- Kolemjdoucí
Re: Tipy pro Minecraft Earth
Už naty banny kašlu jsu se předáfkovat prášky :ahoj
z pozdravem fuficek_cz

z pozdravem fuficek_cz

-
fufikk - Amatér
• Stránka 1 z 1