• Stránka 1 z 1
[V]jakobicek / Jailbreak#2
1.Hrala sa mapa jail_rats jakobicek bol na serveru hovoril som mu ze PERNIK nema mik a on to cely cas ignoroval este k tomu tam bol SH ale on to vobec neriesil. Prosim odoberte práva tomuto dementovi co riesi len svoj FK zaco som mu dal VD to uz mozte dat prava hocjakemu debilovi este CT mu tam hovorilo ze ako moze nechat hrat SH. Vzdy ked dojdem na ten JB tak je tam vzdy bordel a ani ked su admini na servru tak to neriesia. Asi zacnem zase hrat na Simplu kde admini ani nechodia lebo ako to vidim tak su aj tak k nicomu ked date admina takemuto kokotovi
2.DODÁM VYČASOVANE HLTV
2.DODÁM VYČASOVANE HLTV

-
david5509 - Amatér
[V]jakobicek / Jailbreak#2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: jakobicek / Jailbreak#2
Ahoj, řešil sem hráče ***KING***, který už je v CHH, protože si myslím že má script. Hráč PERNIK dostal přehoz, protože nemá mik a následně ban za to, že se do ct napojil znova. Ty si byl přehozen od ct za to, že si mi dal fk a když sem to s tebou řešil tak si mi řekl,"More kokot neplač máš tu sh a bla bla bla", víc to s tebou řešit nebudu.
PS: Vše sem řešil, jen ne najednou, ale postupně.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
ItsmeJAKOBIC3K píše:Ahoj, řešil sem hráče ***KING***, který už je v CHH, protože si myslím že má script. Hráč PERNIK dostal přehoz, protože nemá mik a následně ban za to, že se do ct napojil znova. Ty si byl přehozen od ct za to, že si mi dal fk a když sem to s tebou řešil tak si mi řekl,"More kokot neplač máš tu sh a bla bla bla", víc to s tebou řešit nebudu.
Nie neriešil SH bol na servery uz 3 kola a nic si mu nedal hovoril som ti do voice nech ho prehodis toho pernika ignoroval si to nakoniec VD si dostal a bol si este drzy ze co si mi dal FK ked som ti dal VD , najprv rieš cheaterov a ptm nejaky FK ale ty si mal zafixovaneho len mna ze ci neurobim nejaku chybu alebo nieco tak ma neser

-
david5509 - Amatér

Nestarej se do toho co dělám, měl script ne sh. A to, že TY mi řekneš co a jak, neznamená, že budu skákat, jak ty pískáš.
Chovej se slušně a nespamuj forum.
bejt real je vzácný
-
mladyleopard - CS 1.6 Admin
Ne , mel SH a CT nemalo mik , ale to si zacal riesit az po 3 kolach co si bol na servru

-
david5509 - Amatér
http://hltv.fakaheda.eu/20546-200802142 ... ts.dem.zip
54:40 - dvaja autisti
, ale je vidiet ako ma SH
71:31 Pernik nema MIK , admin nerieši
71:40 Nadavky do mna ale to je tiez v pohode lebo je to perodick
74:06 skoro ma zboxoval ten autik z SH ale to nevadi pockame si este 2 kola az potom mu dame ban
75:00 Praskli mi nervy z kokota
Prosím o zrusenie jakopičiaka
54:40 - dvaja autisti

71:31 Pernik nema MIK , admin nerieši
71:40 Nadavky do mna ale to je tiez v pohode lebo je to perodick
74:06 skoro ma zboxoval ten autik z SH ale to nevadi pockame si este 2 kola az potom mu dame ban
75:00 Praskli mi nervy z kokota
Prosím o zrusenie jakopičiaka

-
david5509 - Amatér
Slovník máš ako dlaždič...
Sťažnosť zamietnutá.
Sťažnosť zamietnutá.
-
asdfJB - Spamerův sluha
asdfJB píše:Slovník máš ako dlaždič...
Sťažnosť zamietnutá.
Takze to nebudete riesit ako dal az po 3 kolach co bol na servery tomu SH ban ? Ked videl ze ma SH ked ma skoro zboxoval ? Naco cakal ? Na príchod ježiša krista ?

-
david5509 - Amatér
• Stránka 1 z 1