• Stránka 1 z 1
VIP NICK
Starý účet: [JUICY]slobodnamatka
Nový účet: SpaiT
Server: Paintball #1
Nazdar, chcel by som sa opýtať či by bolo možne to vipko kamaratovi preložiť na účet SpaiT stratil som kod od toho vip čiže to mam len na jednom PC a inde to pre kod aktivovať nemôžem píšte ako sa dá potvrdiť že to je naozaj moj učet a moje vip?
Nový účet: SpaiT
Server: Paintball #1
Nazdar, chcel by som sa opýtať či by bolo možne to vipko kamaratovi preložiť na účet SpaiT stratil som kod od toho vip čiže to mam len na jednom PC a inde to pre kod aktivovať nemôžem píšte ako sa dá potvrdiť že to je naozaj moj učet a moje vip?
-
DogmaFamilly - Kolemjdoucí
Re: VIP NICK
Najprv pises o kamaratovom vip, potom, ze je tvoje. Vip nick sa neda menit .
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
Zjavne si tomu nepochopil čiže to musim zopakovať ešte raz, na svojom pc mam vip na nicku [JUICY]slobodnamatka od toho vipka nemam kod lebo som ho stratil,
a chcel by som ho darovať kamaratovi na jeho nick no bohuzial som stratil ten kod a pytam sa či sa stim neda niečo spraviť
a chcel by som ho darovať kamaratovi na jeho nick no bohuzial som stratil ten kod a pytam sa či sa stim neda niečo spraviť
-
DogmaFamilly - Kolemjdoucí
http://www.gamesites.cz/serversoubory/podminky.html
4. Uživatel se zavazuje, že nebude v žádnem případě svoje výhody, nebo celý účet půjčovat, vyměňovat nebo prodávat někomu dalšímu. V případě porušení dojde k okamžitému zablokování celého účtu.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Tym padom si prosim z5 4e co som dal za ten vip učet hošani ... ty so poslal dobru sračku lebo sa jedna o 2vip učty jeden ma dofma jeden mam ja ako slobodnamatka.. len vam to nedochadza dogma ma svkj stary pc čiže mu vip ostalo lenze ja mam novy pc takže vip nemam a gmail sa mi premazal.. čiže neni ani kod a to je problem vy tu pišete kktiny lebo tie učry su normalne zaplatene len niesu kody a odvas chcem aby ste mi preložili moje vip za 4e na učet SpaiT od slobodnejmatky dakukem dokazat vam to možem kedykolvek
- SpaiT
- Kolemjdoucí
Dogma tiež piše kktiny lebo oba vipka som platil ja jedno jemu jedno mne poznam sa snim dlho tak proc ne vis co..
Ale tu ide oto že on vip ma ale ja vip nemam a preto to svoje vip chcem prelozit na nick SpaiT onic viač nejde to nemože byt problem zober si tal že som.dotoho dal 8e aby som sa odvas dozvedel že sa to neda hej
Ale tu ide oto že on vip ma ale ja vip nemam a preto to svoje vip chcem prelozit na nick SpaiT onic viač nejde to nemože byt problem zober si tal že som.dotoho dal 8e aby som sa odvas dozvedel že sa to neda hej
- SpaiT
- Kolemjdoucí
Tak ešte raz...
Ako píšeš, tak tam sú aktívne 2 účty - na nick Dogma a slobodnamatka. Oba účty sú aktívne... Zmeniť VIP nick nejde, takže ak je jedno z tých VIP tvoje, tak musíš použiť rovnaký nickname ako pri jeho aktivácii. Rovnako tak potrebuješ kódy, ktoré si si mal schovať, pretože bez nich to nepôjde. Ak si ich stratil, tak ti bohužiaľ nemáme ako pomôcť.
Ako píšeš, tak tam sú aktívne 2 účty - na nick Dogma a slobodnamatka. Oba účty sú aktívne... Zmeniť VIP nick nejde, takže ak je jedno z tých VIP tvoje, tak musíš použiť rovnaký nickname ako pri jeho aktivácii. Rovnako tak potrebuješ kódy, ktoré si si mal schovať, pretože bez nich to nepôjde. Ak si ich stratil, tak ti bohužiaľ nemáme ako pomôcť.
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
A ten kod sa neda nejak zistit? Inak ved predsa ste admin team ktory dava tie vipka ne? Tak preco mi nedate to vip normalne ked je zaplatene... a ako pisem na gmail som to mal odlozene ale premazalo sa mi to za čo nemožem takže tak zober si to tak kebyže sa to stane tebe tak tiež sem pises.. takže som zaplatil 4e zbytocne...
- SpaiT
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1