• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] žádost o unban
z nějakého důvodu po té co mi vypršel ban na 1wk (ani nevím proč sem ho dostal
). tak jsem si dnes chtěl zahrát a hned poté co jsem se připojil tak jsem dostal zase ban na 1wk prosím o unban na nick Clev3r předem děkuji 

-
Clev3r - Kolemjdoucí
[Vyřešeno] žádost o unban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
žádost o unban
server - Gamesites.cz ^JailBreak #8 Mini | !knife !ws
admin- CONSOLE
nick - Clev3r
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory
Connecting to public(217.11.249.93:27896) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
Chtěl jsem se připojit do hry a dostal jsem ban
Nejsem VIP hráč
Předem děkuji za odpověď s pozdravem Clev3r
admin- CONSOLE
nick - Clev3r
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Restart' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Back' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Pause' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Slow' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Play' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Fast' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
**** Unable to localize '#DemoPlayback_Next' on panel descendant of 'HudDemoPlayback'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN
CS_App_Lifetime_Gamestats: Recording ServerBrowserHistory
Connecting to public(217.11.249.93:27896) ...
Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff
#Valve_Reject_Banned_From_Server
**** Unable to localize '#GenericConfirmText_Label' on panel descendant of 'PopupManager'
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_LOADINGSCREEN -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
ChangeGameUIState: CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU -> CSGO_GAME_UI_STATE_MAINMENU
PNG load error Interlace handling should be turned on when using png_read_image
Chtěl jsem se připojit do hry a dostal jsem ban

Nejsem VIP hráč
Předem děkuji za odpověď s pozdravem Clev3r
-
Clev3r - Kolemjdoucí
Re: žádost o unban
Takže hezky popořadě:
Zamítnuto.
- Dostal jsi ban na tomto účtě za Bhop script.
- 4 minuty poté ses pokusil jít na svůj main účet a hrát, tam jsi nečekaně dostal ban za obcházení.
- Abys těch účtů neměl málo, tak sis založil další Steam účet a pokusil se připojit, to ti ale nevyšlo a dostal jsi znovu ban za obcházení, zde je odkaz na ban.
- No a pak si se pokusil připojit na svém main účtu a teď se nám tu divíš, že jsi dostal znovu ban za obcházení.
Zamítnuto.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1